GiannisMetal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Ακουστε ενα πολυ παραξενο περιστατικο Ενας φιλος μου μου ειχε πει οτι καθονταν μια μερα με ενα παιδι στo pc. Ξαφνικα βγαινει ενα popup που λεει αν θελεις να κανεις updateτο java. Ο φιλος μου λεει γιατι οχι, και παει να το πατησει.Ομως ο αλλος πεταγεται και του λεει -πατα οχι. -Γιατι?λεει ο φιλος μου. -Γιατι το ειχα πατησει και εγω και μετα μου εβγαζε μηνυμα οτι εχω πολλα παρανομα τραγουδια και πρεπει να τα διαγραψω. -Ευτυχως υπαρχεις εσυ και τα παθαινεις και δεν τα παθαινουμε εμεις. Πριν κανα μηνα, καθοταν ο αδερφος μου στο laptop. Εκανε κατι δουλειες στο net, οταν του εβγαλε αυτο το μηνυμα. παει να το πατησει, και εγω του λεω ΟΧΙΙΙΙ! -γιατι?για java ειναι του εξηγω τι εχει γινει. προχτες, ενω ημουν στο net, πεταγεται το zonealarm και μου λεει οτι ο updater του java θελει να αποκτησει προσβαση στο net.(δεν εμφανιστηκε το popup) φυσικα πατησα remember και deny. μα καλα, τι γινεται? η java μας κατασκοπευει? επαθε κανεις αλλος κατι τετοιο? σορι για την προχειροτητα του αρθρου, αλλα βαριομουν να το επιμεληθω.
savvvas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 είναι αλήθεια πως του έβγαλε μήνυμα, πως έχει παράνομα τραγούδια ο φίλος σου, ή μήπως μπορεί να στο λέει και ψέματα? Πάντως δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο, και δεν νομίζω να μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο η java. Βασικά μπορεί, αλλά είναι παράνομος ο τρόπος με τον οποίο θα ψάχνει, καθώς δεν μπορεί να μπάινει και να ψάχνει έτσι ελεύθερα τα στοιχεία σου! πάντως, περίμενε να απαντήσουν οι έμπειροι. ίσως να έχουν ακούσει κάτι!
Tenshi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Χαχαχαχαοχοχοχοχιχιχιχιχιχιχιχεχεχεχεχεχε.....ντάξ.ΣΤΑΝΤΑΡ! Εχω κάνει μέσα σε ένα μήνα 3 φορμάτ και κατ'επέκταση setup και update όλων των προγραμμάτων και υποπρογραμμάτων.Ξέρεις πόσες φορές έλαβα προειδοποίηση για τα "παράνομα" κατα τ'αλλα mp3 που έχω;Καμία!!!Και πιστέψτε με,δέν είναι λίγα τα mp3 που έχω. Ας μήν λέμε ότι θέλουμε,πολύ περισσότερο ότι μας πασάρουν αμάσητο οι άλλοι...
parsifal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Κι άλλο urban PC legend? Δηλαδή εγώ που έχω για την ευκολία μου τη δισκοθήκη μου ψηφιοποιημένη σε mp3 είμαι παράνομος? Και μάλιστα, με πληροφορεί σχετικά ο updater του JRE? Ήμαρτον...
tsakonas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 i java den exei kamia sxesi... o ISP sou omws "kserei" oti katevaseis paranoma mp3 k tainies..... den tha asxolithei omws kai polu.....eisai mikro "psari" ...ta megala kinigane... Prin 4 xronia eixa katevasei to lord of the rings kai mou stile xarti o ISP...... nothing happened....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.