corduroy27 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παίδες, θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι. Είχα περάσει πριν κάμποσο καιρό τα WinXP και όταν έβαλε το RAM τα Vista, τα πέρασα κι αυτά σε δεύτερο partition. Το "πρόβλημά" μου είναι ότι θέλω να κάνω εγκατάσταση πάλι τα WinXP, μιας και τα έφτασα στο αμην , χωρίς (αν είναι δηνατόν) να ξαναπεράσω πάλι και τα Vista. Θέλω να ρωτήσω αν θα υπάρχει πρόβλημα με το Bootsector σε αυτή την περίπτωση... :-? Τέλος, ξέρω πως το καλύτερο είναι να γίνει καθαρή εγκατάσταση των Windows αλλά αν στην δική μου περίπτωση πρέπει να περάσω τα WinXP πάνω από τα υπάρχον (XP), τότε Ο.Κ.
Susi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 λογικα αν το σκεφτεις .. ΝΑΙ θα υπαρξει πρβ. κανε οτι ιπες και εσυ ο ιδιος.
random Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 εχεις xp sto c, vista sto d, αντιγραφεις οτι χρειαζεσαι απο το c, αλλου, boot me xp cd, format c, install xp, boot me vista dvd, repair vista για να φτιαξει τον bootloader.
aristos98 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Paidia thn voithia sas parakalo,an kserei kanenas pou mporo na vro ta windows xp sp2 se gallikh glossa? Efxaristo ek ton proteron
danaos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δύσκολο να τα βρεις στην αγορά. Ίσως πρέπει να πας σε κάποιο από τα μεγάλα κεντρικά καταστήματα και να τα παραγγείλεις. Αν εννοείς, στη μαύρη, εδώ στο insomnia, δεν δίνουν τέτοιες συμβουλές...
-NetHawk- Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Τσιμπα το http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=fr&FamilyID=049C9DBE-3B8E-4F30-8245-9E368D3CDB5A Εαν εννοεις το sp2 των french windows xp.Εαν εννοεις ολο το λειτουργικο τοτε συμφωνω με τον δαναο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.