gagarin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα... Θα ηθελα να μου πειτε μια καρτα TV PCΙ για επιγεια ψηφιακη και αναλογικη τηλεοραση που να να εχει κωδικοποιητη ΜPG 1/2 k DivX... Θα ηθελα τους φιλους του forum που θα απαντησουν να εχουν την καρτα που θα μου πουν κ οχι μια που βρηκαν σε καποιο καταστημα μιας κ με ενδιαφερει πολυ η ολη εικονα της καρτας...δηλαδη συμβατοτητα,αποδοση(χρωματα-δεκτης),υποστηριξη(drivers-softwear),etc... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Johnnie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Πριν μερικούς μήνες αγόρασα την Leadtek WinFast PVR2000 με τιμή 83 Ευρώ. Δεν είναι βέβαια κανένα καινούργιο μοντέλο, αλλά κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Έχει πολύ καλή (για κάρτα TV) εικόνα, υποστηρίζει hardware κωδικοποίηση MPEG-1 και MPEG-2 (δηλαδή VCD, SVCD και DVD) και φυσικά υποστηρίζει και MPEG-4 (DivX), όχι όμως μέσω hardware - δεν γνωρίζω καν κάποια κάρτα που να το κάνει αυτό. To σίγουρο είναι ότι αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά της (τώρα όμως έχει βγει και νεότερο μοντέλο ). 8) 8) 8)
gagarin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 To θεμα ειναι να ειναι μεσω Hardware για να μην βγαζει ζουμια η CPU κατα την εγγραφη....THANKS παντως Εχω βρει καρτες αλλα δεν ξερω κατα ποσο καλες ειναι σε αποδοση etc...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Έχω την winfast PVR 2000 deluxe edition, ψιλο παλιουλα, αλλά ΑΡΙΣΤΗ! Σε ολα! (την αγορασα προ 2ετιας, χωρις ψηφικο δεκτη εννοειται, αλλά για ολα τ'αλλα ειναι αριστη! τα εχω αλλαξει ολα μεσα σε χρονια, οχι αυτη ομως... )
gagarin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Παιδια ακουσατε κατι γιατι πλεον ειναι ζητημα ημερων-ωρων...:neutral: Οποιος ξερει καμια καρτα ας μου πει.... Εχω δει αυτη ξερει κανενας τιποτα; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702145 To κακο απο οτι βλεπω ειναι το Εσωτερική σε PCI 2.3. Κ μενα η motherboard δεν εχει 2.3 Ξερει κανενας αν θα εχω προβλημα; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
gagarin Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Τελικα δεν μπορουσα να βαλω την PCI 2.3 στην mobo μου...:neutral: Αλλα καθε εμποδιο σε καλο οπως λενε... Εψαξα μονος(μιας κ οπου ρωτησα δεν πηρα απαντηση)κ πηρα αυτη εδω την καρτα... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702160 ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ δεν ειναι TV card.... Αλλα θα κανω χρηση τον δεκτη του Video(VHS) k με μερικα ακομα κολπακια θα την φερω στα μετρα μου... Το καλο ειναι πλεον οτι capture θελω να κανω δεν θα μου τρωει πορους ακομα κ Direct-Burn μπορω να κανω σε DVD... Πιο πολλα απο Δευτερα-Τριτη που θα εχω την καρτα κ θα την τεσταρω....
akiss Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 enimerotika pantos einai poli kali i gigabyte poy kyklofori.nomizo panther 2 einai to montelo.tin exo balei se 2 pelates kai exoyn pa8i plaka.
themis_17 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 File mou egw tha sou proteina AVER MEDIA HYBRID DVB-T exei oti zitas kostizei gyrw sta 80-90 eura kai einai vista ready!
gagarin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Λοιπον την πηρα την καρτα κ την συνδεσα με το βιντεο.... Απλες ΟΛΕΣ οι διαδικασιες το προγραμμα που εχει PVR Plus ειναι παιδικο κ δεν θελει καποιες επιπλεον γνωσεις.... Τωρα εγγραφη σε ΟΤΙ format θελεις κ με απλες κινησεις... Τελος κατα την εγγραφη μπορεις ΑΝΕΤΑ να παιζεις Oblivion.... Οποιος θελει εγγραφες απο τηλεοραση(αναγκαστηκα θες ενα βιντεο για να παιρνεις εικονα απο τον δεκτη του) ή απο αλλες συσκευες χωρις να τρωει τους πορους του υπολογιστη μιας κ ο επεξεργαστης ειναι λιγο αρχαιος ΤΟΤΕ ειναι η καλυτερη λυση... Δεν λεω για την συγκεκριμενη καρτα ΣΙΓΟΥΡΑ υπαρχουν κ καλυτερες....μιλαω γενικα για την ΟΛΗ διαδικασια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.