Προς το περιεχόμενο

Case & Τροφοδοτικό??

mixopap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Θελω μια βοήθεια και κυρίως την γνώμη σας μιας και σκοπεύω να αγοράσω νέο PC. Ξεκινάω με τα 2 βασικά πρώτα για να προχωρήσω αργότερα πιο βαθεια.

Τροφοδοτικό

1. Seasonic S12 Energy+ 600W

2. Enermax Liberty 620W

3. Tagan TG580-U22 580W Dual Fan

Case (mid tower)

1. Thermaltake VC3000 Armor Jr.

2. Antec P180

3. Coolermaster Mistique 632 ή Cavalier

Οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι συζητήσιμη

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για το τροφοδοτικό μπορώ να σου πώ ότι το Enermax είναι αθόρυβο και πολύ σταθερό, αν και έχω το 500W.

Οσον αφορά το κουτί καλά είναι να τα δεις απο κοντά προτού αποφασήσεις και αυτό λόγω αισθητικής και λόγο εσωτερικού χώρου.

• Moderators
Δημοσ.

Αμα δεν ξερουμε με τι θα τα συνδυασεις δεν μπορουμε να πουμε ποιο ειναι η καλυτερη λυση....

Δημοσ.

Εχω το S12 Seasonic+ 550W και σου λέω ότι είναι ΑΘΟΡΥΒΟ.

Βάζεις αυτί στην έξοδο του αέρα και μόλις που ακούγεται (μιλάμε για αργά το βράδυ σε απολυτη ησυχία). Ο ήχος του, υπερκαλύπτεται από τον θόρυβα των σκληρών.

Αν ενδιαφέρεσε για αθόρυβη λειτουργία τότε είναι το Seasonic είναι μονόδρομος.

Δημοσ.
Για αρχή για Case θα σου πρότεινα το Thermaltake VC3000 Armor Jr γίνεται πολύ ωραίο αν ασχοληθείς και το moddareis...
Ακριβως αυτο,το πηρα πριν καμια βδομαδα για τον ιδιο λογο,για μονταρισμα και εχει γινει κουκλι,ειναι και αθορυβο!Και καθετα οι σκληροι,μην το σκεφτεσαι καν,αξιζει με χιλια!
Δημοσ.

Για τα αλλα δεν ξερω να σου πω, αλλα το enermax δεν θα το ακους καθολου. Απο ποιοτητα την enermax την εμπιστευεται πολυς κοσμος

Για κουτι, ψηφίζω armor, κι εγω thermaltake εχω και ειμαι ευχαριστημένος

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ όλους

Φίλε GeorgeMan η αλήθεια είναι οτι δεν έχω αποφασίσει για τα υπόλοιπα. Λόγω έλλειψης χρημάτων έχω σκεφτεί να παίρνω ένα πολυ καλό hardware κάθε μήνα μέχρι να καταλήξω στο mobo & CPU.

Είχα καταλήξει στο Enermax όταν μέσα από το insomnia πήγα στο liknk

http://www.silentpcreview.com/article699-page1.html (πολύ καλό site)

Εκεί λοιπόν διάβασα τα καλύτερα για το Seanonic.

Με την ίδια λογική επισκέφτηκα το link για cases.

http://www.silentpcreview.com/article75-page1.html

Δεν με ενδιαφέρει να μονταρω πολύ το κουτί με φώτα και διάφορα άλλα φωσφορούχα. Για την ακρίβεια δεν με ενδιαφέρει καν να έχει διάφανα πλέυρικά.!!!! Θέλω μόνο να έίναι πολύ καλό ποιοτικά!

Ευχαριστώ εκ νέου

• Moderators
Δημοσ.

Οκ, για μενα enermax, μιας και εχω, και ειναι απλα αριστο. :)

Σε κουτί δεν ξερω, και για να μην οδηγησω πουθενα λαθος, απλα δεν λεω :P :)

Δημοσ.

to Enermax Liberty 620W eine sxedon telios athorivo me 1 fan 120ari stis 940 strofes psixi telia to PCU kai den zestenete oute sto full load CPU& VGA mono kati ligous vathmous..

to mono eine oti de sproxnei ton aera ekso toso.. oste na vasizese pano tou san ena pisino fan aerismou tou tower..opote to kouti sou tha xriastei oposdipote back fan..

Δημοσ.

για τροφοδοτικο δε ξερω μιας και οσα προτεινεις ειναι απο τα καλιτερα που κυκλοφορουν (τα ταγκαν δε μου πολιαρεσουν παντως) αλλα για κουτι φιλε αντεκ π180 με τα χιλια! περνεις εναν ακομα 12αρη για μπροστα βαζεις τα αλλα 3 ανεμιστιρια στο λοου και ειναι αρκετα αθορυβο πανεμορφο,κομψο διακριτικο ελεγκαντ,σπανιο.ακομα σε συνδιασμο με seasonic που λεει το παιδι πιο πανω αν ειναι οντως τοσο αθοριβο οπως λεειτοτε με το αντεκ π180 δε θα δουλεβει καν ο ανεμιστιρας...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μάλλον θα καταλήξω σε Coolermaster Mistique 632 (λόγω κόστους)

και Enermax Liberty 620W

αν υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες πειτεεεε

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...