madgpap Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 παιδιά καλησπέρα απο το ηλιολουστο (!) Sheffield. ενας φίλος μου εκανε χτες την εξης βλακεια: Είχε ενα αρχειο rar στο οποιο είχε ενα κεφαλαιο απο τη διπλωματική του σε word file. Λοιπον, χωρίς να το ξεζιπάρει καπου, ανοιγει το αρχειο word κι αρχιζει να γραφει. Όσο εγραφε έσωζε κανονικά. Αφου λοιπον έφαγε πολλες ώρες στο γραψιμο, το κλεινει και κοιμαται. Το πρωί δεν μπορουσε να βρει το αρχειο με τιποτα με τιποτα. Πήγα σπίτι να βοηθήσω, κοιταξα τα temp files του, αλλα τίποτα. Μήπως έχετε καμια ιδέα να τον βοηθήσετε; κριμα είναι να πάνε χαμένες τόσες ώρες..... ευχαριστώ γιώργος
adi32 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 koita sto documents and settings/name/local settings/temp/Rar$DI00.723 περιπου ετσι το ονομα του φακελου rar αλλα βαλε να εμφανιζονται και τα κρυφα αρχεια akyro ayto eida voithaei otan exeis hdh anoikto to winrar
madgpap Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 εχεις δικιο φίλε, έκανα κι εγω μια δοκιμή και βγάζει το αρχειο πριν τις αλλαγες... Καμιά άλλη ιδέα;; γιώργος
adi32 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 den kserw omws an mporeis na epofeli8eis apo ayto me kapoio programa epanaforas arxeiwn kai na vreis ayto to temp poy svinetai meta
madgpap Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 ευχαριστω για τη βοήθεια. Επειδη δεν μου έχει ξανατύχει κατι παρόμοιο, έχεις υπόψιν σου κανα τετοιο πρόγραμμα;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.