loco Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Γειά χαρά σε όλους, ψάχνω να πάρω ένα πολυμηχάνημα και έχω ψιλοχάσει την μπάλα για ευνόητους λόγους αφού υπάρχουν τα άπειρα πολυμηχανήματα. Είμαι ανάμεσα στα εξής: Canon Pixma MP600 και Hewlett Packard Officejet 6310 Απ'ότι μπορώ να δω, και τα 2 είναι αρκετά καλά για την τιμή και για αυτό που προσφέρουνε. Πιο πολύ θέλω να το χρησιμποιήσω για να κάνω scan παλιές photo ώστε να τις έχω στο pc. Ποιά είναι η άποψη σας; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο. Επίσης το fax θα ήταν ευπρόσδεκτο (το λέω επειδή το ένα έχει ενώ το άλλο όχι). Για ξεχωριστά κομμάτια δε το σκέφτομαι καν, πολύς χώρος κτλ κτλ άσε που θα μπερδευτώ παραπάνω αν ψάξω για ξεχωριστά και δεν έχω καμία όρεξη να μπερδεύομαι :mrgreen: :???:
Spyspeed Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ θα σου πρότεινα τον canon mp600 μου φένεται πολύ καλύτερο...αν και έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά περίπου. Συνήθως τα περισσότερα inkjet με δυνατότητα αποστολής/λήψης fax δέχονται και εκτυπωνουν το χαρτί οριζόντια όπως το συγκεκριμένο hp, που απ'ότι έχω ακούσει είναι πολύ καλύτερη η εκτύπωση για πολλούς λόγους παρα κάθετα...αν κάνω λάθος σε κάτι ας με διορθωσει κάποιος
arxaggelos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 egw tha (ksana)epairna trexontas canon, kai oute sthn allh zwh den tha (ksana)edina lefta gia hp. an twra eisai toso gkantemhs, yparxei kai h p****na h tyxh pou leei oti o,ti kai na pareis einai to idio.... des kai to mp160 ths canon pou einai pamfthhno kai super gia ta lefta tou (kai genika, gia mena)
Megakill Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Me ta 1000 na pareis cannon, ego exw minei apolita efxaristimenos! Pare ws sigritiko kai to kostos gia ta mellania pou einai idietera xamilo, an laveis ipopsin soy ton antagonismo....
arxaggelos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 exw meinei eyxaristhmenos kai apo to software ths canon. sta fthna ths hp sou vgainei to ladi na vreis apo pou mporeis na xrhsimopoihseis px mono mayro melani, polla den apothhkeyoun rythmiseis (prepei kathe fora na epilegeis poiothta klp), kai den exoun polles parametrous. ta epson exoun kati xazes leptomereies tou typou an den einai anammeno den stelnei ektypwsh (den anavei aytomata molis steileis print) kai genika den trellathika kai me thn poiothta tous. gia ta lexmark, kalytera na mhn pw tpt, exw koinwnhsei...
Alsos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 εγω εχω το HP και δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης αρκετα καλο software - ευκολο menu λειτουργειων - αρκετα καλη ποιοτητα εκτυπωσης - και οικονομικο..!
loco Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Τελικά πήρα το canon το οποίο δεν έχει έρθει ακόμα. Όταν έρθει και το χρησιμοποιήσω θα γράψω εντυπώσεις. Σας ευχαριστώ.
arxaggelos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 megeies:-D perimenw entypwseis giati ki egw thelw na gyrisw se kati pio akrivo se canon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.