JOHNX2 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 ego leo na paris DAGOTO KIOLAS autes aloste an meletisis ta test mou pio pano tha dis oti i diafora apo to kerdos tis mnimis einai apiroelaxisti....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 parsifal οταν λεμε dual channel kit, εννοούμε πως οι μνημες εχουν την ιδια αποδοση σε oc...(δλδ δεν σε περιοριζει η μια από καποιο οριο και μετά, αλλά καπου σταματανε και οι 2). Ενω αμα παρεις 2 σκετες, ισως η μια να παει από 800 1050Mhz, και η άλλη από 800 να παει 900... Αρα περιοριστεις στα 900... Αυτη ειναι η διαφορά που πληρώνεις 20?
Lafas1987 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Η παραγγελία όπως είδατε έχει γίνει... Οπότε οι μνήμες θα είναι αυτές στη παραγγελία. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και το μηχανάκι να πετάει.
LL_NEO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 LL_NEO δεν είσαι ο πρώτος που το λέει, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μόνο στο insomnia έχετε αρπαχτεί τόσο? Tα ίδια Post κάνω και στο e-pcmag και κανείς δεν έχει αναφέρει το "καταναλωτικά γουρούνια". Για να σου λύσω την απορία παρ'όλα αυτά, πρέπει να σου πω ότι οι τιμές έχουν πέσει και δεύτερον θέλω και τα αγοράζω... Το κάνω εν γνώση μου και δεν έχω μπει στο τριπάκι όπως κάποιοι άλλοι (όχο απαραίτητα εσύ,δεν είναι υπονοούμενο). Ρε μας δουλεύεις; Τι ακριβώς έχει πέσει απο τότε και πόσο; Μικρέ αν θες να ανοίγεις διάφορα ζητήματα απλώς και μόνο για να τα ανοίγεις πρόβλημα δικό σου και των Μods. Αλλά πρέπει και μεις να το ξέρουμε για να σε αντιμετωπίζουμε ανάλογα (κοινώς να σε γειώνουμε). ΔΕΝ έχω πρόβλημα με το σύστημα που πας να πάρεις (άλλωστε πριν θυμηθώ την προηγούμενη σου συμπεριφορά όπως είδες πήγα να σε βοηθήσω), δε μου πέφτει και λόγος άλλωστε. Τώρα σε τι ακριβώς τρυπάκι ΔΕΝ έχεις μπεί εσύ πληρώνοντας 1350 λίρες (υπολογισμός τιμής απο Overclockers.co.uk) για CPU-MOBO-GPU-Mem-PSU και έχουν μπει άλλοι που ΑΝΤΕ να πλήρωσαν + 5-6% παραπάνω πριν 2 μήνες, ε δεν ξέρω. Η ανακολουθία πολλές φορές χρειάζεται και καλή φαντασία. JOHNX2 συμφωνώ ότι όποιος πληρώνει αποφασίζει. Ο μικρός ας το ακούει... Και για να μην το ξεχάσω. Με το καλό να σου έρθει και να το στήσεις και περιμένουμε screenshots και benchies
Lafas1987 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 LL_NEO η απαντηση μου βρισκεται στην προηγουμενη απαντηση μου. "Στο epcmag γιατι δεν παιζουν τετοια?" Με ενοχλεί αυτό το μικρέ που λες. Και ξέρεις γιατί? Το λες απαξιωτικα και για να δημιουργήσεις ενταση.... ok... ΟΚ λέγε με μικρέ.... αλλά υπό έναν όρο... θα σε λεω και εγώ κάπως... οκ?
LL_NEO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δεν ξέρω τι κλίμα υπάρχει στο forum στο οποίο αναφέρεσαι και δε με ενδιαφέρει άλλωστε. Μπορείς να με λες όπως θες, αρκεί να μου πεις ακριβώς πόσο έπεσαν οι τιμές και αν αυτή η διαφορά στην τιμή είναι ο παράγοντας που διαφοροποιεί τον ώριμο καταναλωτή απο το γουρούνι καταναλωτή.
parsifal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Η κουβέντα που έχετε ανοίξει δε βγάζει πουθενά και εσύ LL_NEO θα έπρεπε να το καταλαβαίνεις. Τί περιμένεις δηλαδή, να ακούσεις: "Ναι, μαλακία μου που άνοιξα εκείνο το thread, το παραδέχομαι." ; Δεν πρόκειται...
Lafas1987 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μα δεν ηταν μαλακία μου... Απλα περιμενω να παρω τα πραγματα και να το ξανα ποσταρω οταν εσεις θα αγοραζετε να επόμενα!
parsifal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Πήγαινε μια βόλτα από τα fora του Xtreme Systems. Κάπου κάπου βγαίνουν τυπάκια και κάνουν παρόμοια posts. Και φυσικά, το Xtreme Systems δεν είναι Insomnia, όλοι ψάχνουν πως να ρουφήξουν και το τελευταίο MHz, να πάρουν +2 fps στο τάδε game κλπ. Έχει τρελό γέλιο να βλέπεις τις αντιδράσεις σε τέτοια posts, μιλάμε για ατέλειωτο bashing και κράξιμο. Εδώ, καλά την έβγαλες...
Lafas1987 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Πέρα από τη πλάκα τώρα και πέρα από μ@λ@κίες. Όλοι νομίζω ότι συμφωνούμε ότι είναι αρρώστια. Αρρώστια είναι και το Line Age, αλλά εγώ παίζω. Παρόλο που θα φτιάξω αυτό το PC, δεν θα κυνηγάω το Frame Rate. Απλά θέλω να είναι δυνατό το PC με καλά πράγματα. Ναι, συμφωνώ ότι το παραμάμησα με τα πράματα αλλά παιδιά αυτά θα κρατήσω. Μου έτυχε κάτι στη ζωή μου (κακό) και το έριξα στο PC Upgrade… Δεν χρειάζεται να πω ότι το σύστημα αυτό θα αντέξει στο χρόνο. Και το προηγούμενο που είχα άντεχε στο χρόνο (o nickdev το έχει και για την ιστορία). Τα λεφτά τα δίνω όποτε θέλω εγώ και όχι όποτε θα μου πει η nVidia ή η AMD ή η Asus…. Πολλοί από δω τους οποίους τους αποκαλώ «Καταναλωτικά Γουρούνια» αγοράζουν ενώ έχουν καινούρια πράγματα με το που βγουν τα αμέσως επόμενα. Με λίγα λόγια δεν έχουν γνώση για το τι κάνουν… Ξέρω ότι σας κάνει σχήμα οξύμωρο το παλιό μου Topic «Καταναλωτικά Γουρούνια» με τα πράγματα που θέλω τώρα, αλλά σας το υπογράφω και να είμαστε καλά μέχρι τότε να το δείτε και εσείς ότι αρκετοί με το δικό μου PC (Αυτό που θα φτιάξω μέσα στη βδομάδα), θα τρέχουν να αγοράζουν τα επόμενα μετά από 6 μήνες το πολύ!!! Εκεί εγώ θα κάνω ένα Copy – Paste το παλιό TOPIC «Καταναλωτικά Γουρούνια» και εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε πάλι. Φίλε parsifal καμιά γκόμενα έχουν όλοι αυτοί??? Εγώ πάντως με όλα αυτά που βλέπω και οσους εχω δει την εχουν κανει σφεντονα! x0ax0ax0ax0ax0axa...
JOHNX2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 lipon as perasoume sto thema tora...... giati poli off-topic imaste ksana !! Lafas1987 palikari mou to pires sto sistima? to estises...? an nai pos sou fenete? paratiris tis diafores tis opies sou anefera ego???
LL_NEO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Κάτσε ρε John γιατί τούτος μας δουλεύει. Τελικά καλό μου παιδί η ένσταση σου ως προς το "καταβαλωτικά γουρούνια" ήταν για το timing των αγορών ή για το κόστος τους (το οποίο ναι δεν ξέρω αν σε σοκάρω αλλά είναι σχεδόν παραπλήσιο με το δικό σου). Και το ξαναλέω. Στα @@ μου πόσα θα δώσεις. Αφού τα έχεις καλά τους κάνεις.
seminole Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Απλά θέλω να είναι δυνατό το PC με καλά πράγματα. αν αυτο και μονο θελεις τοτε η striker (μην παρεξηγηθω : λατρευω τις asus)και το χιλιαρι ενερμαξ ειναι απο υπερβολη εως καταναλωτικη πλανη... [OFFTOPIC] προσωπικα αυτο που με ενοχλει σ' αυτο το φορουμ (σε σχεση με σοβαρα φορουμ οπως αυτο που αναφερεις αλλα και στο κορυφαιo κατα την αποψη μου απο πλευρας επιλογων-στησιματος http://www.adslgr.com) ειναι τα greeklish !!!![/OFFTOPIC]
Lafas1987 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 αν αυτο και μονο θελεις τοτε η striker (μην παρεξηγηθω : λατρευω τις asus)και το χιλιαρι ενερμαξ ειναι απο υπερβολη εως καταναλωτικη πλανη... Πλάκα πλάκα... Το έσκισα λίγο! , αλλά θα το χρειαστώ όταν παω να πάρω άλλη μία 8800GTX πολύ σύντομα, το έχω δηλώσει άλλωστε στο Topic με τα "Καταναλωτικά Γουρούνια". LL_NEO ναι πολύ καλά το κατάλαβες. To Timing είναι! Επιτέλους βγάλαμε άκρη!
LL_NEO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Για να σου λύσω την απορία παρ'όλα αυτά, πρέπει να σου πω ότι οι τιμές έχουν πέσει και δεύτερον θέλω και τα αγοράζω. LL_NEO ναι πολύ καλά το κατάλαβες. To Timing είναι! Επιτέλους βγάλαμε άκρη! Βγάλαμε; Anyway περιμένουμε τα benchies...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.