geo1st487 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Εχω ενα μονο user account και παντα οταν εμπαινα στα xp δεν μου ζητουσε να επιλεξω user account. Τωρα καθε φορα που μπαινω στα xp ζηταει να επιλεξω user account και το μοναδικο που υπαρχει ειναι αυτο που εχω. Πως θα το κανω να μπαινω στα xp χωρις να περιμενει το συστημα να επιλεξω user account;
Solmyr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 (sorry gia ta greeklish, den eimai spiti) Mallon kapio programmataki pou ekanes install (px.antivirus) exei dimiourgisei ena extra account, gia periptwseis "anagis", to opio den emfanizetai stin othoni Log On. Pigene Control Panel kai sta User Accounts, kai kane delete osa accounts den xriazesai. An minei mono to proswpiko sou, tote logika den tha emfanizetai Log On screen. Good luck.
GabrielConnor Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μήπως έβαλες πρόσφατα κάποιο .net framework? Αν θυμάμαι καλά σου προσθέτει έναν έξτρα χρήστη και πρέπει να πας στο user management από το control panel για να τον αφαιρέσεις. Edit: Ποστάραμε το ίδιο λεπτό
mamouxalos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Έναρξη-πίνακας ελέγχου-λογαριασμοι χρηστών-αλλαγή του τρόπου σύνδεσης-χρήση οθόνης υποδοχής
geo1st487 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Ειχα κανει εγκατασταση το psp video 9 ειναι προγραμμα για μετατροπη βιντεο σε μορφη *.mp4. Το προγραμμα αυτο δεν απαιτουσε επανεκκινηση και ετσι δεν εκανα. Την αλλη μερα που ανοιξα τον Η/Υ ζητουσε να επιλεξω user account. Στα user accounts αναφερει δυο. Το ενα ειναι το δικο μου και το αλλο ειναι το ASP.NET Machine A... Limited account, password protected. Αυτο τι ειναι; Δεν ξερω αν το ειχα και πριν. Αν το σβησω θα εχω προβλημα;
Sorath Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 πήγαινε στο start-->run και γράψε user controlpasswords2 Εκεί ορίζεις ποιός θα είναι ο default χρήστης που θα κάνει log-in.
GabrielConnor Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Ειχα κανει εγκατασταση το psp video 9 ειναι προγραμμα για μετατροπη βιντεο σε μορφη *.mp4. Το προγραμμα αυτο δεν απαιτουσε επανεκκινηση και ετσι δεν εκανα. Την αλλη μερα που ανοιξα τον Η/Υ ζητουσε να επιλεξω user account. Στα user accounts αναφερει δυο. Το ενα ειναι το δικο μου και το αλλο ειναι το ASP.NET Machine A... Limited account, password protected. Αυτο τι ειναι; Δεν ξερω αν το ειχα και πριν. Αν το σβησω θα εχω προβλημα; Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα. Σβήστον και όλα OK.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.