Προς το περιεχόμενο

Οταν μπαινω στα xp ζηταει να επιλεξω user account αλλα εγω δεν θελω

geo1st487

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα μονο user account και παντα οταν εμπαινα στα xp δεν μου ζητουσε να επιλεξω user account. Τωρα καθε φορα που μπαινω στα xp ζηταει να επιλεξω user account και το μοναδικο που υπαρχει ειναι αυτο που εχω. Πως θα το κανω να μπαινω στα xp χωρις να περιμενει το συστημα να επιλεξω user account;

Δημοσ.

(sorry gia ta greeklish, den eimai spiti)

Mallon kapio programmataki pou ekanes install (px.antivirus) exei dimiourgisei ena extra account, gia periptwseis "anagis", to opio den emfanizetai stin othoni Log On. Pigene Control Panel kai sta User Accounts, kai kane delete osa accounts den xriazesai. An minei mono to proswpiko sou, tote logika den tha emfanizetai Log On screen. Good luck.

Δημοσ.

Μήπως έβαλες πρόσφατα κάποιο .net framework?

Αν θυμάμαι καλά σου προσθέτει έναν έξτρα χρήστη και πρέπει να πας στο user management από το control panel για να τον αφαιρέσεις.

Edit: Ποστάραμε το ίδιο λεπτό:D

Δημοσ.

Ειχα κανει εγκατασταση το psp video 9 ειναι προγραμμα για μετατροπη βιντεο σε μορφη *.mp4. Το προγραμμα αυτο δεν απαιτουσε επανεκκινηση και ετσι δεν εκανα. Την αλλη μερα που ανοιξα τον Η/Υ ζητουσε να επιλεξω user account. Στα user accounts αναφερει δυο. Το ενα ειναι το δικο μου και το αλλο ειναι το ASP.NET Machine A... Limited account, password protected. Αυτο τι ειναι; Δεν ξερω αν το ειχα και πριν. Αν το σβησω θα εχω προβλημα;

Δημοσ.
Ειχα κανει εγκατασταση το psp video 9 ειναι προγραμμα για μετατροπη βιντεο σε μορφη *.mp4. Το προγραμμα αυτο δεν απαιτουσε επανεκκινηση και ετσι δεν εκανα. Την αλλη μερα που ανοιξα τον Η/Υ ζητουσε να επιλεξω user account. Στα user accounts αναφερει δυο. Το ενα ειναι το δικο μου και το αλλο ειναι το ASP.NET Machine A... Limited account, password protected. Αυτο τι ειναι; Δεν ξερω αν το ειχα και πριν. Αν το σβησω θα εχω προβλημα;

Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα. Σβήστον και όλα OK.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...