pagratios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Στη εταιρία που εργάζομαι χρησιμοποιούνε οθόνες HP L1706! Μια από αυτές τις οθόνες βγάζει ένα ροζ χρώμα λες και κάποιος έχει βάλει μπροστά από την οθόνη μία ροζ ζελατίνα!!Ο συνάδελφος με το πρόβλημα έχει λάπτοπ hp, όπως και άλλοι στην εταιρία, και με ειδική βάση το λάπτοπ χρησιμοποιείται σαν πύργος και κάθε μέρα το λάπτοπ από την βάση μπαίνει και βγαίνει τουλάχιστον 2 φορές!!Έχει χαλάσει η οθόνη ή είναι το πρόβλημα του λάπτοπ?
thanocaster Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μάλλον δεν πατάει καλά το καλώδιο που συνδέει την οθόνη με το λάπτοπ. Δοκιμάστε με ένα άλλο καλώδιο.
pagratios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μα το καλώδιο που συνδέει την ειδική βάση του λάπτοπ με την οθόνη είναι το καλώδιο από την μαμά του!
johnyboy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 iksera gia mple othoni alla gia roz proti fora akouo.paei xalase o kosmos. alakse kalodio.an den ginei tipota vale mia ali othoni kai an pali den diorthothi fteei to laptop.
thanocaster Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Όταν δείχνει τέτοια "φίλτρα" η οθόνη συνήθως είναι πρόβλημα επαφής του καλωδίου. Τσέκαρε και τις ρυθμίσεις της οθόνης και των drivers για red gain, αλλά πιστεύω ότι φταίει το καλώδιο.
savvvas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ για "μπλε οθόνη" ξέρω. "ροζ οθόνη", πρώτη φορά το ακούω!
alcemist Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα αλλά σε μωβ εκδοχή (πέσ το λουλά δεν ξέρω). Ήταν χαλασμένη η οθόνη εν τέλει οπότε πετάχτηκε και αγοράστηκε LCD (η προβληματική ήταν CRT). Πάντως μάλλον είναι πρόβλημα που διορθώνεται με επισκευή (έτσι μου είχαν πει)
afantos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Ή θα είνα gay ή πολύ ρομαντική η οθόνη σου!
Lafas1987 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Λογικά κάποιο pin-άκι από το καλώδιο θα τα έχει παίξει από το βάλε βγάλε με αποτέλεσμα να έχει αυτό το ροζ χρώμα. Άλλαξε ένα καλώδιο, δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο, ούτε θέλει χρόνο. Έπρεπε να το είχε κάνει ήδη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.