Προς το περιεχόμενο

Ροζ οθόνη

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη εταιρία που εργάζομαι χρησιμοποιούνε οθόνες HP L1706!

Μια από αυτές τις οθόνες βγάζει ένα ροζ χρώμα λες και κάποιος έχει βάλει μπροστά από την οθόνη μία ροζ ζελατίνα!!Ο συνάδελφος με το πρόβλημα έχει λάπτοπ hp, όπως και άλλοι στην εταιρία, και με ειδική βάση το λάπτοπ χρησιμοποιείται σαν πύργος και κάθε μέρα το λάπτοπ από την βάση μπαίνει και βγαίνει τουλάχιστον 2 φορές!!Έχει χαλάσει η οθόνη ή είναι το πρόβλημα του λάπτοπ?

Δημοσ.

Όταν δείχνει τέτοια "φίλτρα" η οθόνη συνήθως είναι πρόβλημα επαφής του καλωδίου. Τσέκαρε και τις ρυθμίσεις της οθόνης και των drivers για red gain, αλλά πιστεύω ότι φταίει το καλώδιο.

Δημοσ.

το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα αλλά σε μωβ εκδοχή (πέσ το λουλά δεν ξέρω). Ήταν χαλασμένη η οθόνη εν τέλει οπότε πετάχτηκε και αγοράστηκε LCD (η προβληματική ήταν CRT). Πάντως μάλλον είναι πρόβλημα που διορθώνεται με επισκευή (έτσι μου είχαν πει)

Δημοσ.

Λογικά κάποιο pin-άκι από το καλώδιο θα τα έχει παίξει από το βάλε βγάλε με αποτέλεσμα να έχει αυτό το ροζ χρώμα. Άλλαξε ένα καλώδιο, δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο, ούτε θέλει χρόνο. Έπρεπε να το είχε κάνει ήδη! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...