Hamurabi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Εχω φτιαξει στο outlook καποιες στανταρ υπογραφες. Και καθε ιμειλ που στελνω κοτσαρω απο κατω μια απτις ηδη γραμμενες υπογραφες. Ενω λοιπον εγω τη βλεπω κανονικα την υπογραφη στο μηνυμα που στελνω, οταν παει στον οποιονδηποτε τη βλεπει με μια γραμμη κενη ανα δυο γραμμες. Παραδειγμα... ενω εγω εχω γραψει και βλεπω ετισ ακριβως την υπογραφη μου: Κωστας Παπαδακης Αγησιλαου 12 Αθηνα Οταν λαμβανει αλλος το e-mail βλεπει αυτο: Κωστας Παπαδακης Αγησιλαου 12 Αθηνα Kαμια ιδεα για το τι να κανω;; με ενδιαφερει αμεσα γιατι προκειται για επαγγελματικα e-mail. Ευχαριστω πολυ
kattistt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Σε τι μορφη το στελνεις? html, plain text, rich text? + ειναι γραμμενο στα ελληνικα η υπογραφη??? παιζει να δημιουργει " προβλημα" λογου του encoding να δημιουργουνται κενα ενδιαμεσα...
Hamurabi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Το στελνω με το default encoding δεν τοχω πειραξει καθολου. Ελληνικα γραφω,ναι.καμια ιδεα;
kattistt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Ναι αυτος που το λαμβανει εχει προβλημα με τα ελληνικα, δεν φταιει απολυτα το δικο σου encoding. Η εμφανιση της υπογραφης σου εξαρταται απο: γραμματοσειρα, τυπος e-mail (html, rich text, plain text), γλωσσα γραφης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.