Sebastienomnia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια καλημερα..Εχω λογαριασμο yahoo mail και εδω και περιπου 20 μερες (ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ) μου ερχονται 2 γαμ***να mail (ξερετε,οτι εχω κερδισει,κλπ),τα οποια φυσικα ποτε δεν ανοιγω αλλα δε γουσταρω καθε φορα να εχω τετοια mail στο κουτι μου..Υπαρχει κανενας σιγουρος τροπος να απαλλαγω απο το spam?
Sebastienomnia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 ayto einai akraia lisi file..egw thelw na exw ton idio logariasmo...
kostasplak1986 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 apo tin idia dieythinsi sou erxontai?
anaxiopistos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια καλημερα..Εχω λογαριασμο yahoo mail και εδω και περιπου 20 μερες (ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ) μου ερχονται 2 γαμ***να mail (ξερετε,οτι εχω κερδισει,κλπ),τα οποια φυσικα ποτε δεν ανοιγω αλλα δε γουσταρω καθε φορα να εχω τετοια mail στο κουτι μου..Υπαρχει κανενας σιγουρος τροπος να απαλλαγω απο το spam? Να σταματησεις να εχεις mail.Απλα πραγματα.:idea:
Fireball Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ που πέρνω πάνω απο 100 την ημέρα τι να πώ, για 2 e-mail κάνεις έτσι ? Βάλτα στην spam list, απλό είναι.
ItsToasted Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Egw me Gmail meta apo 2 xronia xrisis, prin apo 1 mina perase 1 olokliro spammail. Omologo oti sokaristika, alla tha anteksw. Kai logo tou oti eimai asxetos me tis rithmiseis tou Spam filter, to exw afisei default. Sebastienomnia ama den boreis na anoikseis logariasmo sto gmail, stile mou se pm to e-mail sou, na sou stilw invite gia logariasmo sto gmail.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 /* χμ..εγω θα ηθελα ενα gmail invιtation .ευχαριστω*/ οσο για τα spams νομιζω πως με spam filters οπως και με προληπτικα μετρα(ποτε δεν δινεις το κυριο email σου σε αναξιοπιστες πηγες) νομιζω το καταπολεμας στο καλυτερο βαθμο.
Sebastienomnia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 paidia i mal***a einai oti den deixnei tin diaythinsi apo tin opoia erxontai...opote den xerw an einai i idia i oxi...apo tin alli,to "spam-guard" toy yahoo den kanei tpt... an valw gmail tha apallagw? einai kalytero apo to yahoo? itstoasted thelw!!!!
GRECTORAS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 ayto einai akraia lisi file..egw thelw na exw ton idio logariasmo... αν δεν θες απλα να ειναι στο inbox τότε spam list.άλλη λύση δεν παίζει
ItsToasted Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Na valeis pollous apo tous senders twn spam se ignore list, mallon ston filter. Nomizw oti iparxoun kai maures listes twn spammers sto net.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.