Προς το περιεχόμενο

Δεν αντεχω αλλο! Μου...spam τα νευρα!!!

Sebastienomnia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα..Εχω λογαριασμο yahoo mail και εδω και περιπου 20 μερες (ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ) μου ερχονται 2 γαμ***να mail (ξερετε,οτι εχω κερδισει,κλπ),τα οποια φυσικα ποτε δεν ανοιγω αλλα δε γουσταρω καθε φορα να εχω τετοια mail στο κουτι μου..Υπαρχει κανενας σιγουρος τροπος να απαλλαγω απο το spam?

Δημοσ.
Παιδια καλημερα..Εχω λογαριασμο yahoo mail και εδω και περιπου 20 μερες (ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ) μου ερχονται 2 γαμ***να mail (ξερετε,οτι εχω κερδισει,κλπ),τα οποια φυσικα ποτε δεν ανοιγω αλλα δε γουσταρω καθε φορα να εχω τετοια mail στο κουτι μου..Υπαρχει κανενας σιγουρος τροπος να απαλλαγω απο το spam?

Να σταματησεις να εχεις mail.Απλα πραγματα.:idea:

Δημοσ.

Egw me Gmail meta apo 2 xronia xrisis, prin apo 1 mina perase 1 olokliro spammail. Omologo oti sokaristika, alla tha anteksw. Kai logo tou oti eimai asxetos me tis rithmiseis tou Spam filter, to exw afisei default.

Sebastienomnia ama den boreis na anoikseis logariasmo sto gmail, stile mou se pm to e-mail sou, na sou stilw invite gia logariasmo sto gmail.

Δημοσ.

/* χμ..εγω θα ηθελα ενα gmail invιtation .ευχαριστω*/

οσο για τα spams νομιζω πως με spam filters οπως και με προληπτικα μετρα(ποτε δεν δινεις το κυριο email σου σε αναξιοπιστες πηγες) νομιζω το καταπολεμας στο καλυτερο βαθμο.

Δημοσ.

paidia i mal***a einai oti den deixnei tin diaythinsi apo tin opoia erxontai...opote den xerw an einai i idia i oxi...apo tin alli,to "spam-guard" toy yahoo den kanei tpt...

an valw gmail tha apallagw? einai kalytero apo to yahoo? itstoasted thelw!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...