Προς το περιεχόμενο

Συχνές αποσυνδέσεις & προβλήματα στην αρχή.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
to ping ston router den isxuei gia ton logo oti ama eftege o router den tha sto kane kai me to modem.ATTENUATION KAI MARGIN POSO EXEIS EPITELOUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS?xixi

Πώς ελέγχω attenuation & margin?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η γραμμή μου είναι PSTN, ενώ στην εικόνα (ιδιότητες σύνδεσης) ο τύπος της συσκευής φαίνεται να είναι ISDN, είναι σωστό αυτό; Μήπως δημιουργεί κάποιο πρόβλημα;

Αυτή τη στιγμή δεν έχω router σπίτι, έχω δύο αλλά το ένα παραχώρησα σε μια φίλη και το άλλο το έχω σπίτι μου(σε άλλη πόλη), οπότε δεν μπορώ να σας πω για ping. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά τα modem δεν έχουν δικό τους web interface (άρα και ip), απλά δίνουν ένα ip στον υπολογιστή, χμ...:confused:

Όσο για attenuation & margin, σε router μπορώ να τα βρω, αλλά σε modem υπάρχουν κάπου; Κι αν ναι, πού;

Πάντως σας ευχαριστώ πολύ όλους... Μάλλον θα φέρω το router από το σπίτι μου και θα προσπαθήσω να ρυθμίσω τον υπολογιστή, την κάρτα δικτύου, το router και τη γραμμή.

post-45519-129062942045_thumb.jpg

Δημοσ.

min agxonesai gia auto pou grafei oti einai isdn eno exeis pstn .einai fisiologiko.etsi anagnorizetai.interface den iparei giati sosta ipes einai modem kai den iparxei interface kai tin ipo tin pernei to pc.alla auto to ikonidio den leei kati gia auto pou theloume.sou leei apla oti usb modem koinos.apomakrismenos diakomistis ppp.protokolo tcp/ip afou ekei douleuei to internet genikos.oti i tautopoiisi ton stoixion sou egine me pap.kapoioi isp pezoun kai me chap.multilinkd en iparxei.kai i ip tou bbras kai i ip i dikia sou.epidi to sagem den to xero to crypto f320 ixe dio icons.ena gia tin sindesi kai ena pou empenes mesa kai sou elege an exei sigxronisei i grammi kai ekei patages alt+p gia na mpeis sto interface kai na deis margin kai attenuation.tora sto sagem read the manual

Δημοσ.

H OTENET φυσικά δε μπαίνει στον κόπο να δώσει κάποιο manual και αυτό που βρήκα στο site της SAGEM δεν έλεγε και πολλά, μόνο οδηγίες για install/uninstall , διαγνωστικά μηνύματα και τι σημαίνουν...

Anyway, πολύ σύντομα το modem θα πάει για πέταμα, θα αντικατασταθεί από router και τότε βλέπουμε... και πάλι thanks! :mrgreen:

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω ADSL εδώ και ένα χρόνο με router και σύνδεση TELLAS στο Χαιδάρι. Εδώ και ένα μήνα μου κάνει συχνές αποσυνδέσεις από Internet και μετά από μερικές ώρες επανέρχεται κανονικά. Φταίει άραγε ο ΟΤΕ ή η TELLAS? Που να καταφύγω για περισσότερη σταθερότητα?

Δημοσ.

παιδια προσέξτε !!!

Αν το username kai password το χρησιμοποιει ταυτόχρονα και κάποιος άλλος με dialup σύνδεση το adsl αποσυνδέεται κάθε 1-2 λεπτά για όση ώρα ο άλλος χρησιμοποιεί την dialup.

Μην δίνεται κωδικούς adsl ακόμα και αν ο άλλος τους χρησιμοποιεί για dialup !!!

Δημοσ.

Εδω και καιρο περασα το καινουργιο firmwire WAG354G-E1-AnnexB-ETSI-1.01.11-code και πηγαινε καλα και τωρα μου κανει αυτα τα κολπα.. Να σας πω επισης οτι ειναι δυο υπολογιστες συνδεμενοι στο router..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...