gtman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Εχω εναν σκληρο maxtor 120 3ετιας και εχει καμια εβδομαδα που με κανει προβληματα. Οταν ειμαι στο περιβαλλον των xp χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο ακουγεται ενα τσακ "παρομοιο ηχο που κανει οταν κλεινεις το pc,που 95% ειναι απο τον σκληρο) και σταματαει να λειτουργει ("δεν στροφαρει") και κολλαει η κανει επανεκιννηση. Ειναι ο σκληρος που φταιει η κανα τροφοδοτικο το οποιο ειναι και αμαρκο? Α αυτες τις μερες που παρακολουθω την ταση +5 (με speedfan και motherboard monitor) πεφτει μεχρι 4,10...πολυ ειναι? Η δεν τα λεει καλα το speedfan? Παντως οταν παω να κανω analyse τον σκληρο για ανασυγκροτηση παντα κολλαει βγαζει μπλε οθονη και κανει επανεκιννηση. Thanks...
The_Judas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Παρόμοιο πρόβλημα είχα με τον παλιό μου σκληρό δίσκο. Τελικά έφταιγε το φθαρμένο βύσμα τροφοδοσίας του σκληρού. Δοκίμασε να βάλεις κάποιο άλλο ελεύθερο βύσμα για να δεις αν φταίει αυτό. Αν δεν φταίει αυτό, δες τι ενδείξεις έχει το smart στο speedfan. Αν και αυτό είναι οκ, τότε το πρόβλημα είναι μάλλον στο τροφοδοτικό.
21century Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Εκτος απο το καλωδιο τροφοδοσιας κοιταξε απο το bios τις σχετικες ρυθμισεις, επισης ελεγξε το δισκο για σφαλματα με την εντολη sfc/scannow...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.