Προς το περιεχόμενο

Provlima me RAM

greekgate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω μητρική GA-8VM800PMD-775. Είχα μία RAM 512ΜΒ στα 533.H οποία τώρα που άνοιξα το κουτί ήτανε στο 2o slot(DDR_2). Πήρα σήμερα ακόμα μια DDR2 512MB στα 533.

Την βάζω λοιπόν στο άλλο το slot(το DDR_1), δίνω ρεύμα, ανοίγω το μηχάνημα και ακούω μόνο τα σπαστικά μπιπ μπιπ μπιπ κτλ... Λέω μήπως δεν δουλεύει η καινούρια και βραχυκυκλώνει. Βγάζω την παλιά και βάζω στο 2 μόνη της την καινούρια. Το ανοίγω, όλα ΟΚ.Την βάζω μετά πάλι μόνη της στην DDR_1 kαι ενώ ακούγεται το ένα το μπιπ(το φυσιολογικό) στην οθόνη δεν εμφανίζεται τίποτα. Το ίδιο κ αν βάλω μόνη της την παλιά μου στο DDR_1. Ανακεφαλαιώνοντας,και οι 2 RAM μου δουλεύουνε αν τις βάλω μόνες τους στο DDR_2,καμία από τις δύο δεν δουλέυει στο DDR_1 αι φυσικά δεν δουλεύουνε μαζί.Mε όλες τις δοκιμές που έκανα, το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω είναι ότι φταίει το DDR_1.Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει(αν χρειαζεται κάπου π.χ. να ενεργοποιήσω κάτι) ή αν είχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη motherboard?

Ευχαριστώ..

Δημοσ.
Den les kai ta montela apo tis mhnmes na doume?

Auti i kainouria einai JetRam DDR2 533. Auti pou exw mesa twra den kserw :S.. Alla ti rolo mporei na paizei efoson milame gia 2 slots tis idias motherbord.. den ti8ete 8ema asumvatotitas kai sugxronismou pros to paron, efoson douleuoune KAI oi 2 sto 2o slot..

Δημοσ.

Ελεγξε τες με το αξιολογο προγραμμα Mem test το οποιο θα δειξει αν οι μνημες σου ειναι προβληματικες...

• Moderators
Δημοσ.

Αμα ειχες το pc καιρό, πολυ πιθανον να μην κανει επαφη καπου, λογω σκονης! Φυσα το πολύ καλά, και σιγουρέψου οτι και οι ραμ δεν εχουν δαχτυλιες (να μην εχεις ακουμπησει τις επαφες στο κατω μερος), ή αμα τις εχεις, σκουπισε τις.

Ενα καλό καθαρισμα και θα παιξουν μια χαρούλα. :) Το εχω παθει, και οχι μονο μια φορά αυτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...