Προς το περιεχόμενο

Εκτυπωτής

vagos789

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για εναν εκτυπωτη που:

1)Θα ειναι USB 2.0 (φανταζομαι αυτο ειναι δεδομενο)

2)Θα ειναι σε θεση να τυπωνει καλες φωτο,καρτες κτλ

3)Θα χρησιμοποιείται και για απλα έγγραφα

4)Να μπορει να εκτυπωνει πανω στα ειδικα CD

Η τιμη θα πρεπει απλως να μην ειναι εξωπραγματικη.

Το 2 και το 3 συνδιαζονται ή τα μελανια θα ειναι πολυ ακριβα και ασυμφορα;

Δημοσ.

Φιλε μακρυα απο epson... δεν ξερω αν εχει αλλαξει η τεχνολογια τους παντως ειχα epson και οποτε τον αφηνα αχρησιμοποιητο για καα 20ημερο ετρεχα στην αντιπροσωπεια για αλλαγη κεφαλης γιατι απολουστατα ξεραινοταν και χαλουσε.... Κι αυτο γιατι η epson δεν αλλαζε τις κεφαλες αζι με τα μελανια οπως κανει η hp ή η canon για παραδειγμα....

Δεν ξερω βεβαια αν εχει αλλλαξει κατι σε αυτον τον τομεα τελευταια... Μιλαω για τα 2 τελευταια χρονια

Δημοσ.

Κακή εμπειρία με epson και εγώ. Τον προηγούμενο εκτυπωτή μου τον είχα πάει πολλές βόλτες για service. Πολύ δύσκολα θα ξανάπαιρνα.

• Moderators
Δημοσ.

Canon Pixma PI 4200/4300. Εχω και τους δυο, και ειναι απλά εκπληκτικοι. Διαφορά μονο λιιιιιγο στην ταχυτητα εκτυπωσης και στο design. ΑΠΙΑΣΤΗ ποιοτητα, ειδικά στα φωτογραφικά (ματ και γυαλιστερα χαρτια), πολυ γρηγορη εκτυπωση σε απλο χαρτι στο "προχειρη ποιοτητα".

Δυνατοτητα εκτυπωσης και σε cd/dvd, 2 εισοδοι χαρτιων, pictbridge, 5μελάνια. Τον 4200 πριν 9 μηνες τον ειχα παρει, 126?, και πκυριολεκτικά εμεινα με την αποδοση του. Μετα (πριν 3 μηνες) πηρα τον 4300 (109?) για τον ξαδελφο μου, και ειναι ιδιος (παιρνει και τα ιδια μελανια).

Πολύ συμφερουσες επιλογεςςςς!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Canon Pixma PI 4200/4300. Εχω και τους δυο, και ειναι απλά εκπληκτικοι. Διαφορά μονο λιιιιιγο στην ταχυτητα εκτυπωσης και στο design. ΑΠΙΑΣΤΗ ποιοτητα, ειδικά στα φωτογραφικά (ματ και γυαλιστερα χαρτια), πολυ γρηγορη εκτυπωση σε απλο χαρτι στο "προχειρη ποιοτητα".

Δυνατοτητα εκτυπωσης και σε cd/dvd, 2 εισοδοι χαρτιων, pictbridge, 5μελάνια. Τον 4200 πριν 9 μηνες τον ειχα παρει, 126?, και πκυριολεκτικά εμεινα με την αποδοση του. Μετα (πριν 3 μηνες) πηρα τον 4300 (109?) για τον ξαδελφο μου, και ειναι ιδιος (παιρνει και τα ιδια μελανια).

Πολύ συμφερουσες επιλογεςςςς!!

Πραγματικά πολύ καλός ο 4300 (τον αγόρασα πριν από μέρες).

Μπορείς να μου πεις αν ρύθμισες τα χρώματα από τα settings του και πως;

Μου φαίνεται ότι όταν τυπώνω από το πρόγραμμα της canon οι φώτο τυπώνονται ποιο σκούρες από όταν τυπώνω στο photoshop ή από όπως φαίνονται στην οθόνη του pc.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω κανω εναν συνδυασμο ρυθμισεων.

Συνηθως ο,τι εικονα εχω προς εκτυπωση, την ανοιγω με την ζωγραφική και επιλεγω απο εκει να προσαρμοστει στο 100% της σελιδας (0 περιθωρια, 1ανα1 σελιδες), και μετά απο τις "προτιμησεις" του εκτυπωτη, οταν ειναι για απλο κειμενο στο "προχειρο", αλλιως εαν προκειται για φωτογραφια ρυθμιζω το μεγεθος του χαρτιου (Β6 ή Α4 κ.ό.κ.../ ματ ή μονοχρωμο) και τη ποιοτητα HIGH.

Τη φωτεινοτητα ποτε δεν την πειραζω, ειναι ικανοποιητική (αλλωστε δεν νομιζω να εχει επιλογη εκει μεσα).

Πως σου φαινεται η καταναλωση των μελανιων. Αμα κανεις refill και δεν τα αναγνωριζει σωστα (την ποσοτητα μελανιου), την ωρα που σου εχει βγαλει το σφαλμα κατα την εκτυπωση, και αναβοσβηνει το πορτοκαλι λαμπακι, το πατάς για 4-5 δευτερολεπτα και συνεχιζει.

Επισης, εχει 2 τροφοδοσιες χαρτιου, τις οποιες μπορεις να εναλλαξεις με ενα κουμπι μπροστα. Εχω τις χρησιμοποιω και τις 2 (στη μια τα κανονικα χαρτια, στην αλλη τα φωτογραφικα).

Εχει τη δυνανοτητα εκτυπωσης σε DVD/CD αλλά δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε...

Παντως μετα απο εκτυπωσεις 5 ολοκληρων Α4 φωτογραφικων χαρτιων και περιπου 50 σελιδων κειμενου, δεν εχει κατεβει η ποσοτητα των μελανιων... χαρακτηριστικο παραδειγμα!

Δημοσ.

Χωρις να το συζηταμε και πολυ... CANON IP4300... Απιστευτη επιδοση σε φωτογραφιες και εκτυπωνει και πανω σε CD.. Φαινετε και απο την αναλυση... 9600Χ2400... Κανενας αλλος δεν φτανει εκει.... και τιμη γυρω στα 129...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...