sakis4 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο dvd player.To έχω βρει στα media markt στην τιμή των 99?. Έχει πάρει κάποιος αυτό το μοντέλο και ποιές είναι οι εντυπώσεις του; Διαβάζει ελληνικά .srt; Από ότι ξέρω το LG 172 δεν έχει πρόβλημα ,αλλά δεν δέχεται και αναβάθμιση στο firmware. Συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και στο 190;
Innersense Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 φίλε αναμένω να δω και εγώ γνώμες πρόσεξες αν γράφει στην συσκευασία αν περιλαμβάνει καλώδιο HDMI; αν δεν περιλαμβάνει το κόστος ανεβαίνει αρκετά και το σκέφτομαι γιατι (αν δεν κάνω λάθος) δεν έχει 5.1 διακριτές εξόδους σε RCA και με ποροβλημαίζει αυτό. Έλα ένας κάτοχος...
blackstar Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 και το σκέφτομαι γιατι (αν δεν κάνω λάθος) δεν έχει 5.1 διακριτές εξόδους σε RCA και με ποροβλημαίζει αυτό. sygnomi? pleon o monos logs gia na exeis kapoios 5.1 e3odoys einai (efoso to ypostirizi to player) gia Super Audio CD, ektos an 8es na ta sindesi analogika, dixnontas perisoteri empistosini ston decoder tou player.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.