Προς το περιεχόμενο

Vista original sth mish timh DSP

docsock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πολλοι τα περιμενουμε φιλε μου !!!!! :-D :-D

βλεπω στο windows update (vista ultimate) οτι υπαρχουν ηδη διαθεσιμα 15 language packs. Ετσι θα προκυψει αραγε και το ελληνικο πακετο η θα ξαναεγκαταστησουμε τα ελληνικα vista μεσω νεου (?) dvd?

Γνωριζει καποιος κατι?

Δημοσ.
βλεπω στο windows update (vista ultimate) οτι υπαρχουν ηδη διαθεσιμα 15 language packs. Ετσι θα προκυψει αραγε και το ελληνικο πακετο η θα ξαναεγκαταστησουμε τα ελληνικα vista μεσω νεου (?) dvd?

Γνωριζει καποιος κατι?

Μαλλον μεσω νεου dvd

Δημοσ.

κι ομως κοιτα εδω :

Language packs for Windows multi-language interface, where users can install and use multiple languages on a single PC. Great for multi-lingual households or if you are learning a new language.

Αν δεν βγει ελληνικο πακετο στο updates (γιατι οχι???) ειναι εξοχη ιδεα να αγορασεις τα ελληνικα dsp και μεσω του update να φορτωσεις αγγλικα η οτι αλλες γλωσσες θελεις και να εχεις επιλογη (φανταζομαι στην εκκινηση) να διαλεξεις οτι γουσταρεις καθε φορα !!!

+1 στην MS.

Δημοσ.

Όσο αφορά για το πόσες φορές έχει κανείς δικαίωμα να κάνει εγκατάσταση Dsp ισχύει ότι εφόσον το σύστημα που κάνουμε install για πρώτη φορά παραμένει το ίδιο τότε μπορούμε άπειρες φορές να εγκαταστήσουμε τα Windows...Απο κει και πέρα αν για π.χ. καεί το M/b και χρειάζετε αλλαγή τότε επικοινωνόντας με την Microsoft μας δίνουν καινούργιο κωδικό για ενεργοποίηση και όλα καλά...Αν όμως θέλουμε να το αλλάξουμε για να κάνουμε αναβάθμιση τότε χάνετε η άδεια χρήσης και τα ξανασκάς...

Αυτά κατόπιν επικοινωνίας με την Microsoft Hellas ....

Δημοσ.
Όσο αφορά για το πόσες φορές έχει κανείς δικαίωμα να κάνει εγκατάσταση Dsp ισχύει ότι εφόσον το σύστημα που κάνουμε install για πρώτη φορά παραμένει το ίδιο τότε μπορούμε άπειρες φορές να εγκαταστήσουμε τα Windows...Απο κει και πέρα αν για π.χ. καεί το M/b και χρειάζετε αλλαγή τότε επικοινωνόντας με την Microsoft μας δίνουν καινούργιο κωδικό για ενεργοποίηση και όλα καλά...Αν όμως θέλουμε να το αλλάξουμε για να κάνουμε αναβάθμιση τότε χάνετε η άδεια χρήσης και τα ξανασκάς...

Αυτά κατόπιν επικοινωνίας με την Microsoft Hellas ....

Και πως ξερει η Microsoft Hellas οτι πχ. η μητρικη πραγματικα καηκε, ενω εμεις απλα την αλλαζουμε λογω αναβαθμισης ????

Δημοσ.
Και πως ξερει η Microsoft Hellas οτι πχ. η μητρικη πραγματικα καηκε, ενω εμεις απλα την αλλαζουμε λογω αναβαθμισης ????

Ελα ντε....Απο το ...στομα μου το πηρες !!!! Ή μαλλον απο το πληκτρολογιο μου.:twisted: :twisted:

Δημοσ.
Και πως ξερει η Microsoft Hellas οτι πχ. η μητρικη πραγματικα καηκε

τους στελνεις ενα σακουλακι με δειγμα απο την σταχτη, την αναλυση DNA απο πιστοποιημενο εργαστηριο και την επισημη εκθεση της πυροσβεστικης!

:mrgreen:

Δημοσ.

Και εγώ το ρώτησα αυτό και μου απάντησαν ότι θα κάνουν κάποιες ερωτήσεις απο το τεχνικό τμήμα και θα καταλάβουν...Χέσε ψηλά και αγνάντευε ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...