pusher Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Αυτο το ολο σκηνικο ισχυει και για τους φοιτητες επι πτυχιω? Και ρωταω γιατοι αυτοι οι φοιτητες δεν εχουν οπως ειναι λογικο ανανεωμενη φοιτητικη ταυτοτητα... Αν ειναι να το κυνηγησω πριν δωσω για το τελευταιο μου μαθημα!? Όπως έχω ξαναπεί οι εγγραφές γίνονται μέσω του τμήματος του κάθε φοιτητή. Εκεί πρέπει να απευθυνθείς για τις λεπτομέρειες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Με το MSDNAA τι έκανες; Βρήκες άκρη; Οχι δεν προχωρησα λογω ...ελλειπων αγγλικων μου. :( Ερωτηση : αν καποιος εχει αγορασει προσφατα - πριν κανα μηνα - laptop,τι δικαιούται? Τουλαχιστον απο Πλαισιο για αγορα μηχανηματος πριν τα Χριστουγεννα σου εδιναν ενα κουπονι για δωρεαν vista οταν βγουν και τωρα βγηκαν.
Lemuria Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Όπως έχω ξαναπεί οι εγγραφές γίνονται μέσω του τμήματος του κάθε φοιτητή. Εκεί πρέπει να απευθυνθείς για τις λεπτομέρειες. Απο οσο ξερω αν δεν κανω λαθος ισως μονο το Αριστοτελειο εχει μεχρι στιγμης ενημερωθει σωστα για την ολη φαση....Στο Καποδιστριαο οπου ανηκω κι οπου τηλεφωνησα δεν εχουν ιδεα.... Α ρε Ελλαδα με τις ομορφιες σου...
JimGer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Απο οσο ξερω αν δεν κανω λαθος ισως μονο το Αριστοτελειο εχει μεχρι στιγμης ενημερωθει σωστα για την ολη φαση....Στο Καποδιστριαο οπου ανηκω κι οπου τηλεφωνησα δεν εχουν ιδεα.... Α ρε Ελλαδα με τις ομορφιες σου... Ego pantos eimai foititis tou tmimatos mixanikon H\Y kai pliroforikis stin Patra kai ekana msdn account kai agorasa dorean vista business x86,xp x64 pro,xp pro sp2 kai xp pro greek.Final price= 0Euro!!!Gia plaisio kai loipa don't know! Pantos provlimata ta vista...
dimitris74 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 apo oso to epsaksa msdnaa prepei na kanei i sxoli sou kai na dilosei oti exo tosous foitites. plironei i sxoli gia tis adeies kai meta o foititis epikoinonei me to tmima tou opou tou energopoioun to account gia na ta katevasei dorean. an i sxoli den plirosei kai den mpei sto programma apo monos tou kaneis den mporei na kanei kati
mtzoumas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 aporia: poia i diafora tis ekdosis ton vista me ta vista DSP ?? den exo katalavei kai giati exoun toso megali diafora stin timi tous
pusher Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 aporia: poia i diafora tis ekdosis ton vista me ta vista DSP ?? den exo katalavei kai giati exoun toso megali diafora stin timi tous Δες τα μηνύματα #47 & #48 σε αυτή τη σελίδα και θα σου λυθεί η απορία!
Lemuria Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ego pantos eimai foititis tou tmimatos mixanikon H\Y kai pliroforikis stin Patra kai ekana msdn account kai agorasa dorean vista business x86,xp x64 pro,xp pro sp2 kai xp pro greek.Final price= 0Euro!!!Gia plaisio kai loipa don't know!Pantos provlimata ta vista... Φιλε μου εχεις δικιο παραλειψη μου ....εννουσα δεν ξερω αν καποια σχολη στην Αθηνα που να μην αφορα τμημα υπολογιστων αν εχει ενημερωθει...εγω οδοντιατρικη ειμαι αλλα....μονο δοντια ξερουν εκει μεσα να βγαζουν και να φιταχνουν ...απο vista....αχ....
pusher Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Οχι δεν προχωρησα λογω ...ελλειπων αγγλικων μου. :( Πάντως όταν ανοίξουν ξανά οι σχολές πες στην κόρη σου να το ψάξει. Μέσω της σχολής πάντα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Τσέκαρα οτι την έλαβε και μου είπε οτι η παραγελία μου προωθήθηκε, και θα μου αποσταλλούν μετά απο επικοινωνία που θα έχει μαζί μου. Πρόκειται για την κανονική έκδοση Home Premium (όχι DSP) στην τιμή των 93 Ευρώ. Τελικα τα πηρες φιλε μου ????
vags Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Κυκλοφορουν σε ολα τα γνωστα καταστηματα σχεδον ειναι στο ενα τριτο της τιμης δεν εχουν κανενα προβλημα & δεν πιστευω να υπαρχουν για πολυ http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=vista+ultimate οποιος προλαβει παιδια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Γιατι να μην υπαρχουν για πολυ?! Απο το Πλαισιο ειπαν σε ενα φιλο οτι με τα λεφτα για dsp θα αγοραζεις μετα απο λιγες μερες μονο το serial και οχι και το δισκακι.
diaitisia Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Τελικα τα πηρες φιλε μου ???? Περιμένω κούριερ σήμερα. Πληρωμή με αντικαταβολή.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Περιμένω κούριερ σήμερα. Πληρωμή με αντικαταβολή. Καλοριζικη !!! Κανε ενα κοπο να μας πεις οταν την παρεις ... :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.