asmilon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια τελικα η διαφορα μεταξυ premium και ultimate ποια ειναι?Δες εδω ;-)
skiabox Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Ναι το εχω δει το πινακακι.Το θεμα ειναι αξιζει τα 100 ευρω παραπανω?Επισης νομιζω οτι η microsoft ετοιμαζει ειδικα updates μονο για τα ultimate(και μαλιστα το κραταει μυστικο το τι ακριβως θα ειναι αυτα τα updates).Διορθωστε με αν κανω λαθος.
denexo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 loooool.τωρα ειδα την σελιδα με τα ρεβυθια φαρσαλων!να σαι καλα ρε φιλε!πολυ γελιο! εχει και περιγραφη : Περιγραφή Η καλλιέργεια των ρεβιθιών Καστοριάς είναι παραδοσιακή και ήπιας διαχείρισης. Ο σπόρος είναι ντόπιας ποικιλίας. Καλλιεργούνται σε ξηρικά χωράφια. Είναι πολύ βραστερά και νόστιμα. Τρώγονται και αμαγείρευτα σαν στραγάλια. Μαγειρεύονται στο φούρνο, σαν σαλάτα, στην κατσαρόλα. Aποτελούν κύριο συστατικό της Μεσογειακής Διατροφής. Τελικά ρε παιδιά ένα δεν έχω καταλάβει. Θα φάω ρεβύθια Καστοριάς ή Φαρσάλων. Και αν είναι Φαρσάλων είναι το ίδιο βραστερά και νόστιμα; Μεγάλο πρόβλημα. P.S. Sorry για το offtopic αλλά δεν άντεξα ο άνθρωπος.
diaitisia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Γιάννη αν καλέσεις το τμήμα Buisness2buisness του Πλαισίου που λέει το παιδί εδώ ξέρουν για τα φοιτητικά πακέτα. Στη συνέχεια με παρέπεμψαν στο τμήμα ηλεκτρονικών υπολογιστών όπου φυσικά δεν είχαν ιδέα... :twisted: Φίλε diaitisia αν μπορείς δώσε μας λεπτομέρειες για το πως έκανες την αγορά. λοιπόν παιδιά συγνώμη για την καθυστέρηση αλλα δεν είχα internet για κάποιες μέρες. Πήρα τηλ στο [edited τηλ. Πλαίσιο] και τους είπα οτι είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής και δικαιούμαι φοιτητικά Windows. Με συνέδεσαν στο τμήμα b2b και μίλησα με τον κο [edited some name]. Μου εξήγησε οτι οι εκδόσεις αυτές δεν υπάρχουν στα καταστήματα αλλά γινονται παραγγελία απο τους προμηθευτές. Μου είπε να του στείλω με φαξ μια φωτοτυπία της φοιτητικής μου ταυτότητας. Τσέκαρα οτι την έλαβε και μου είπε οτι η παραγελία μου προωθήθηκε, και θα μου αποσταλλούν μετά απο επικοινωνία που θα έχει μαζί μου. Πρόκειται για την κανονική έκδοση Home Premium (όχι DSP) στην τιμή των 93 Ευρώ. Τον ρώτησα επίσης για ACADEMIC LICENSE τι ισχύει και μου είπε οτι είναι για 2 υπολογιστές και άνω με χαρτί απο το διευθυντή ή καθηγητή του ιδρύματος που πρόκειται να εγκατασταθεί το προιόν και έχει τιμή 119 Ευρώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Πηρα κι εγω στο τμημα αυτο και μου ζηταγαν ΑΦΜ της εταιρειας.Τους ειπα για φοιτητη και μου ειπαν οτι δεν ασχολουντε αυτοι και με περεπεμψαν στο τμημα εξυπηρετησηε πελατων που φυσικα ακουσα τα χθεσινα... Το Πλαισιο και το μεγαλειο του !!!!
metkosas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Πηρα κι εγω στο τμημα αυτο και μου ζηταγαν ΑΦΜ της εταιρειας.Τους ειπα για φοιτητη και μου ειπαν οτι δεν ασχολουντε αυτοι και με περεπεμψαν στο τμημα εξυπηρετησηε πελατων που φυσικα ακουσα τα χθεσινα... Το Πλαισιο και το μεγαλειο του !!!! ξανακαλεσε και ζήτα το ονομα πιο πάνω. ισχυει πραγματι και ειναι ειδικη παραγγελια και κάνει 4-7 μέρες να τα στειλουν. εγω τωρα περιμένω απάντηση αν υπάρχουν και τα ultimate. θα μου απαντήσουν αυριο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 ξανακαλεσε και ζήτα το ονομα πιο πάνω.ισχυει πραγματι και ειναι ειδικη παραγγελια και κάνει 4-7 μέρες να τα στειλουν. εγω τωρα περιμένω απάντηση αν υπάρχουν και τα ultimate. θα μου απαντήσουν αυριο. Ευχαριστω.Θα το κανω μολις βγουν τα ελληνικα.Το να μιλας με καποιον σχετικο ειναι σημαντικο τελικα !!!! :-D
metkosas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 και αυτες οι εκδοσεις ειναι κανονικές retail με βιβλια κουτι dvd οτι εχει μέσα η retail αλλα με licence academic μακάρι να μου πουν αυριο οτι βγενουν και academic ultimate. για μένα ουσιαστικά η διαφορα ειναι τα networking tools(αραγε θα μπορώ να δινω permision kai disk quote me jhome prenium?) και ta ultimate extras που δεν ξέρω τι περιλαμβάνουν.
Greek Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Εχει κανει κανεις αναβαθμισει τα Xp σε vista που ειχε αγορασει απο το plaisio ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Ενας συν-insomniac (dpolal) πηρε τηλ στο Πλαισιο και του ειπαν οτι τωρα οι εκδοσεις dsp αυτη τη στιγμη δινοντε μαζι με το dvd αλλα αργοτερα με τα ιδια λεφτα θα αγοραζεις μονο το serial και πρεπι να βρεις απο αλλου το dvd.
skiabox Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Ερωτηση : αν καποιος εχει αγορασει προσφατα - πριν κανα μηνα - laptop,τι δικαιούται?
diaitisia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 και αυτες οι εκδοσεις ειναι κανονικές retail με βιβλια κουτι dvd οτι εχει μέσα η retail αλλα με licence academic μακάρι να μου πουν αυριο οτι βγενουν και academic ultimate. για μένα ουσιαστικά η διαφορα ειναι τα networking tools(αραγε θα μπορώ να δινω permision kai disk quote me jhome prenium?) και ta ultimate extras που δεν ξέρω τι περιλαμβάνουν. Όλα τα πακέτα έχουν ειδικές τιμές για φοιτητές. Μπείτε στο site της microsoft και διαβάστε αναλυτικά. Τα εξηγεί όλα.
pusher Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Πηρα κι εγω στο τμημα αυτο και μου ζηταγαν ΑΦΜ της εταιρειας.Τους ειπα για φοιτητη και μου ειπαν οτι δεν ασχολουντε αυτοι και με περεπεμψαν στο τμημα εξυπηρετησηε πελατων που φυσικα ακουσα τα χθεσινα... Το Πλαισιο και το μεγαλειο του !!!! Με το MSDNAA τι έκανες; Βρήκες άκρη;
Lemuria Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Αυτο το ολο σκηνικο ισχυει και για τους φοιτητες επι πτυχιω? Και ρωταω γιατοι αυτοι οι φοιτητες δεν εχουν οπως ειναι λογικο ανανεωμενη φοιτητικη ταυτοτητα... Αν ειναι να το κυνηγησω πριν δωσω για το τελευταιο μου μαθημα!?
understatement Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Αναλυτικά για τα Vista και τις εκδόσεις τους εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.