Προς το περιεχόμενο

Vista original sth mish timh DSP

docsock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΠΑιδιά θα σας λυπήσω αλλά από όπτι είδα στο ίντερνετ, αν και τα XP μπορείς να τα βάλεις όσες φορές θες΄, τα vista το πολύ 2 φορές!!!Γυφτιά!! Δηλαδή αν αλλάξεις 2 υπολογιστές , χάνεις την άδεια. Εγώ έχω τα xp pro original από πλαίσιο dsp.Δεν με βλέπω να πηγαίνω σε vista, ούτε τα χρειάζομαι. Δεν θέλω να κλαίω τα λεφτά μου!

Ρε φίλε που το διάβασες αυτό γιατί μου ακούγετε λίγο κουλό....?

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε φίλε που το διάβασες αυτό γιατί μου ακούγετε λίγο κουλό....?

Το διάβασα σε site που κατακρίνει τα vista! Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αλλά σίγουρα ήταν έτσι αρχικά! Μάλιστα υπήρχε διαμάζη με συγκεκριμένη παράγραφο των windows xp όπου ο υπεύθυνος της microsoft χαρακτήρισε "ασάφεια" η οποία διευκρινίζεται με το eula των vista!

Δημοσ.

To "Files and Settings Transfer Wizard" δεν μεταφέρει και το κλειδί και την ενεργοποίηση;

MSDNAA rules!!!

MSDN Universal Subscription.

Κάποτε αναρωτιώμουν σχετικά με το πως είναι ένα αυθεντικό δισκάκι.

Τώρα τα έχω χύμα σε χαρτοκούτια και ντουλάπες και δεν ξέρω που να βάλω τα καινούργια. Πρέπει να είναι πάνω από 600CD και 200DVD τα τελευταία 2 χρόνια.

Δημοσ.

και που μπορεις να βρεις MSDN ? Και κατι αλλο που σκεφτικα, αν παρεις το αρχειο tokens και το αλλο αρχειο(δεν θυμαμαι ονομα) και τα μεταφερεις στην νεα εγκατασταση τοτε θα ειναι ενεργοποιημενα.

Δημοσ.

Δεν καταλαβατε, εννοω οτι αν παρεις τα αρχεια (αυτα που χρησιμοποιουσαμε και για το δηθεν σπαστηρι των vista) απο το ενεργοποιημενο λειτουργικο και τα βαλεις, στο ιδιο pc παντα, μετα απο ενα format στα μη ενεροποιημενα vista και κανεις επανεκινηση τοτε θα ειναι ενεργοποιημενα τα vista. Τουλαχιστον ετσι πιστευω !

Που μπορεις να βρεις MSDN ?

Δημοσ.
και που μπορεις να βρεις MSDN ? Και κατι αλλο που σκεφτικα, αν παρεις το αρχειο tokens και το αλλο αρχειο(δεν θυμαμαι ονομα) και τα μεταφερεις στην νεα εγκατασταση τοτε θα ειναι ενεργοποιημενα.

http://msdn2.microsoft.com/en-us/vstudio/aa700832.aspx

Δημοσ.

Εγω δηλαδη που θα φτιαξω καινουργιο πι-σι απο βδομαδα (κομματια) μπορω να παρω τα dsp? Θα μπορω να τα κανω καθαρη εγκατασταση η θα μπορω μονο να τα βαλω πανω απο τα ΧΡ που εχω?

Δημοσ.
To DSP einai mia ekdosh pou tin perneis ean agoraseis ena kommati hardware. (Alla oxi olokliro pc). Px mporeis na tin pareis me ena pontiki. Kanonika sto pontiki prepei na yparxei k to aftokollito me to cd key.

Ean xalasei to pontiki pavei na isxuei k i adeia.

Δεν ήξερα ότι υπάρχουν bundled συσκευασίες ποντικιών και Windows. Αλλά ακόμα κι αν υπήρχε, αυτό που ισχύει είναι ότι αν πουλήσεις το hardware, και κρατήσεις το s/w δεν είσαι νόμιμος κάτοχός του.

Δημοσ.
Εγω δηλαδη που θα φτιαξω καινουργιο πι-σι απο βδομαδα (κομματια) μπορω να παρω τα dsp? Θα μπορω να τα κανω καθαρη εγκατασταση η θα μπορω μονο να τα βαλω πανω απο τα ΧΡ που εχω?

και βεβαια! οσο για την εγκατασταση n dsp ειναι πληρης εκδοση ,εννοειται οτι λειπουν τα manuals και στην ultimate λειπει και η εκδοση για 64-bit (MONO η retail ultimate περιλαμβανει και 32-bit και 64-bit) . Mπορεις να κανεις clean install και αυτο σου προτεινω κιολας.

Δεν ήξερα ότι υπάρχουν bundled συσκευασίες ποντικιών και Windows. Αλλά ακόμα κι αν υπήρχε, αυτό που ισχύει είναι ότι αν πουλήσεις το hardware, και κρατήσεις το s/w δεν είσαι νόμιμος κάτοχός του.

Aν φας τα ρεβυθια και κρατησεις το σακουλακι εισαι νομιμος κατοχος της dsp η οχι???? :-D :mrgreen:

Δημοσ.
ΠΑιδιά θα σας λυπήσω αλλά από όπτι είδα στο ίντερνετ, αν και τα XP μπορείς να τα βάλεις όσες φορές θες΄, τα vista το πολύ 2 φορές!!!Γυφτιά!! Δηλαδή αν αλλάξεις 2 υπολογιστές , χάνεις την άδεια. Εγώ έχω τα xp pro original από πλαίσιο dsp.Δεν με βλέπω να πηγαίνω σε vista, ούτε τα χρειάζομαι. Δεν θέλω να κλαίω τα λεφτά μου!

Τελικά επειδή ρώτησα 3 φορές μέσα σ'ενα χρόνο έχεις την δυνατότητα να κάνεις install

Δημοσ.
Τελικά επειδή ρώτησα 3 φορές μέσα σ'ενα χρόνο έχεις την δυνατότητα να κάνεις install

Αυτες οι τρεις φορες ισχυουν για το ιδιο κομπιουτερ (δλδ φορματ και ξαναεγκατασταση) ή για διαφορετικο ποτσι καθε φορα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...