bgeorgalas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους, πρόσφατα ΄μου έδωσε ο πατέρας μου το παραπάνω μοντέλλο (ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να πάρει δωρεάν με την ανανέωση συμβολαίου από Cosmote). ΄΄Εχει εγκατεστημένο το menu i-mode Της Cosmote. Το "πρόβλημα" είναι ότι το τηλέφωνο το χρησιμοποιώ εγώ Ιταλία και δεν μπορώ με καμμία παναγία να ρυθμίσω για να στέλνει MMS ΄(ιντερνετ μπαίνω. τηλέφωνα παίρνω και sms στέλνω). Πιο συγκεκριμένα από το menu του λείπει εντελώς το "ρυθμίσεις MMS" που από ότι είδα στο manual θα έπρεπε να υπάρχει..... Το ερώτημα είναι μήπως τα σαϊνια από την Cosmote έχουν αφαιρέσει αυτό το τμήμα του menu επίτηδες για να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με άλλα δίκτυα? και αν ναι κατεβάζοντας το firmware από το site της Siemens (ακριβώς ίδια έκδοση firmware με την εγκατεστημένη) θα λυθεί το πρόβλημα?
MsquitoPrincess Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Οι i-mode συσκευές μπορούν να στείλουν mms μόνο εφόσον δουλεύουν σε Cosmote και είναι ενεργοποιημένο και το i-mode σαν υπηρεσία. Επομένως αν εσύ είσαι σε κάποιο δίκτυο της Ιταλίας,δεν μπορείς να στείλεις τα εικονομηνύματα. Δεν ξέρω αν παίζει κάποια εταιρία εκεί η οποία παρέχει το i-mode. Αν ναι,ενεργοποιήσε το και θα σαι κομπλέ.
bgeorgalas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Aaaaaaaaaa! κατεβάζοντας το firmware από το site της Siemens (ακριβώς ίδια έκδοση firmware με την εγκατεστημένη) θα λυθεί το πρόβλημα? ή αν το πάω σε κάνα κέντρο siemens και τους πω να μου βάλουν πάνω κάνενα άλλο firmware?
MsquitoPrincess Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Κοίτα,θα πρέπει να γίνει μη i-mode συσκευή για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τα mms.Οπότε αν υπάρχει δυνατότητα να βάλεις κάποιο λογισμικό που αφαιρεί από το τηλέφωνο αυτήν την ιδιότητα,θα είσαι οκ. Αλλά δεν ξέρω να σου πω κατά πόσο μπορεί να γίνει αυτό. Ρώτα,δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
bgeorgalas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 okz θα δω τι μπορεί να γίνει.....χίλια ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.