Προς το περιεχόμενο

σχετικα με πληρωμη κλησης

Mavronasel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χαχα..όχι δεν πάρκαρα εκεί..απο πίσω είχα παρκάρει που ήταν κάτι μεταξύ πεζόδρομου και πάρκου,μπροστά απο ένα σχολείο..

Δημοσ.
εγώ τις κάνω συλλογή..έχω ήδη 4 για παράνομο παρκάρισμα..οι 2 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ..ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ( το άκυρο εντελώς..)

έξω από το γκαράζ;; γιατί αν ναι που να ξέρει ο αστυνομικός οτι είναι δικό σου; αν πάλι μέσα τι να πω...τσακάλι ο κυρ αστυνόμος...

Δημοσ.

κανενας νομος δεν απαγορευει να σταθμευσεις εξω απ γκαραζ εκτος αν εχει βγαλει ειδικη αδεια. Επειδη αυθαιρετα ο ελληνας ανοιγει μια τρυπα στο οικοπεδο του και βγαζει μια ταμπελα που λεει απαγορευεται το παρκινγκ για να μπαινοβγαινω δεν νομιμοποιειται. Κανενα τμημα του δρομου δεν ανηκει σε ιδιωτη με εξαιρεση τις θεσεις που αγοραζουν απο το δημο εναντι ελλειψεως θεσεων υπογειου παρκινγκ.Και ουτε αυτες τελικως ανηκουν στον ιδιωτη. Επειδη ο νομος υποχρεωνει σε μια καινουργια οικοδομη να υπαρχει μια θεση υπογειου παρκινγκ σε αναλογια με τα διαμερισματα βρηκαν το κολπο μηχανικοι και πολιτεια και οπου δεν βγαινουν τα μετρα νοικιαζουν μια θεση στο δρομο εναντι καποιου αντιτιμου στο δημο χωρις βεβαια να ανηκει στον ιδιοκτητη. Εχω βαρεθει να βλεπω πολυκατοικιες που ανοιγουν 2 και 3 γκαραζοπορτες και δεν αφηνουν κανεναν να παρκαρει εξω, τσιφλικι εγινε και ο δημοσιος δρομος

Ο τροχονομος δεν σε εγραψε γιατι ησουν εξω απο το γκαραζ σου αλλα πιθανως γιατι ειχες παρκαρει ειτε παρανομα στο δρομο ειτε παραβιαζες καποιον αλλο νομο περι μετρων

Δημοσ.

αν περασουν και καποια χρονια ερχονται σπιτι σου και σε μπαγλαρωνουν κιολας...λες και εισαι κανα εγκληματιας.

Δημοσ.
κανενας νομος δεν απαγορευει να σταθμευσεις εξω απ γκαραζ εκτος αν εχει βγαλει ειδικη αδεια. Επειδη αυθαιρετα ο ελληνας ανοιγει μια τρυπα στο οικοπεδο του και βγαζει μια ταμπελα που λεει απαγορευεται το παρκινγκ για να μπαινοβγαινω δεν νομιμοποιειται. Κανενα τμημα του δρομου δεν ανηκει σε ιδιωτη με εξαιρεση τις θεσεις που αγοραζουν απο το δημο εναντι ελλειψεως θεσεων υπογειου παρκινγκ.Και ουτε αυτες τελικως ανηκουν στον ιδιωτη. Επειδη ο νομος υποχρεωνει σε μια καινουργια οικοδομη να υπαρχει μια θεση υπογειου παρκινγκ σε αναλογια με τα διαμερισματα βρηκαν το κολπο μηχανικοι και πολιτεια και οπου δεν βγαινουν τα μετρα νοικιαζουν μια θεση στο δρομο εναντι καποιου αντιτιμου στο δημο χωρις βεβαια να ανηκει στον ιδιοκτητη. Εχω βαρεθει να βλεπω πολυκατοικιες που ανοιγουν 2 και 3 γκαραζοπορτες και δεν αφηνουν κανεναν να παρκαρει εξω, τσιφλικι εγινε και ο δημοσιος δρομος

Ο τροχονομος δεν σε εγραψε γιατι ησουν εξω απο το γκαραζ σου αλλα πιθανως γιατι ειχες παρκαρει ειτε παρανομα στο δρομο ειτε παραβιαζες καποιον αλλο νομο περι μετρων

Καλύτερα να έχουν 2 και 3 εισόδους όμως και να παρκάρουν μέσα, παρά όλα αυτά τα αυτοκίνητα να παρκάρουν έξω.

Δημοσ.

μα όυτως η άλλως πληρώνουμε για την θέση πάργκινγκ,αλλά δεν βρίσκω τον λόγο για την κλήση..εν πάση περιπτώση,ξεφεύγουμε απο το θέμα μάλλον..:mrgreen:

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και παίρνω το χρυσοσκάλιστο φτυαράκι και ερωτώ:

Η Δημοτική Αστυνομία έχει δικαίωμα να σου κόβει κλήση ΚΑΙ να σου αφαιρεί τις πινακίδες για παρκάρισμα σε πεζόδρομο????

Ο λόγος είναι προφανής γιατί ο εν λόγω πεζόδρομος, είναι η γνωστή καβάντζα κάθετα της Ερμού στο ύψος του Ψυρρή...

Οκ, δεν ήθελα να πληρώσω για να παρκάρω στον δρόμο, οκ κόψε μου κλήση (που μαλακία σου) αλλά να μου πάρεις και τις πινακίδες???? Αμαρτία...

Τι είναι αυτό? Καινούριο κολπάκι των Δημόμπατσων λόγω μειωμένης κίνησης στα ταμεία τους???

Που μπορώ να βρώ τις ποινές της Δημοτικής Αστυνομίας ?

Και σε 10 μέρες που θα πάω να πάρω τις πινακίδες μου, υπάρχει περίπτωση να ξεθάψουν και μια παλιότερη κληση απλήρωτη φυσικά?

Δημοσ.

ρε φρουΧ2, είσαι σίγουρη ότι την έφαγες από δημοτική? Μήπως φώναξαν τους μπάτσους, για τις πινακίδες?

(Ρώτησες στην αστυνομία αν τις έχει??)

Νομίζω ότι δε μπορούν να βρουν και παλαιότερη κλήση πάντως...

Δημοσ.
ρε φρουΧ2, είσαι σίγουρη ότι την έφαγες από δημοτική? Μήπως φώναξαν τους μπάτσους, για τις πινακίδες?

(Ρώτησες στην αστυνομία αν τις έχει??)

Νομίζω ότι δε μπορούν να βρουν και παλαιότερη κλήση πάντως...

Νοπ .. απο Δημοτική είναι.. πήρα και τηλέφωνο να δω τι και πως...

Είδες? Και εγω σοκαρίστηκα όταν είδα το ροζ χαρτάκι να λέει Δημοτική Αστυνομία πάνω..

Το θέμα είναι αν έχουν αυτήν την δικαιοδοσία...

Δημοσ.

Πιρτσίνι είναι φρου-φρου η λύση γιατί όχι μόνο αυτοί αλλά και ο κάθε αλητήριος μπορεί να αφαιρέσει παράνομα πινακίδες αν δεν πιαστεί επ' αυτοφώρω ώστε να κάνει επί τόπου την είσπραξη.

Αλλά και παξιμάδια ασφαλείας παράξενης τεχνολογίας ώστε να μην ξέρουν πως να τα ξεβιδώσουν (έχουν κούμπωμα) από την βίδα κάνουν μια χαρά την δουλειά απέναντι στους ανεπάγγελτους, ειδικά αν η βίδα είναι βγαλμένη από διυλιστήριο και κόβεται μόνο με λέιζερ.

Δημοσ.
Πιρτσίνι είναι φρου-φρου η λύση γιατί όχι μόνο αυτοί αλλά και ο κάθε αλητήριος μπορεί να αφαιρέσει παράνομα πινακίδες αν δεν πιαστεί επ' αυτοφώρω ώστε να κάνει επί τόπου την είσπραξη.

Αλλά και παξιμάδια ασφαλείας παράξενης τεχνολογίας ώστε να μην ξέρουν πως να τα ξεβιδώσουν (έχουν κούμπωμα) από την βίδα κάνουν μια χαρά την δουλειά απέναντι στους ανεπάγγελτους, ειδικά αν η βίδα είναι βγαλμένη από διυλιστήριο και κόβεται μόνο με λέιζερ.

χμμμμ... θάνκς φορ δε τίπς :-)

Κάτσε να τις πάρω πίσω και θα βάλω τον φάδερ-μάστορα να μου τις ενσωματώσει καλά.. βέβαια μετά μπορεί μου πάρουν όλο το αμάξι, καλή φάση :P

Αν δουλεύει κανείς στην Δημοτική Αστυνομία ας σηκώσει το χέρι, η δουλειά δεν είναι ντροπή... πόρνες, μπάτσοι, δικηγόροι εκτελούν λειτούργημα εξάλλου...:P

Δημοσ.

Μη βάζεις τις πόρνες, μαζί με τις άλλες δύο κατηγορίες.

Σκέψου μόνο πόσο χειρότερος θα ήταν ο κόσμος αν δεν ξεχαρμάνιαζε από τις ορμόνες του και πόσο καλύτερος με την ανυπαρξία μπάτσων και δικηγόρων...

Και οποιοσδήποτε άλλος που δε δουλεύει στη δημοτική αστυνομία, ας σηκώσει το χέρι και να τη μουτζώσει...

Δημοσ.

Μάλλον δεν γνωρίζω πόρνη που να εκτελεί λειτούργημα εις βάρος των άλλων, αλλά όπως ξέρεις καθείς σ' αυτήν την ζωή παίρνει τις βίδες του, τις πινακίδες του, και πορεύεται αναλόγως. Μπορεί το αμάξι να το πάρεις πίσω πιο γρήγορα απ' ότι τις πινακίδες και δεν γνωρίζω μάλιστα αν έχει γερανούς η δημοτική αστυνομία.

Δημοσ.

Aigaias πλάκα έκανα :-) Αλλά δεν είναι πράματα αυτά..:P

(ε ρε περτσίνι που θα πέσει... μωρέ σουρωτήρι θα τις κάνω)

Και οποιοσδήποτε άλλος που δε δουλεύει στη δημοτική αστυνομία, ας σηκώσει το χέρι και να τη μουτζώσει...

XAXAXAXAXAAXXAXAXAXAA!!! :P γαμάτο παρεμπιπτόντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...