Προς το περιεχόμενο

Προβληματακι με Acer Aspire 5652 WLMi, ο ηχος κολλαει

sotosko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εxω το Acer Aspire 5652 WLMi το οποιο αγορασα περισυ τον Ιουνιο και εχω ενα μικροπροβλημα (που μπορει να οφειλεται και σε software αλλα δεν ξερω). Το προβήμα μου ειναι οτι οταν δεν κανω τιποτα στο πιτσι και εχω ανοιχτο το media player να παιζει μουσικη αρκετες φορες ανα τραγουδι κολλαει για λιγο ο ηχος (σαν ενας dj να γυριζει για λιγο προς τα πισω τον δισκο) και μετα συνεχιζει. Αυτο το παθαινει και σε καποια παιχνιδια (οχι ολα). Αυτο το προβλημα πρεπει να πρωτοεμφανιστηκε τον Νοεμβριο. Τι να κανω ?

Υ.Γ. εχω βγαλει και εχω ξαναβαλει τον Media Player 11 αλλα τπτ!

Edit: Τελικα κολλαει με οποιοδηποτε προγραμμα παιζει μουσικη

Το "κουλο" στην ολη ιστορια ειναι οτι οταν κουναω το ποντικι ο ηχος δεν κολλαει. τι να φταιει αραγε?

Δημοσ.

Καλησπέρα, εχω και εγω το ιδιο μηχανημα και το ιδιο προβλημα ακριβως.

Σε μενα το κανει μονο οταν ακουω mp3 τοσο στο winamp αλλα και στο mediaplayer 11. σε μενα το εμφανισε στο 2ο format που εκανα στο laptop και ξαναπερασα τα προγραμματα απο την αρχη.

Εχω αρχισει να φοβαμαι πως μαλλον καποιος Codec εχει επηρεαστει και κανει αυτα τα κολληματα

Δημοσ.

πηγενετε και οι δυο σας στον πινακα ελενχου στην διαχειριση συσκευων και στον πρωτευον διαυλο ide απενεργοποιηστε το pio που εχει ενεργοπιηθει και καντετο dma εαν δεν σας αφηνει να το κανετε τοτε καντε recovery και το προβλημα θα λυθει ..... αυτααααααα.

Δημοσ.
πηγενετε και οι δυο σας στον πινακα ελενχου στην διαχειριση συσκευων και στον πρωτευον διαυλο ide απενεργοποιηστε το pio που εχει ενεργοπιηθει και καντετο dma εαν δεν σας αφηνει να το κανετε τοτε καντε recovery και το προβλημα θα λυθει ..... αυτααααααα.

Ειναι ηδη dma! Τι αλλο να κανω για ναμην κολλαει ?

Δημοσ.

Δεν νομιζω να φταει το screen saver γιατι οταν παιζει το media player απενεργοποιει τα screen saver. Anyway θα το κοιταξω. Καμια αλλη ιδέα?

Δημοσ.

δοκιμασε γραψεις μερικα τραγουδια mp3 σε ενα flash μνημακι και βαλε τον player να τα παιζει απο εκει για λιγες ωρες 1-2 ,και πες μου εαν θα στο ξανακανει :) κατα την γνωμη μου παντος δεν ειναι hardware προβλημα.

Δημοσ.

Και απο το flash drive παλι κολλαει(εβαλα 1 τραγουδι σε repeat). Ενα πραγμα που καταλαβα ειναι οτι κολλαει οταν τιποτα αλλο εκτος απο το media player δεν χρησιμοποιει τον επεξεργαστη. Μπορει να φταιει η ιδιοτητα των λαπτοπ να ριχνουν την συχνοτητα του επεξεργαστη οταν δεν χρησιμοποιειται?

Δημοσ.
Εxω το Acer Aspire 5652 WLMi το οποιο αγορασα περισυ τον Ιουνιο και εχω ενα μικροπροβλημα (που μπορει να οφειλεται και σε software αλλα δεν ξερω). Το προβήμα μου ειναι οτι οταν δεν κανω τιποτα στο πιτσι και εχω ανοιχτο το media player να παιζει μουσικη αρκετες φορες ανα τραγουδι κολλαει για λιγο ο ηχος (σαν ενας dj να γυριζει για λιγο προς τα πισω τον δισκο) και μετα συνεχιζει. Αυτο το παθαινει και σε καποια παιχνιδια (οχι ολα). Αυτο το προβλημα πρεπει να πρωτοεμφανιστηκε τον Νοεμβριο. Τι να κανω ?

Υ.Γ. εχω βγαλει και εχω ξαναβαλει τον Media Player 11 αλλα τπτ!

Edit: Τελικα κολλαει με οποιοδηποτε προγραμμα παιζει μουσικη

Το "κουλο" στην ολη ιστορια ειναι οτι οταν κουναω το ποντικι ο ηχος δεν κολλαει. τι να φταιει αραγε?

Απενεργοποίησε το screen saver της acer .Αυτό δημιουργεί το πρόβλημα.

Δημοσ.
Ως screen saver δεν εχω αυτο της acer, εχω ενα δικο μου! Εννοεις να το απεγκαταστησω?

Οχι να μην το απεγκαταστήσεις γιατί αν δεν φορτώνει το acer screensaver , το πρόβλημα προέρχεται απο αλλού .

Για πές μου έχεις καθόλου μπλέ οθόνες και κινέζικα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...