Προς το περιεχόμενο

Εγγραφή απο τηλεόραση!

temeteron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους!

Θα ήθελα να μου πείτε τις εμπειρίες σας όσον αφοράει την εγγραφή απο τηλεόραση. Ποιόν θεωρείται τον ποιο ποιοτικό τρόπο ;

Α) Εγραφή με μια κάρτα TV μέσω Η/Υ

Β) Αγοράζοντας ένα DVD-Recorder

Πείτε πλεονεκτήματα μειονεκτήματα για τον κάθε τρόπο αλλα και ποιος τρόπος κατέχει την ποιότητα!

Δημοσ.

Και εγώ αυτό πιστεύω το Β πρέπει να έχει καλύτερη ποιότητα. Διότι είναι φτιαγμένο απο επώνυμες μάρκες. Επίσης μια καρτούλα δεν θα έχει την ποιότητα που θα προσφέρει ένα μηχάνημα dvd-recorder που κάνει αυτή την δουλεία.

Δημοσ.

Εχοντας δει και τα δύο αναμφισφητητα το Β πολύ καλύτερη ποιότητα και βέβαια γλιτώνεις όλη την ταλαιπωρία της μεταφοράς απο το PC στην οθόνη της ΤV.

Δημοσ.

Οπότε ακούγοντας και τις γνώμες σας θα καταλήξω σε κανένα DVD-recorder. Υπάρχουν Dvd-Recoder με HDMI ? Πιστεύω οι εγγραφές στα DVD-recorder θα είναι με HDMI θα προσφέρουν καλύτερη ποιότητα σε σχέση με αυτές που συνδέονται με Scart!

Δημοσ.
Οπότε ακούγοντας και τις γνώμες σας θα καταλήξω σε κανένα DVD-recorder. Υπάρχουν Dvd-Recoder με HDMI ? Πιστεύω οι εγγραφές στα DVD-recorder θα είναι με HDMI θα προσφέρουν καλύτερη ποιότητα σε σχέση με αυτές που συνδέονται με Scart!

Δεν νομιζω να δεις διαφορα στα επιγεια καναλια με HDMI....

Εκει που θα δεις διαφοφες ειναι σε μερικα δορυφορικα που εχουν HD κ φυσικα πρεπει μετα να εχεις κ δεκτη HD αλλα κ τηλεοραση....ANTE ΓΕΙΑ δηλαδη το πακετο παει πολυ....:mrgreen:

Μετα ειναι να παρεις μερικες ταινιες DVD αλλα φιλε μου παλι δεν αξιζει για μενα παρε ενα απλο DVD-recorder k σε κανα 3-4 χρονακια(λιγα λεω) που τα MEGA,ANT1,etc θα εχουν αυτο το format τοτε ΠΑΡΕ κ ενα τετοιο...

Δημοσ.

Φυσικα πολλα καναλια εκπεμπουν μεσω ορισμενων ιστοσελιδων και απο το Ιντερνετ οποτε αντι να αγορασεις καρτα μπορεις να τα παρακολυθεις χωρις προσθετο εξοπλισμο απο την οθονη του υπολογιστη σου...

Δημοσ.

Με ποιό όμως τρόπο θα μπορούσα να γράψω ένα πρόγραμμα που προβάλλεται μέσω Internet. Έχει κανείς να μου προτείνει συγκεκριμένο software;

Δημοσ.

einai ligo argo sthn ekinisi, ala se genikes grammes einai ok, o filos mou to exei peripoy 6 mhnes, kai ka8e bradi egrafe ton disko toy (peripoy 12 wres) se ka8imerini basi, xoris mexri stigmis kapoio sobaro problima, me kali poiotita eikonas, kai arketes eykolies (toylaxiston gia to sygkekrimeno) kai pezi divx me ellinikoys ypotitloys xoris f/w.

Elpizo na boh8isa.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...