Προς το περιεχόμενο

Τραγούδια απο κινηματογράφο

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οταν λεω τραγουδι απο ταινια εννοω οτι σε καθε ταινια θα ακουσεις πολλα τραγουδια , ενα απο ολα αυτα ομως ειναι που θα το λατρεψεις περισσοτερο απο τα αλλα ή θα δειξεις περισσοτερη προτιμηση κλπ κλπ .

Δεν εννοω να διαλεξετε μιας μονο ταινιας τραγουδι .

Προσωπικα λατρευω το ''she's like the wind'' κ διαφορα τραγουδια απο τον ελληνικο κινηματογραφο που εχουν ερμηνευτει απο ηθοποιους ( με πιο αγαπημενα ενα του Κουρκουλου κ ενα της Χρονοπουλου)

Δημοσ.

Αν πιάσω ελληνικό κιν/φο, θα αρκεστώ στο cd Κινηματογραφικά 1 του Σπανουδάκη, για να μην αρχίσω να λέω ένα ένα για κάθε ταινία...

Δημοσ.

"I will find you" - Clannad από το καταπληκτικό "The last of the Mohicans".

Ειδικά δε η σκηνή που ακούγεται (κατά την ανάβαση στους βράχους όπου ο Hawkeye προσπαθεί να σώσει την Cora Munro) είναι εξαιρετική.

Δημοσ.

brazil. Δε θυμαμαι μονο απο

πια ταινια ειναι... :P

Τον Κυριο ψυχοβγαλτη απο πανω

απο καπου τον ξερω, αλλα ουτε

και αυτο το θυμαμαι... :mrgreen:

• Members
Δημοσ.

Εγώ βρήκα καταπληκτικό όλο το soundtrack της ταινίας "η διπλή ζωή της Βερόνικα".

Επίσης μου άρεσε πολύ το Silencio από το Mulholland Drive, αλλά πάντα σε συνδυασμό με την εικόνα.

Δημοσ.

Χμ , σα να με γελουν τα ματια μου για δευτερη φορα .

Ο κος Λαζαρος οχι μονο εκανε την εμφανιση του στο φορουμ αλλα κ σε αλλο τοπικ εκτος αυτο των ταινιων ?

Ποτε ερχεται η συντελεια ειπαμε ?

Δημοσ.
This is the end(h kati tetoio...:-? )

Με σκότωσες τώρα. Κάτι τέτοιο;;!!... Ώρε, η σημερινή νεολαία...

Doors φίλε μου, και ναι "The End" ονομάζεται. Πολύ καλή επιλογή, +1 κι από μένα. Πάνε εδώ: http://video.google.com/videoplay?docid=-5112343465064185358 να τους δεις να το ερμηνεύουν ζωντανά.

Δημοσ.

Ε εντάξει yannis27gr,απλά δεν ήμουν σίγουρος....:( Ασέ πού δεν πολυακούω Doors).Θα σας πώ όμως άλλα δύο κομμάτια που το ξέρω σίγουρα και είναι από ταινιάρες.

1.Pixies/Where is my mind(Fight Club).

2.Disturbed/Down with the sickness(Dawn of the dead).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...