Προς το περιεχόμενο

On Telecoms

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ρε παιδιά, δεν μπορεί να είναι απάτη αυτές οι εταιρίες. Έχουν σκάψει την Αθήνα ολόκληρη για να περάσουν fibers άρα έχουν επενδύσει ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ. Σίγουρα όμως θέλει υπομονή! είναι νωρίς ακόμη και οι εταιρίες κάνουν άστοχες κινήσεις ελέω marketing για να προλάβουν την αγορά. Σε ένα χρόνο λογικά θα έχουν φτιάξει τα πράγματα αφού ενεργοποιηθούν όλες οι υποδομές και οι επενδύσεις.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και βέβαια δεν είναι απάτη , απλώς όλοι σκοντάφτουν στο ετοιμοθάνατο τέρας ,που λέγετε οτε και που ασφαλώς δεν πρόκειται να παραδώσει τόσο εύκολα τα κεκτημένα !!!!

Δημοσ.

Σε αυτό που λές εχεις απόλυτο δίκιο.! Αν οντως το dslam είναι κάτι χιλιόμετρα μακρυά (με τα χάλκινα καλωδιάκια των οικιακών συνδέσεων)δεν υπάρχει περίπτωση να πιαστεί αυτή η ταχύτητα , άσχετα με αυτά που λένε οι τεχνικοί της on , οτι δηλαδή η max απωλεια είναι στο -10%.

Δημοσ.

nai oi texnikoi tha elega tipota.apla to lene auto giati einai konta ta dslam.px kalitexnoupoli pou to dslam einai poios xerei pou ka me 768 sindesi exei 55 atenuation ama ekei valoun 10 mbit ego tha peso xoris alexiptoto.

Δημοσ.

geia sas

To agori mou edw kai treis mhnes prospathei na balei tellas zisto...

xtes tou eipan pws se ena mhna akoma...

ta phre kai thn akurwse... kai polu antekse dhladh tespa..

twra enhmerwnetai gia thn ON tou eipan se ena mhna logika tha exei 9 mbps logo ths perioxhs tou.. tou eipan gia to tvdvdadiko (pou aksizei :P ) ola kala tou fanhkan sto thlefwno.. apsogh eksuphrethsh...

Omws den thelei na kanei to idio lathos kai na meinei pali sto telos xwris internet...

An kapoios exei balei hdh parakalw na kanei ena post na mathoume liga perissotera :)

Δημοσ.
simera exoun pei tha energopoiisoun kapoious opote akoma den exei vgei pros ta ekso kati.

Τι έγινε τελικά, ενεργοποιήθηκε κανένας??? Περιμένω εντυπώσεις!!!!

Δημοσ.

παιδια και σε μενα μου ειπαν τη δευτερα θα με παρουν τηλ για παραδωση εξοπλισμου και μετα θα μου πουν τα usernames/password. τι να πω απο 6 φεβρουαριου ειμαι με pstn, οταν εφυγα απο vivodi οπου τα λεφτα που γλυτωνα απο τον οτε τα ετρωγα στην αναμονη, αντε να δουμε τι θα γινει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...