christosgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Τι ξέρουμε παιδιά για αυτήν; Πάντως η προσφορά που έχει με 35 Ευρώ το μήνα που παρέχει τα πάντα (triple play) δεν παίζεται. Για όσους εγγραφούν μέχρι τέλος Φεβρουάριου. Και video on demand και κλήσεις προς σταθερά Ευρώπης και (κινητά) Αμερικής κ Κανάδα μόνο με 0,09 / κλήση ανέξαρτητα διάρκειας. Και Adsl 10 Mbps το οποίο θα μειώνεται μέχρι 6 Mbps αν έχεις ανοιχτό τον αποκωδικοποιητή και βλέπεις Ψηφιακά. Όλα τα λεφτά ή ..... ;;;;
tmjuju Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 dev 3eroume arketa akoma. apo press releases kala ta pave.... alla to ti 8a givei se 3 mhves kaveis dev mporei va to problepsei. ri3e mia matia kai se alla forums/suzitiseiw giati to press-release dev eivai arketa 3eka8aro kai se mperdebei ! gia paradeigma: H nova dev eivai tsampa! Ta thlefwva sto eswteriko dev eivai tsampa! to http://www.ontelecoms.gr deixvei sthv OTENET! k.o.k.
Da_rudakos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Emena pantos mou fenete poly kali fasi..(Glytoneis kai to pigaine ela sto video club me 2.5 eyro ana tainia,ekei pou tha edines 2). To 10mbit einai apisteyto kai 9 lepta gia na miliseis osi ora thes einai para para poly kalo.. Mporo na po oti etoimazomai gia aitisi,mias kai prepei na balo noumeraki ayto to kairo!!
lordeco Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 dev 3eroume arketa akoma.apo press releases kala ta pave.... alla to ti 8a givei se 3 mhves kaveis dev mporei va to problepsei. ri3e mia matia kai se alla forums/suzitiseiw giati to press-release dev eivai arketa 3eka8aro kai se mperdebei ! gia paradeigma: H nova dev eivai tsampa! Ta thlefwva sto eswteriko dev eivai tsampa! to www.ontelecoms.gr deixvei sthv OTENET! k.o.k. Φίλε tmjuju συμφωνώ και επαυξάνω Μήπως και η αναγνώριση κλήσης δεν ειναι τσάμπα? Μήπως και η έκδοση λογαριασμού δεν είναι τσάμπα? Μήπως τα 10MB ΘΑ είναι πραγματικότητα όταν περάσουν δικές τους γραμμές? Μήπως η φορητότητα τερματικού δεν ισχύει ΑΚΡΙΒΩΣ και σου δίνουν πχ 211.... αντί για 210.....? Ποιά είναι τα tv-κανάλια που θα βλέπουμε? Ψάξτε το λίγο πρίν αποφασίσετε
operater Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Εμενα στην Ν. Σμυρνη μου λεει οτι θα εχουν ιδιοκτητες γραμμες μεσα στον μηνα !!!!!!! Αν ειναι ετσι θα παω τρεχωντας , βαρεθηκα να εχω 1 Mbit και να κατεβαζω με 30-50 !
Phed Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Ψαξτε το πριν απο οποιαδοιποτε κινηση γιατι δεν τα λενε ολα π.χ για αναγνωριση κλησης λεει μεσα στο site οπως και για φραγη κ.λ.π θελει αλλα 4? και ποιος ξερει και τι αλλα μπορει να μην λενε. Οσο για τα καναλια επειδη ουτε αυτοι ξερουν ακριβως το σιγουρο ειναι τα ψηφιακα της ερτ και το fashion tv και λενε και καποια free to air ποια πως που δεν γνωριζουν ακομα. Η τηλεφωνια ειναι καλη για τις διεθνεις κλησεις (αν κανεις) αλλα για αστικα και υπεραστικα ειναι 0,09? απεριοριστα την στιγμη που κυκλοφορουν εντελως δωρεαν. Θελει πολυ σκεψη...
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Αφού ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ με την Tellas , είδα και αποείδα και αποφάσισα να ρίξω μια ματιά και στην On. Έκανα σήμερα την αίτηση τηλεφωνικά , και με ρώτησε η υπάλληλος για το αν θέλω άλλες υπηρεσίες (αναλυτική κατάσταση λογαριασμού κτλ) και μου είπε και το κόστος τους.Σε ρωτάνε δηλαδή αν θέλεις αυτές τις υπηρεσίες.Δεν στις βάζουν υποχρεωτικά Κατόπιν εστειλα τα δικαιολογητικά , και μετά από 5 λεπτά που τους πήρα (το σηκώνουν αμέσως!!!) ενημερώθηκα οτι τα δικαιολογητικα (6 σελίδες και όχι μια και δύο) έχουν παραληφθει και οτι η αίτηση προχωράει κανονικα΄ Κρατάω βεβαια μικρό καλάθι αλλά η εν λόγω εταιρεία φαίνεται αξιόπιστη σε πρώτη φάση με πολύ επαγγελματική συμπεριφορά .Δεν ξέρω αν ο χρόνος τα φέρει τούμπα αλλά σε πρώτη φάση ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. Απ'οτι πήρε το μάτι μου ανήκει σε Group Εταιρειών του εξωτερικού όπως Τ-Mobile και άλλες μεγάλες εταιρείες ....
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 kai min pernete oli xara oti tha pexete sta 10 mbit.autoi pou exoun kati attenuation ston theo kai kati margin ston pato oxi 10 mbit den tha paroun alla min po tin ekfrasi
arni Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Fellow ADSLers Λοιπόν τα πράγματα έχουν ώς εξής: ΕΙχα VIVODI μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου οπότε γιά άγνωστο λόγο η γραμμή κόπηκε λόγω κάποιας βλάβης στό δίκτυο. Εδώ οφέιλω να ομολογήσω ότι όσο λειτουργούσε ήταν ολα μιά χαρα εκτός απο κάτι κινητά σε Ρουμανία, Αλβανία και γενικά Βαλκάνια. Αφού γιά ένα μήνα δεν μπορύσαμε νά βρούμε τι συμβαίνει και πώς θά φταχτεί, μετά απο πήγαινε έλα e-mails, faxes, εγώ εκεί (αλλά ΠΟΤΕ αυτοί εδώ) κτλ, κτλ εκανα άιτηση στην ΟΝ. Η ισχύς τού πακέτου είναι αυτή πού λένε. Σουν δίνουν 211 (στην περίπτωση μου δεν θέλω φορητότητα ούτε έχω γραμμή ΟΤΕ), άρα internet σε αρκετά Mbps, μιά τηλεφωνική γραμμή και 0,9Λ ανά κλήση άσχετα απο την ώρα (περίπου 10 λεπτά ΟΤΕ γιά τοπικό Αθήνας χωρις νά υπολογιστεί το πάγιο). Γιά δεύτερη γραμμή ζητούν 12 ευρώ τον μήνα πάγιο με τήν ίδια συνθήκη των 9 λεπτών. Το πακέτο αναγνώριση κλήσης, τηλεφωνητής και λοιπές υπηρεσίες κοστίζει 4 ?. Αρα έχουμε 35+12+4= 51? μηνιαία άντε 60 μαζί με τις κλήσεις πού θά κάνεις. Αρα τα 30 ? τού παγίου τού ΟΤΕ τον μήνα ειναι με το έτσι θέλω χαράτσι. Η VIVΟDI σε χρεώσεις δεν παιζόταν, 30? τον μήνα Internet και 8 ευ΄ρω πάγιο γιά δύο τηλεφωνικές γραμμές με 500 λεπτά συνολικά ομιλία. Το πρόβλημα είναι το customer service πού δεν υπάρχει και η ασυνέπειά τους γενικά. Η Forthnet ((αλλη αυτή) πρέπει νά έχω λεει γραμμή ΟΤΕ γιά νά μπώ στο δικό τους δίκτυο (?). Κατοικώ στην Νεα Ιωνία και όλοι οι providers έχουν ιδιωτικά δίκτυα στημένα. Αρα οι επιλογές μας φίλοι είναι απο λίγες μέχρι ανύπαρκτες. Απο ότι ακούω το Zisto δεν λειτουργεί σωστά, ολο παράπονα έχουν, το customer service της VIVODI δεν υπάρχει, ο ΟΤΕ είναι πανάκριβος (γιά μενα τουλάχιτον), ας δούμε και την ΟΝ και μετά απο ένα χρόνο αποφασίζουμε πάλι. Φιλάκια σε όλους SafeSurf Arni
PETROS13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 κανείς δεν ξέρει τι θα του τύχει se αυτό το θέμα........... συνολικά για cable tv,τηλεφωνία και adsl υπάρχουν μόνο από vivodi, on , kai forthnet?
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 i forthnet dinei double play gia tin ora oxi triple play.
PETROS13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 i forthnet dinei double play gia tin ora oxi triple play. ναι,σωστά.. λάθος μου.. ποια πιστεύεται από τις προσφορές αξίζει?
Kapatsos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 ποια πιστεύεται από τις προσφορές αξίζει?Εγώ πιστεύω ότι αξίζει η προσφορά της Vivodi γιατί σου δίνει δύο γραμμές τηλεφώνου, δεν έχει καμία χρέωση στις κλήσεις (η ON σε χρεώνει 0.09e για κάθε κλήση ανεξαρτήτου διάρκειας(υπεραστικές-αστικές)) και έχει τη διπλάσια ταχύτητα... μην πει κανένας αν θα την πιάσει, γιατί το ίδιο ισχύει και για την ON. Τέλος, η ON βλέπω να καθυστερεί με το δίκτυο και έχει βγει ήδη εκτός προγράμματος σε πολλές περιοχές!!! Αναμένουμε ON, δεν θέλουμε να μας απογοητεύσεις!!!
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 i vivodi mporei na exei pola alla exei xalia service.tora to double play tis forthnet akougetai kalo.
dioptra999 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια είναι δύσκολη η επιλογή αλλα είναι καλύτερα να υπάρχει aftersales service οταν το χρειάζεσαι και ας το πληρώσεις και 5-7 ? το μήνα παραπάνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.