Προς το περιεχόμενο

capture απο Sony camera σε αρχειο στο δίσκο

lefkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά,

Ξέρει κανεις εαν μπορώ να μεταφέρω τα videos απο μια camera Sony (κασσέτα), σε αρχεια στο PC μου. Φυσικά απο εκεί θέλω να γράψω σε DVD ή CD.

To PC δυστυχώς έιναι παλιό. Pentium III στα 800, usb 2.0.Δυνατότητα Firewire μόνο με PCMCIA.Δίσκος ελεύθερος περίπου 8 Gb.

Κατ' αρχήν υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρω video με usb 2.0, ή μονο με Firewire?

Έχω ήδη δοκιμάσει με το πρόγραμμα της κάμερας, αλλά δεν κατάφερα τίποτα...

όποια πρόταση δεκτή....

Δημοσ.

Οι SONY ειδικά (όσες έχω δει τουλάχιστο) μπορούν να μεταφέρουν το βίντεο και μέσω USB2. Μόλις τη συνδέσεις και την ανοίξεις, θα σου ζητήσει το CD με τους οδηγούς. Άμα πετύχει, στον explorer θα εμφανιστεί μια ακόμα μονάδα αποθήκευσης και επιλέγοντάς την θα δείς τι πιάνει εκείνη τη στιγμή ( Windows XP πάντα).

Το φορτίο είναι ελαφρύ, ο επεξεργαστης φτάνει. Αυτό που δε φτάνει είναι ο χώρος. Χρειάζεται περίπου 13GB για1 ώρα DV βίντεο, συν τουλάχιστο 5 ακόμα για τη μετατροπή και προσωρινά αρχεία.

Δημοσ.
Οι SONY ειδικά (όσες έχω δει τουλάχιστο) μπορούν να μεταφέρουν το βίντεο και μέσω USB2.

Ναι, σε χαμηλότερη ποιότητα πάντα. Μόνο με firewire θα κάνεις δουλειά. Το μηχάνημα είναι μάλλον παλιό για τη διαδικασία της σύλληψης video.

Δημοσ.

και εγω αυ΄το νομιζω, απλα είναι ενος θειου το μηχανιμα, κτλ κτλ...ξερετε πως ειναι αυτα...η απαντηση "παρε αλλον υπολογιστη" δεν ειναι αποδεκτη...

το προβλημα είναι μαλλον στο προγραμμα που εχω, δεν πρεπει να δουλευει σωστα.Δεν αναγνωριζει ουτε τις συσκευες (DVD,c:) του λαπτοπ( ξεχασα να πω, για λαπτοπ προκειται).Μπορώ να βρω καποιο άλλο λογισμικο, οχι απαραιτητα της SONY?

Thanks...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...