Προς το περιεχόμενο

Asus Laptop..

filippos!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες η τρύπα του όζοντας οφείλεται σε αλόγιστη χρήση...

Όσο αόριστη ήταν η ερώτηση σου, άλλο τόσο σχετική είναι η απάντηση μου.

Να ακούσεις γνώμες γιατί? Πάνω σε ποιο θέμα? Στην ποιότητα κατασκευής, στο service, στα μοντέλα, στο design...

Σαν να λες ακουώ γνώμες για τα αυτοκίνητα mazda...

ΠΟΙΟ μοντέλο? Αυτό που είχε ο παππούς μου πριν 20 χρόνια ή το RX8? Ποιες είναι οι ανάγκες σου, ποιος ο προυπολογισμός σου? Και πριν απαντήσεις κάνε πρώτα ένα search στο forum και μετά ξαναρώτα...

Δημοσ.

ειχα ακουσει πως ανεβαζουν θερμοκρασια,αλλα δεν ξερω κατα ποσο ευσταθει

ηταν πολυ αοριστο

δεν τα χω δει ουτε τα χω δουλεψει

Δημοσ.

Βασικά το thread το έφτιαξα για να πάρω γενικές εντυπώσεις από χρήστες και μη asus. Να πώ την αλήθεια είμαι μεταξυ sony k asus.

Μερικά που έχω στο μυαλό μου είναι τα εξής.

http://www.intersetb2b.gr/productdetails.php?code=1870

http://www.intersetb2b.gr/productdetails.php?code=1762

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=892033

http://www.shop21.gr/product/product.computers.asp?pfid=25860&prid=26415

Δημοσ.

και τι χρηση θα κανεις με αυτο σε γενικες γραμμες?

Δημοσ.

θα φύγω εξωτερικό για μεταπτυχιακό..τον χρειάζομαι για δουλείες πανεπιστημίου (συγγραφή κώδικα), internet, παιχνίδια δεν παίζω, βάλε και ταινίες..

Αυτά σε γενικές γραμμές..

Δημοσ.

Πρόσφατα είδα ενα ASUS καινούργιο,και αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η παντελής έλειψη θορύβου και ζέστης!

Ηταν ανοιχτός για πολύ ώρα,και βρισκόμουν σε ήσυχο περιβάλλον.

Δημοσ.
Πρόσφατα είδα ενα ASUS καινούργιο,και αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η παντελής έλειψη θορύβου και ζέστης!

Ηταν ανοιχτός για πολύ ώρα,και βρισκόμουν σε ήσυχο περιβάλλον.

Καλό μου ακούγεται αυτό!

Δημοσ.

Εχω ενα asus a6jc απο το Σεπτεμβρη και μπορω να επιβεβαιωσω οτι ειναι εντελως αθορυβο. H ποιοτητα κατασκευης ειναι εντυπωσιακη και συγκρινοντας το με κατι FJ,ACER,HP νιωθω οτι ειναι ετη μπροστα. Ο σκληρος του ακουγεται ελαχιστα. Το εχω δε πανω απο 18 ωρες τη μερα κατα μεσο ορο ανοικτο.

Απο την αλλη ομως δεν εχω δοκιμασει Sony για να συγκρινω, επομενως αν καποιος εχει ας καταθεσει τις εμπειριες του.

Δημοσ.
Εχω ενα asus a6jc απο το Σεπτεμβρη και μπορω να επιβεβαιωσω οτι ειναι εντελως αθορυβο. H ποιοτητα κατασκευης ειναι εντυπωσιακη και συγκρινοντας το με κατι FJ,ACER,HP νιωθω οτι ειναι ετη μπροστα. Ο σκληρος του ακουγεται ελαχιστα. Το εχω δε πανω απο 18 ωρες τη μερα κατα μεσο ορο ανοικτο.

Απο την αλλη ομως δεν εχω δοκιμασει Sony για να συγκρινω, επομενως αν καποιος εχει ας καταθεσει τις εμπειριες του.

Βασικά με ενδιαφέρει η αξιοπιστία..άρα αυτό που μου λες είναι πολύ σημαντικό..

sony ή asus λοιπόν?

Βάλτε τώρα που γυρίζει..:-D

Δημοσ.

Ποιά είναι τα κριτήριά σου για την ποιότητα κατασκευής ???

Δημοσ.

Τα πλαστικα του εχουν πολυ καλο φινιρισμα και γενικα η συναρμογη τους δειχνει πολυ στιβαρη.

Επισης δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα με υψηλη θερμοκρασια στο πληκτρολογιο ή στο mouse. Νομιζω οτι αυτο ειναι ενδειξη προσεγμενης κατασκευης. Η χρηση βεβαια που του κανω δεν ειναι ιδαιτερα απαιτητικη (αν εξαιρεσει κανεις τις πολλες ωρες που ειναι ανοικτο)

Δεν λεω βεβαια οτι αυτα ειναι τα πρωτα πραγματα που κοιτα κανεις σε ενα pc αλλα εντάξει αν υπάρχουν γιατι να πω οχι. Πριν ειχα ενα HP 2535. Μπορω να πω οτι ειδικα τα τωρινα acer και fj απο πλευρας εμφανισης πιο πολυ μου θυμιζουν ενα τετοιο φορητο 2-3 ετων παρα κατι καινουργιο. Κατι παραπανω δεν μπορω να πω γιατι δεν τα εχω δουλεψει.

Δημοσ.

εγώ έχω λάπτοπ asus και μπορώ να πώ οτι είμαι πολύ ευχαριστημένη,αν και για την θερμοκρασία είναι αλήθεια...βέβαια,δεν ξέρω το κατα πόσον,αυτό ισχύει για όλα τα λάπτοπ καθώς μέχρι τώρα τα 2 που είχα ήταν και τα 2 asus

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...