fysikos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 παλικάρια έχω το hp6144 κ θέλω να το συνδέσω με την τηλεόραση 29" που έχω.το λαπτοπ έχει έξοδο για σύνδεση με τηλεόραση ενώ στη τηλεόρασή υπάρχούν 3 scart.μπορεί κάποιος να βοηθήσει πώς θα γίνει η σύνδεση τους? τη καλώδια θα χρειαστώ?
21century Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μαλλον θα χρειαστεις μετατροπεα σκαρτ εκτος αν εχει η τηλεοραση του το προτυπο HDMI οποτε πρεπει να αγορασεις την καταλληλη προεκταση, φυσικα απο το φορητο εξαρταται και τι καρτα γραφικων φοραει...
fysikos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 patrinos αυτό μεταφέρει κ εικόνα κ ήχο έτσι?στην ελλάδα που υπάρχει? prime αυτό το έχω βρεί στo public.θα πρέπει να συνδέσω κ τη κάρτα ήχου? αυτο που προτείνει ο πατρινος δεν είναι πιο εύκολο?
PATRINOS06 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 το πρωτο μεταφερει μονο εικονα,το δευτερο εικονα και ηχο.και υα δυο θα τα βρεις σε καταστηματα ηλεκτρονικων/ηλεκτρολογικων
fysikos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 συνολικά τι καλώδια θα χρειαστώ? αυτό το έχει βρεί.πρεπει να πάρω ένα καλώδιο για την έξοδο εικόνας του laptop και ένα καλώδιο για την έξοδο του ηχου που θα βγαίνει σε 2 βύσματα?
PATRINOS06 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 λοιπον. ο φορητος σου εχει εξοδο rca η s-video? θα χρειαστεις 2 καλωδια.το πρωτο θα εχει στην μια μερια 2 rca αρσενικα και στην αλλη μερια jack,αρσενικο κι αυτο για να μεταφερεις τον ηχο σε 2 καναλια το δευτερο καλωδιο θα ειναι ειτε rca ειτε s-video (αναλογα την εξοδο της καρτας σου) και στις δυο ακρες αρσενικο για την μεταφορα του βιντεο.αυτα...
fysikos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 έχει svideo. αγορασα ένα καλώδιο η μια ακρη του οποίου είναι scart και απο την άλλη βγάζει ένα svideo k 2 rca για ήχό. οταν τα σύνδεσα πέρνω εικονα στην tv αλλα χάνω χρώματα είναι σχεδον ασπρόμαυρά.γιατί?
makiaveli83 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δες τις ιδιοτητες της Οθονης (κανονικα απο τον πινακα ελεγχου) η' στα nvidia settings αν εχεις το αντιστοιχο chipset και θεσε το προτυπο σε PAL - B πιθανον για αυτο να σου εμφανιζεται ασπρομαυρο
21century Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Σε μενα ο φορητος μου εχει εξοδο s-video , τι καλυτερο μπορω να κανω για αυτη την περιπτωση αλλα να μην μπλεξω με καλωδια...
PATRINOS06 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Σε μενα ο φορητος μου εχει εξοδο s-video , τι καλυτερο μπορω να κανω για αυτη την περιπτωση αλλα να μην μπλεξω με καλωδια... post #8 ενναλακτικα δες κατι σαν κι αυτο,αλλα αυτο εχει αλλα μπλεξιματα
islandero Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 έχει svideo. αγορασα ένα καλώδιο η μια ακρη του οποίου είναι scart και απο την άλλη βγάζει ένα svideo k 2 rca για ήχό. οταν τα σύνδεσα πέρνω εικονα στην tv αλλα χάνω χρώματα είναι σχεδον ασπρόμαυρά.γιατί? θα βαλεις την tv σου στο av και στο svideo, αν ειναι παλια η tv ξεχνα το!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 όπα όπα ... και μένα ο acer παίρνει s-video.. το θέμα είναι το καλωδιάκι... πως το ζητάμε στα καταστήματα?? εγω αυτό με τα αρνητικά και τα θηλυκά δεν το πιάνω... κάτι πιο απτό? :-| ... αν κατάλαβα καλά θέλει και ρυθμίσεις μέσα απο το λάπτοπ? εμένα η κάρτα είναι ati mobility 9000... τέσπα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει
PATRINOS06 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 θα γραψεις σε ενα χαρτακι αυτο που σου λεω και θα πας στο μαγαζι και θα το ζητησεις.εκεινοι ξερουν τις ρυθμισεις θα τις κανουμε αφου εχουμε στησει τον εξοπλισμο,μην βιαζεσαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.