babkar Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας παιδια.Ειμαι καινουργιος στο insomnia..Εχω κατεβασει υποτιτλους για ταινια.Τους "σερνω" στο bsplayer το ιδιο κ τους υποτιτλους αλλα δεν συγχρονιζεται με τπτ..τι μπορω να κανω?φταινε οι υποτιτλοι?πρωτη φορα το βλεπω αυτο..!!προκαταβολικα thx..
tornado Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 συμβαινουν δυο τινα: 1. οι υποτιτλοι εχουν διαφορετικο FPS (frames per second) απο την ταινια. 2. Δεν ξεκινανε στον σωστο χρονο. Για την περιπτωση νο 1, κατεβασε τους σωστους υποτιτλους (χρησιμοποιησε το gspot για να δεις το σωστο fps), για την περιπτωση νο 2, χρησιμοποιησε το time adjuster για να φερεις το χρονο πισω η μπροστα εκει που πρεπει. Κατα τα αλλα γουελκαμ, παντως τις απαντησεις που σου δινω τις εχω βρει απο εδω μεσα.... προσπαθησε να διαβαζεις τους οδηγους που υπαρχουν, ειναι ολοι τους πληρης...
nikosandria Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 pola tina bori na symbainoun. 1.to avi kai oi ypotitloi prepi na exoun to idio onoma 2. gia na diabastoun prepei na einai me katalixi srt 3. timeajuster program.... toys anoigeis kai save us srt. syxronos kaneis kai syxronismo. 4. k-light codecs .... perase oloys toys codecs kai to athanato windows media player classic 5. pexto sto clasic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.