Προς το περιεχόμενο

πως διαγράφουμε μία δική μας απάντηση;

lefi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου έτηχε μία φορά και σήμερα ανακάληψα και άλλον χρήστη που του συνέβει, γράφουμε απαντήσεις και μέτα πρέπει για κάποιον λόγο να της διαγράψουμε δεν ξέρουμε πως διαγράφονται, και αναγκαζόμαστε να της επεξεργαζόμαστε γράφοντας άκυρο αντί να της διαγράφουμε τελείως

Δημοσ.

Αν κάποιος ποστάρει μετά από την δημοσίευση που θέλετε να σβηστεί, δν γίνεται να την σβήσετε, παρά μόνο να την κάΜετε έντιτ.

Δημοσ.

1) δηλαδή αν είναι τελευταία σβήνεταί;

2) αν δεν είναι τελευταία με το edit μπορούμε να την σβήσουμε τελικά η απλώς την αλλάζουμε γράφοντας άκυρο και μένει η αγκαρία σε εσάς.

Δημοσ.

αν είναι τελευταία, ναι, σβήνεται.

αν όχι, μπορείς να την κάνεις έντιτ μόνο, και να αλλάξεις εντελώς το κείμενο. αλλά πρέπει να έχει κείμενο.

Δημοσ.

Χουμ, περίεργο είναι αυτό. Απ' ότι θυμάμαι μπορούσες να το κάνεις. Για να δω κ εγώ.

έντιτ, έχει κουμπάκι Διαγραφή όταν κάνω έντιτ, ανάμεσα στο Επεξεργαστής Κειμένου και Ακύρωση. Καθώς εδώ δν είμαι μοντ, δν νομίζω να έχει σχέση, οπότε εικάζω πως είναι δυνατή η διαγραφή μόνο εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος. Μη σας πάρω και στο λαιμό μου όμως, ας απαντήσει κάποιος που ξέρει.

Δημοσ.

Νομίζω ότι αν το διαβάσει κάποιος δεν μπορείς να το σβήσεις. Όπως επίσης αν το κάνεις edit πριν δει κάποιος ένα μήνυμα, δεν εμφανίζει το μήνυμα

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ....... : Σήμερα στις ......

Δημοσ.
Νομίζω ότι αν το διαβάσει κάποιος δεν μπορείς να το σβήσεις. Όπως επίσης αν το κάνεις edit πριν δει κάποιος ένα μήνυμα, δεν εμφανίζει το μήνυμα

Ακριβώς...

Δημοσ.

Στο vBulletin (default option), με την πάροδο 120'', είτε το έχει διαβάσει κάποιος το post, είτε όχι, θα φανεί ότι έχει γίνει επεξεργασία.

Όσο για τη διαγραφή, δε νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο μιας και στα options του admin panel του vBulletin, υπάρχει επιλογή για το αν θα επιτρέπεται στον χρήστη να διαγράψει τα δικά του posts ή όχι, ανεξάρτητα από το αν έχει διαβαστεί το post του.

Σε άλλα forum softwares μπορεί και να ισχύουν αυτά που λες. Νομίζω πως κάπως έτσι ήταν στο UBB που είχαμε κι εδώ πριν μερικά χρόνια. blink.gif

Δημοσ.
gia sas paidia

dimiourgisa ena post kai thelo na to sviso

ginete?

Αν σου έλεγα να διαβάσεις λίγα posts πιο πάνω για να πάρεις την απάντησή σου, θα ήταν μεγάλος κόπος; blink.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...