lefi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Εμένα μου έτηχε μία φορά και σήμερα ανακάληψα και άλλον χρήστη που του συνέβει, γράφουμε απαντήσεις και μέτα πρέπει για κάποιον λόγο να της διαγράψουμε δεν ξέρουμε πως διαγράφονται, και αναγκαζόμαστε να της επεξεργαζόμαστε γράφοντας άκυρο αντί να της διαγράφουμε τελείως
S2Katana Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Eιναι περιεργο.Αλλες φορες πατωντας edit μου βγαζει και την επιλογη delete και αλλες οχι.
greekboy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 nomizo oti an to kanis egkera tha sou vgali delete alla an to kanis meta apo poli ora dn tha sto vgali...dn ime sigouros EDIT:lathos!oute emena to vgazi tora pou ithela na to tsekaro
Lucifer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Αν κάποιος ποστάρει μετά από την δημοσίευση που θέλετε να σβηστεί, δν γίνεται να την σβήσετε, παρά μόνο να την κάΜετε έντιτ.
lefi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 1) δηλαδή αν είναι τελευταία σβήνεταί; 2) αν δεν είναι τελευταία με το edit μπορούμε να την σβήσουμε τελικά η απλώς την αλλάζουμε γράφοντας άκυρο και μένει η αγκαρία σε εσάς.
Lucifer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 αν είναι τελευταία, ναι, σβήνεται. αν όχι, μπορείς να την κάνεις έντιτ μόνο, και να αλλάξεις εντελώς το κείμενο. αλλά πρέπει να έχει κείμενο.
S2Katana Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Παντως εγω το δοκιμασα τωρα με αυτην την απαντηση που δινω και παλι δεν εχω delete.Τι κανω λαθος?
Lucifer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Χουμ, περίεργο είναι αυτό. Απ' ότι θυμάμαι μπορούσες να το κάνεις. Για να δω κ εγώ. έντιτ, έχει κουμπάκι Διαγραφή όταν κάνω έντιτ, ανάμεσα στο Επεξεργαστής Κειμένου και Ακύρωση. Καθώς εδώ δν είμαι μοντ, δν νομίζω να έχει σχέση, οπότε εικάζω πως είναι δυνατή η διαγραφή μόνο εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος. Μη σας πάρω και στο λαιμό μου όμως, ας απαντήσει κάποιος που ξέρει.
firewalker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Νομίζω ότι αν το διαβάσει κάποιος δεν μπορείς να το σβήσεις. Όπως επίσης αν το κάνεις edit πριν δει κάποιος ένα μήνυμα, δεν εμφανίζει το μήνυμα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ....... : Σήμερα στις ......
Hawk- { @Marshall@ } Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Νομίζω ότι αν το διαβάσει κάποιος δεν μπορείς να το σβήσεις. Όπως επίσης αν το κάνεις edit πριν δει κάποιος ένα μήνυμα, δεν εμφανίζει το μήνυμα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ....... : Σήμερα στις ...... Ακριβώς...
Cristina Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Νομίζω ότι αν το διαβάσει κάποιος δεν μπορείς να το σβήσεις. Όπως επίσης αν το κάνεις edit πριν δει κάποιος ένα μήνυμα, δεν εμφανίζει το μήνυμα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ....... : Σήμερα στις ...... Στο vBulletin (default option), με την πάροδο 120'', είτε το έχει διαβάσει κάποιος το post, είτε όχι, θα φανεί ότι έχει γίνει επεξεργασία. Όσο για τη διαγραφή, δε νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο μιας και στα options του admin panel του vBulletin, υπάρχει επιλογή για το αν θα επιτρέπεται στον χρήστη να διαγράψει τα δικά του posts ή όχι, ανεξάρτητα από το αν έχει διαβαστεί το post του. Σε άλλα forum softwares μπορεί και να ισχύουν αυτά που λες. Νομίζω πως κάπως έτσι ήταν στο UBB που είχαμε κι εδώ πριν μερικά χρόνια.
errorone Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 gia sas paidia dimiourgisa ena post kai thelo na to sviso ginete?
Cristina Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 gia sas paidia dimiourgisa ena post kai thelo na to sviso ginete? Αν σου έλεγα να διαβάσεις λίγα posts πιο πάνω για να πάρεις την απάντησή σου, θα ήταν μεγάλος κόπος;
S2Katana Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Οντως! Cristina λατρευω το αβαταρ σου.Ασχετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.