S2Katana Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Καλημερα σε ολους.Θα ηθελα να μου πειτε αν θα χρειαστω drivers για το pc μου, καθως θελω να βαλω τα νεα Win Vista.Περα απο την GPU(που εχω βρει drivers) θα χρειαστω και αλλους drivers?Τα προγραμματα που εχω στα XP δε θα δουλεψουν στα Vista ετσι?Τα παιχνιδια? Το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης μου.Ευχαριστω!
Vagos_46 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 για τα συμβατα προγραμματα τουλαχιστον κοιτα εδω...http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List#AntiSpam_.26_AntiSpyware
johnyboy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Με ενα pc που εκανα τεστ δεν ειχα ιδιετερα προβληματα μου τα βρηκε ολα εκτος απο audio drivers που ηταν HD.(high definition). δεν θα εχεις προβληματα γιατι ολες οι εταιρειες βγαλανε για vista.ΕΚΤΟΣ απο φορολογικους μηχανισμους που οι εταιρειες δεν ξερουν καν τι ειναι τα xp x64 δεν συζηταμε για vista λοιπον.
S2Katana Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Eυχαριστω και τους 2 σας.Προχωραμε λοιπον.
tmjuju Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 kalh tuxh apo emeva .... ka8os akoma polloi Printers/Scanners/Modems dev uposririzovtai! Me ta paixvidia 8a exeis problhmata. Toulaxistov problhmata taxutitas. Episeis dev upostirizetai EAX sound kai gevika to sound eivai problima me ta Vista.
dreamdok Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης μου.Ευχαριστω! αν εχεις on board καρτα ηχου realtek θα εχεις προβλημα καθως θα πρεπει να βρεις drivers - δεν υπαρχουν στο site του κατασκευαστη. εγω τις βρηκα απο εδω http://www.helpdrivers.com/
S2Katana Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Σε ευχαριστω φιλε μου.Βασικα εχω μια Creative 7.1 Live, αλλα αμφιβαλλω πως θα βρω drvs και για αυτην.
qta Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Εγω ειχα προβλημα στην εγκατασταση σε raid 0 σαν και το δικο σου, σε πλατφορμα nf4. Δεν εβρισκα drivers για τον sata controller, μετα βρηκα κατι beta στον ftp της nvidia. Με το που ξεκιναγε το δευτερο σκελος της εγκαταστασης... μπλε οθονες... ..και φαγανε φύσημα
MikeM Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ έχω πρόβλημα με την Audigy της Creative Labs. Βρήκα κάπου drivers αλλά ήταν shareware και πέρασε το χρονικό όριο. Τώρα παίζει με drivers για ΧΡ αλλά είναι βραχνός ο ήχος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Σε ευχαριστω φιλε μου.Βασικα εχω μια Creative 7.1 Live, αλλα αμφιβαλλω πως θα βρω drvs και για αυτην. Παντως για την 5.1 δεν εχουν!!!!! :mrgreen:
EKTELESTES Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 sta 64αρια Vista πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με 32 bit εφαρμογές! Παιχνίδια έχω δοκιμάσει Half-life, aoc, the shield klp και δε φαίνεται να έχουν πρόβλημα, ούτε μειωμένες ταχύτητες. Γενικά ανταποκρίνονται πολύ καλύτερα απο τα Xp32 ως τώρα (3η μέρα χρήσης) και γενικά δεν έχω κανένα μα κάνενα παράπονο ^^
danaos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Αν έχεις σκάνερ ΗΡ να το ξανασκεφτείς. Ο δικός μου HP scanjet 4470c κρίθηκε από τους κυρίους πολύ ηλικιωμένος και ανάξιος λόγου να ασχοληθούν μαζί του. Όταν μου ζήταγαν ένα κάρο λεφτά για να τον αγοράσω ήταν άλλο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Το δικο μου πολυμηχανημα HP 5510 ουτε εγκατασταση δεν χρειαστηκε για να δουλεψει.Παντως σιγουρα οι κατασκευαστες περιφερειακων και hardware ευκαιρια εψαχναν να πουλησουν παλι.
hooligan_r21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 αν εχεις on board καρτα ηχου realtek θα εχεις προβλημα καθως θα πρεπει να βρεις drivers - δεν υπαρχουν στο site του κατασκευαστη. εγω τις βρηκα απο εδω http://www.helpdrivers.com/ kai egw file exw akrivos ayto to provlima.exw katevasei drivers apo thn realtek gia vista alla tipota.epeidh den xerw kala mporeis na mou peis esy poious drivers katevases?
ahristos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δεν έχει νόημα να ψάχνεις αλλού. Στη Realtek έχουν τους τελευταίους Drivers. Για AC'97 είναι το αρχείο 6231_Vista_APO.zip και για τους High Definition είναι το Vista_R163.zip. Αν δεν σου κάνουν αυτοί (εμένα βγάζουν μόνο το Master Volume) περιμένεις στην ουρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.