xpapias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Τον τελευταίο καιρό όταν πάω να πληκτρολογήσω κάτι σχετικά γρήγορα - γρήγορα όχι όμως τρελή ταχύτητα - ο υπολογιστής κάνει από το ηχειάκι (της motherboard) κάτι beep. Όχι ότι χάνω κάποιο πλήκτρο, όλα φαίνεται να πατιώνται και εμφανίζονται στην οθόνη κανονικά. Όμως ο θόρυβος είναι αρκετά ενοχλητικός. Τι μπορεί να φταίει; Να πω ότι χρησιμοποιώ κυρίως το Word, ενδεχομένως όμως να ακούγεται και σε άλλα προγράμματα.
VasKag Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 συνηθως, οταν πατας συγχρονως 3-4+ πληκτρα, το κανουν αυτο τα πληκτρολογια...
gagarin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Τον τελευταίο καιρό όταν πάω να πληκτρολογήσω κάτι σχετικά γρήγορα - γρήγορα όχι όμως τρελή ταχύτητα - ο υπολογιστής κάνει από το ηχειάκι (της motherboard) κάτι beep. Όχι ότι χάνω κάποιο πλήκτρο, όλα φαίνεται να πατιώνται και εμφανίζονται στην οθόνη κανονικά. Όμως ο θόρυβος είναι αρκετά ενοχλητικός. Τι μπορεί να φταίει; Να πω ότι χρησιμοποιώ κυρίως το Word, ενδεχομένως όμως να ακούγεται και σε άλλα προγράμματα. Λοιπον ο φιλος VasKag εχει απολυτο δικιο... Κοιτα μην εχει κολλησει καποιο πληκτρο κ πολυ απλα δεν το βλεπεις για να εισαι κ σιγουρος οτι ειναι αυτο κανε ενα τεστ με αλλο πληκτρολογιο....
xpapias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δεν πληκτρολογώ τόσο γρήγορα συνήθως (αν και θα το ήθελα πολύ) Μήπως παίζει κανένας keylogger; Δίνω και μια εικόνα από τα processes του υπολογιστή.
gagarin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Πρωτα απ ολα αυτο που εγραψα εγω το ειδες; Δευτερον αν θες να εχεις το κεφαλακι σου ησυχο κανε download τα Spybot απο εδω http://www.spybotupdates.com/files/spybotsd14.exe κ το Adware απο εδω http://www.download.com/Ad-Aware-SE-Personal-Edition/3000-8022_4-10399602.html?tag=topic κανε τα τελευταια updates k μετα scan αν βρει κατι clean κ εισαι ΟΚ....
geovard Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό μού το έκανε κάποτε καί μένα καί ακουγόταν όταν είχα σχετικά ψηλά την ένταση στα ηχεία.Τελικά πήγα στις ρυθμίσεις τών ήχων καί αφού ξετσέκαρα το μικρόφωνο το πρόβλημα έπαψε να υφίσταται.Δεν κατάλαβα πως αλλά αφού έφτειαξε είπα να μην το ψάξω. start-control panel-sounds.....-advanced-options-properties-καί ξετίκαρε το μικρόφωνο αν είναι τικαρισμένο.
PATRINOS06 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 μπορει να εχεις ενεργοποιησει τα stickykeys.πατα 4-5 φορες (η και περισσοτερες) το πληκτρο shift μεχρι να εμφανιστει καποιο παραθυρο και να τα απενεργοποιησεις
xpapias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Έβαλα το ad-aware με την πιο πρόσφατη ενημέρωση του, δυστυχώς όμως μου κόλλησε . Μέχρι το σημείο εκείνο δεν βρήκε κάτι σημαντικό. Θα επαναλάβω τον έλεγχο. Από εκεί και πέρα, θα δοκιμάσω και αυτό με τα stickykeys. Νομίζω ότι κάποτε είχα πειράξει κάποιες ρυθμίσεις τους ίσως και να είναι αυτό. Πάντως, πριν από λίγο που δούλευα πάλι στον υπολογιστή μου το έκανε πάλι αρκετές φορές - κάποιες από αυτές έχανε πλήκτρα.
alerasta Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μήπως έχεις πληκτρολόγιο microsoft? (δεν κάνω πλάκα)
asmilon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Κατεβασε το hijackthis και κανε μας ποστ εδω το Log που θα σου βγαλει...
xpapias Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Κατεβασε το hijackthis και κανε μας ποστ εδω το Log που θα σου βγαλει... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:18:33 μμ, on 2/2/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: G:\WINDOWS\System32\smss.exe G:\WINDOWS\system32\winlogon.exe G:\WINDOWS\system32\services.exe G:\WINDOWS\system32\lsass.exe G:\WINDOWS\system32\svchost.exe G:\WINDOWS\System32\svchost.exe G:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe G:\Program Files\AntiVir PersonalEdition Classic\sched.exe G:\Program Files\AntiVir PersonalEdition Classic\avguard.exe G:\WINDOWS\system32\cisvc.exe G:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE G:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe G:\WINDOWS\system32\svchost.exe G:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe G:\WINDOWS\Explorer.EXE G:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE G:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe G:\Program Files\AntiVir PersonalEdition Classic\avgnt.exe G:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe G:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Distillr\Acrotray.exe G:\Program Files\Unlocker\UnlockerAssistant.exe G:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe G:\Program Files\Common Files\Ahead\lib\NMBgMonitor.exe G:\WINDOWS\System32\svchost.exe G:\WINDOWS\system32\cidaemon.exe G:\Program Files\Opera\Opera.exe G:\Documents and Settings\CV\Desktop\HijackThis.exe O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - G:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - G:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll O2 - BHO: AcroIEToolbarHelper Class - {AE7CD045-E861-484f-8273-0445EE161910} - G:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll O3 - Toolbar: Easy-WebPrint - {327C2873-E90D-4c37-AA9D-10AC9BABA46C} - G:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\Toolband.dll O3 - Toolbar: Adobe PDF - {47833539-D0C5-4125-9FA8-0819E2EAAC93} - G:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll O4 - HKLM\..\Run: [Cmaudio] RunDll32 cmicnfg.cpl,CMICtrlWnd O4 - HKLM\..\Run: [soundMan] SOUNDMAN.EXE O4 - HKLM\..\Run: [Zone Labs Client] G:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe O4 - HKLM\..\Run: [avgnt] "G:\Program Files\AntiVir PersonalEdition Classic\avgnt.exe" /min O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE G:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE G:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] G:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe O4 - HKLM\..\Run: [NetLimiter] G:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe /s O4 - HKLM\..\Run: [Acrobat Assistant 7.0] "G:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Distillr\Acrotray.exe" O4 - HKLM\..\Run: [unlockerAssistant] "G:\Program Files\Unlocker\UnlockerAssistant.exe" -H O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] G:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe O4 - HKCU\..\Run: [bgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "G:\Program Files\Common Files\Ahead\lib\NMBgMonitor.exe" O4 - Global Startup: Adobe Acrobat Speed Launcher.lnk = ? O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = G:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe O8 - Extra context menu item: Convert link target to Adobe PDF - res://G:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIECapture.html O8 - Extra context menu item: Convert link target to existing PDF - res://G:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIEAppend.html O8 - Extra context menu item: Convert selected links to Adobe PDF - res://G:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIECaptureSelLinks.html O8 - Extra context menu item: Convert selected links to existing PDF - res://G:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIEAppendSelLinks.html O8 - Extra context menu item: Convert selection to Adobe PDF - res://G:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIECapture.html O8 - Extra context menu item: Convert selection to existing PDF - res://G:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIEAppend.html O8 - Extra context menu item: Convert to Adobe PDF - res://G:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIECapture.html O8 - Extra context menu item: Convert to existing PDF - res://G:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIEAppend.html O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://G:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000 O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - G:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - G:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - G:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - G:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - G:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe O20 - Winlogon Notify: WgaLogon - G:\WINDOWS\SYSTEM32\WgaLogon.dll O23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - G:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe O23 - Service: AntiVir PersonalEdition Classic Scheduler (AntiVirScheduler) - Avira GmbH - G:\Program Files\AntiVir PersonalEdition Classic\sched.exe O23 - Service: AntiVir PersonalEdition Classic Guard (AntiVirService) - AVIRA GmbH - G:\Program Files\AntiVir PersonalEdition Classic\avguard.exe O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - G:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - G:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe O23 - Service: SymWMI Service (SymWSC) - Symantec Corporation - G:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\Security Center\SymWSC.exe O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Zone Labs, LLC - G:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe Βλακεία μου, συγγνώμη
antonl Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 @xpapias: Κάνοντας post τα αποτελέσματα του Hijackthis σαν php code χάθηκαν κάποια (back)slashes και έτσι ίσως είναι κάπως δυσανάγνωστο για τους γνωρίζοντες.
asmilon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Aν θες φτιαξε το φιλε xpapias επειδη ειναι πονοκεφαλος να ψαχνεις ετσι οπως ειναι για να βρεις το λαθος... Κανε απλα paste το log σαν κανονικο μηνυμα.
mohic4n Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 μπορει να εχεις ενεργοποιησει τα stickykeys.πατα 4-5 φορες (η και περισσοτερες) το πληκτρο shift μεχρι να εμφανιστει καποιο παραθυρο και να τα απενεργοποιησεις +1 An den to tsekares hdh auto, kanto...
asmilon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Ουτε πριν ειδα κατι περιεργο ουτε τωρα xpapias, οποτε λογικα δε εχεις κολλησει κατι. Μπορει να ειναι αυτο που λενε τα παιδια με τα sticky keys. Πηγαινε Πινακας Ελεγχου->Για ατομα με ειδικες αναγκες και μετα κανε κλικ σε καθε ενα που λεει ρυθμισεις και βγαλε την "χρηση αυτης της συντομευσης".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.