Vatos_locos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 καλημέρα έχω το speedtouch 530 με το f/w του v6 είχα ξανά ανοίξει παρόμοιο thread και δεν βγάλαμε άκρη οποτε λέω μπας και υπάρχει κανένας που να έκανε κάτι παρόμοιο και να τα κατάφερε λοιπόν έχω ενώ δίκτυο με 4 pc και θέλω τα 2 από αυτά να μην έχοιυν internet αλλα δεν μπορώ να αρκεστώ στο να ελπίζω να μην δώσουν οι χρηστες μονοι τους gateway η τοπολογία του δικτύου είναι αστέρας ένα switch όλα τα pc πάνω του και το speedtouch επίσης οι διευθύνεις είναι οι εξής : speedtouch : 192.168.0.1 Pc 1 : 192.168.0.2 Pc 2 : 192.168.0.3 Pc 3 : 192.168.0.4 Pc 4 : 192.168.0.5 το Pc 3 και 4 θέλω να τα blockαρω από τον router ώστε αν κάνουν request για να βγούν στο internet να τα αποκλείσει το router μονο του αλλα δεν έχω βγάλει άκρη και θέλω βοήθεια έστω και από telnet αν γίνετε κάτι ελπίζω αυτήν την φορα να το διατύπωσα σωστά αν χρειαστείτε άλλες πληροφορίες ζητήστε τις ευχαριστώ πολύ για κάθε βοήθεια
tsakonas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 afto logika ginete mesa apto switch...kana screenshots apta settings? exei tpt options mesa sto switch?
Vatos_locos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 δεν έχει switch πάνω του το speedtouch αλλα είναι πάνω σε άλλο switch
tsakonas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 nai to katalava afto...ennow to switch...exei settings? apto speedtouch den ginete afto pou thes ....
Vatos_locos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 όχι το switch δεν έχει setings ένα απλό switch είναι από το speedtouch δεν παίζει τίποτα αφού το πάλι firmware είχε routing table
tsakonas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 ean sto firewall kaneis BLOCK ALL stis ip pou thes ? ti ginete? den pianei?
Vatos_locos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 αν του δώσω block all στο firewall μετά δεν κανει except καμια Ip και έτσι δεν έχω ούτε εγώ internet ούτε τα pc που θέλω
tsakonas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 toso moufa to speedtouch firewall? den boreis dld na kaneis BLOCK ALL sta sigekrimena IP? ti skata BLOCK ALL kanei? ALL gia ALL ?
Vatos_locos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 αυτο ακριβός all για all με το παλιό firmware το είχα καταφέρει στο route table αλλά τώρα δεν μπορώ να βρώ κάτι ανάλογο
tsakonas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 ara duskola ta pramata.....mono an valeis kana scriptaki stous clients na allazei dns ip kai na min boroun na boun internet...alla afto einai lameria .. kai den exw idea akrivws pws ginete...ginete omws
Vatos_locos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 θα το κοιτάξω φιλε μου σε ευχαριστώ πάντως που ασχολήθηκες θα δω αν παίζει καμια εντολή από telnet που να παραμετροποιεί το firewall
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.