Προς το περιεχόμενο

speedtouch 530v6 F/W and ip's block

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα έχω το speedtouch 530 με το f/w του v6 είχα ξανά ανοίξει παρόμοιο thread και δεν βγάλαμε άκρη οποτε λέω μπας και υπάρχει κανένας που να έκανε κάτι παρόμοιο και να τα κατάφερε

λοιπόν έχω ενώ δίκτυο με 4 pc και θέλω τα 2 από αυτά να μην έχοιυν internet αλλα δεν μπορώ να αρκεστώ στο να ελπίζω να μην δώσουν οι χρηστες μονοι τους gateway η τοπολογία του δικτύου είναι αστέρας ένα switch όλα τα pc πάνω του και το speedtouch επίσης

οι διευθύνεις είναι οι εξής :

speedtouch : 192.168.0.1

Pc 1 : 192.168.0.2

Pc 2 : 192.168.0.3

Pc 3 : 192.168.0.4

Pc 4 : 192.168.0.5

το Pc 3 και 4 θέλω να τα blockαρω από τον router ώστε αν κάνουν request για να βγούν στο internet να τα αποκλείσει το router μονο του αλλα δεν έχω βγάλει άκρη και θέλω βοήθεια έστω και από telnet αν γίνετε κάτι

ελπίζω αυτήν την φορα να το διατύπωσα σωστά αν χρειαστείτε άλλες πληροφορίες ζητήστε τις ευχαριστώ πολύ για κάθε βοήθεια

Δημοσ.

ara duskola ta pramata.....mono an valeis kana scriptaki stous clients na allazei dns ip kai na min boroun na boun internet...alla afto einai lameria :D .. kai den exw idea akrivws pws ginete...ginete omws :)

Δημοσ.

θα το κοιτάξω φιλε μου σε ευχαριστώ πάντως που ασχολήθηκες θα δω αν παίζει καμια εντολή από telnet που να παραμετροποιεί το firewall

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...