xpapias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Έχω έναν 100άρη σκληρό χωρισμένο εξαρχής σε 2 partitions. Το ένα 20gb για λειτουργικό και utilities και το υπόλοιπο (80gb) για αρχεία media. Σκέφτομουν να αλλάξω την κατανομή σε 30/70 και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1 - Mπορώ να το κάνω, δεδομένου ότι στο ένα partition έχω τα windows; 2 - Αν το κάνω, κινδυνεύω να χάσω δεδομένα, ακόμα χειρότερα να μην ξεκινάει ο υπολογιστής. Την είχε πατήσει ένας φίλος έτσι, δεν ξέρω όμως αν έκανε τη διαδικασία σωστά. 3 - Με ποιο πρόγραμμα θα μου προτείνατε να κάνω το partitioning; Χρειάζεται κάποια ειδική διαδικασία (δεν έχω επιχειρήσει ποτέ ο ίδιος) ή είναι απλό;
antonl Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Χρησιμοποιώντας το Partition Magic είχα κάνει παλιότερα τη δουλειά που θες. Βέβαια πάντα προτείνεται -και από το πρόγραμμα- να κρατήσεις ένα backup.
michsof Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Φιλε μου με το Ρartition Magic ειναι πολυ ευκολο .Εχθες συγκεκριμενα εκανα το ιδιο με αυτο που ρωτας. Αρκει να εχεις λιγο ελευθερο χωρο στον δισκο. Πας στο resize partition κανεις τις ρυθμισεις που θελεις , στο τελος apply και επανεκιννηση και αυτο ηταν ολο.
PATRINOS06 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 +1 απο μενα και για τις δυο πιο πανω συμβουλες. +1 απο μενα επισης στο partition magic για να εισαι 100% καλυμενος απο αβαριεσ ΜΗΝ κανεις την δουλεια που θελεις εν οσο βρισκεσαι σε περιβαλλον windows,ΑΛΛΑ κανε την ολη δουλεια με τιs start-up δισκεττες που σου ζηταει να φτιαξεις οταν πρωτοεγκαθιστας το προγραμμα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Αμα εισαι διατεθιμένος να πας σε φορματ (όλα από την αρχη παλι δλδ), μπορεις να κανεις partition από το cd εγκαταστασης των windows.
xpapias Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστώ. Ίσως το δοκιμάσω αφού πρώτα πάρω ενα καλό backup...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.