Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια με το zoo.gr

r1916v

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ιντερνετ που ειναι μεσω πομπου στο μαρουσι το οποιο ειναι δωρεαν και ειναι σαν adsl σε ταχυτητα!ενω σε ολα τα site μπαινω κανονικα στο zoo.gr μου λεει ολο οτι η συνδεση απετυχε!μερικες φορες μπαινει αλλα δεν μπορω να ανοιξω ουτε chat ουτε online games !μου λεει οτι η εφαρμογη τερματιστηκε!οποιος ξερει αν μπορω να κανω κατι και τι να κανω ασ με βοηθεισει!ευχαριστω!

Δημοσ.

εχω δοκιμασει με ολους τους browser αλλα τα ιδια..πιστευω οτι ειναι απ το δυκτιο

που εχω επειδη ειναι απο πομπο και μπορει να χρειαζεται τιποτα ρυθμισεις γιατι και format εχω κανει αλλα οχι γιαυτο..και παλι τα ιδια

Δημοσ.

Από όσο γνωρίζω, αυτό το site, χρησιμοποιεί κάποια έκδοση flash player και μάλιστα την 8..

Αφού λές ότι κάποιες φορές μπαίνεις...τότε τσέκαρε το..Αν δεν την έχεις, εγκατέστησέ τη...ή..ανανέωσέ την..

Δημοσ.

Κι εγώ το είχα πάθει αυτό! Το καλοκαίρι που μας πέρασε με την DSL που έχω στο σπίτι στην Λεμεσό! Απλά σταμάτησα να ασχολούμαι με τη σελίδα..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να προτείνω απλά να αλλάξεις τους DNS servers σου μήπως φταίει η σύνδεση που μπαίνεις. Ψάξε να βρείς τους OpenDNS και νομίζω ότι το πρόβλημα θα λυθεί.

Δημοσ.

εγω πιστευω εχουν βαλει φιλτρο στον server τους στο μαρουσι

για να μην μπαίνεις σε μερικες σελιδες!

οπως το ιδιο υπαρχει και στο δικτυο του σχολιου!

για να δεις αν οντως ισχυει αυτο μπες

και στο rotten.com

Που συνήθως ειναι μπλοκαρισμενο

αλλα και μπες σε καμια σελιδα με κραχτο περιεργο τιτλο

πχ penislovers.com η κατι αναλογο που να εχει κακιες λεξεις

αν σε εμποδισει σημαίνει οτι εχει φλτρο στις

"περιεργες" σελιδες αν οχι τοτε αλλαξε

Browser!

o firefox δεν μασαει!!!

Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μου είπε πως αντιμετωπίζει ένας φίλος, αλλά εκείνος μπαίνει με adsl από το σπίτι του. Κατέβασε καινούρια έκδοση του flash player, άλλαξε browser, αλλά και πάλι τίποτα. Και από όσο ξέρω ακόμα δεν κατάφερε να συνδεθεί. Αν βρείτε άκρη, γράψτε εδώ, να τον ενημερώσω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...