r1916v Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Εχω ιντερνετ που ειναι μεσω πομπου στο μαρουσι το οποιο ειναι δωρεαν και ειναι σαν adsl σε ταχυτητα!ενω σε ολα τα site μπαινω κανονικα στο zoo.gr μου λεει ολο οτι η συνδεση απετυχε!μερικες φορες μπαινει αλλα δεν μπορω να ανοιξω ουτε chat ουτε online games !μου λεει οτι η εφαρμογη τερματιστηκε!οποιος ξερει αν μπορω να κανω κατι και τι να κανω ασ με βοηθεισει!ευχαριστω!
zousgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Καλά, είπαμε. όχι και format για μια απλή σελίδα!! Δοκίμασε με άλλο browser, mozilla firefoχ ή opera κλπ και πες μας.
r1916v Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 εχω δοκιμασει με ολους τους browser αλλα τα ιδια..πιστευω οτι ειναι απ το δυκτιο που εχω επειδη ειναι απο πομπο και μπορει να χρειαζεται τιποτα ρυθμισεις γιατι και format εχω κανει αλλα οχι γιαυτο..και παλι τα ιδια
r1916v Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 αν ξερει καποιος κατι ασ βοηθησει!!!!help!!!!
DhZou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Filos, an exoun tipota filtra aftoi den tha mpeis...
kostasplak1986 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 parepiptontos kai otan pigaina na mpo sto zoo apo to sxoleio mou ekane ta idia!
GOMI Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Από όσο γνωρίζω, αυτό το site, χρησιμοποιεί κάποια έκδοση flash player και μάλιστα την 8.. Αφού λές ότι κάποιες φορές μπαίνεις...τότε τσέκαρε το..Αν δεν την έχεις, εγκατέστησέ τη...ή..ανανέωσέ την..
r1916v Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 εχω το flash player 9 δεν φταιει αυτο!απλα πριν κανα 2 μηνες εμπαινα κανονικα!τωρα εχει γινει αυτο
giankyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Κι εγώ το είχα πάθει αυτό! Το καλοκαίρι που μας πέρασε με την DSL που έχω στο σπίτι στην Λεμεσό! Απλά σταμάτησα να ασχολούμαι με τη σελίδα..
brandon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Να προτείνω απλά να αλλάξεις τους DNS servers σου μήπως φταίει η σύνδεση που μπαίνεις. Ψάξε να βρείς τους OpenDNS και νομίζω ότι το πρόβλημα θα λυθεί.
joef_gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 εγω πιστευω εχουν βαλει φιλτρο στον server τους στο μαρουσι για να μην μπαίνεις σε μερικες σελιδες! οπως το ιδιο υπαρχει και στο δικτυο του σχολιου! για να δεις αν οντως ισχυει αυτο μπες και στο rotten.com Που συνήθως ειναι μπλοκαρισμενο αλλα και μπες σε καμια σελιδα με κραχτο περιεργο τιτλο πχ penislovers.com η κατι αναλογο που να εχει κακιες λεξεις αν σε εμποδισει σημαίνει οτι εχει φλτρο στις "περιεργες" σελιδες αν οχι τοτε αλλαξε Browser! o firefox δεν μασαει!!!
asxetoula Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μου είπε πως αντιμετωπίζει ένας φίλος, αλλά εκείνος μπαίνει με adsl από το σπίτι του. Κατέβασε καινούρια έκδοση του flash player, άλλαξε browser, αλλά και πάλι τίποτα. Και από όσο ξέρω ακόμα δεν κατάφερε να συνδεθεί. Αν βρείτε άκρη, γράψτε εδώ, να τον ενημερώσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.