Προς το περιεχόμενο

BIG problem με sp2 firewall

spyone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω Win XP SP2 με norton antivirus 2005.Λογω καποιου προβληματος απεγκατεστησα το norton και εγκατεστησα το nod 32.Απο τοτε ομως το firewall των windows αν και δειχνει ενεργοποιημενο δεν ειναι αφου στο κεντρο ασφαλειας αντι να βγαλει τις 3 επιλογες περι τειχους προστασιας, αυτοματων ενημερωσεων και antivirus γραφει το εξης:

Το κεντρο ασφαλειας δεν ειναι διαθεσιμο αυτη τη στιγμη επειδη η σχετικη υπηρεσια δεν εχει ξεκινησει η διακοπηκε.Κλειστε αυτο το παραθυρο, επανεκινηστε τον υπολογιστη σας(η ξεκινηστε την υπηρεσια Κεντρο ασφαλειας) και μετα ανοιξτε παλι το κεντρο ασφαλειας.

Δεν ειμαι σιγουρος οτι η εγκατασταση του nod δημιουργησε προβλημα. ισως ελαβα κανενα ιο η trojan η οτι αλλο...Επειδη εχω ακουσει οτι αν μπει κατι στον υπολογιστη μπορει να απενεργοποιησει το firewall...Φοβαμαι οτι το προβλημα ειναι μεγαλυτερο απο οτι φαινεται...Ζητώ τα φώτα σας!!!

Ευχαριστώ.:confused:

Δημοσ.

Εάν έχεις XP Pro πήγαινε: πίνακας ελέγχου > εργαλεία διαχείρισης > υπηρεσίες όπου μέσα εκεί θα βρείς μια υπηρεσία με όνομα "Κέντρο Ασφάλειας". Θα πατήσεις διπλό κλίκ πάνω της και μετα θα πατήσεις το κουμπάκι εκκίνηση. Επίσης πρόσεξε ακριβώς απο πάνω τον τρόπο εκκίνησης, πιθανός να είναι "Ανενεργό", εκεί θα το βάλεις "Αυτόματο".

Για μή XP Pro: Δεξί κλίκ στον υπολογιστή μου > διαχείρηση > + στο υπηρεσίες και εφαρμογές > υπηρεσίες

Δημοσ.

Το προβλημα ληθηκε εν μερει.Δηλαδη μετα την επανεκκινηση του υπολογιστη πρεπει καθε φορα να κανω αυτη τη διαδικασια που ανεφερες.Καμια λυση?(ο τροπος εκκινησης ειναι αυτοματος)Εκτος αυτου ειδα οτι μετα απο καποια ωρα το firewall κλεινει απο μονο του(2 φορες εγινε αυτο)....

Τι μπoρει να το προκαλει αυτο?:???:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...