Προς το περιεχόμενο

Battlestations Midway

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ααα επισης κοντευω να το τελειωσω στο pc, το εβαλα και στο xbox360 και επαιξα

στο xbox live. Πορωση μιλαμε, επεσα και σε κατι Γιαπωνεζους original (τους ακουγα απο τα ακουστηκα) ευτυχως δεν κανανε τους καμικαζι!!! Ειχε πολυ γελιο

παντως να παιζω και να ακουω τους ''κιτρινους'' να τσιριζουν...

Πρεπει να ειναι το original για να παιξεις online ή δουλευει και το back up?

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To παιζω στο ΧΒΟΧ 360 γιατι ειναι και πιο ευκολη η συνδεση και εχω τον ενα μηνα gold ακομη...

Στο PC θελει Gamespy και κατι τετοιες μαλακιες που δεν τα πολυγουσταρω, να κανω εγγραφες και τα σχετικα. Δεν κοιταξα τις αλλες επιλογες για LAN κτλ. για να πω την αληθεια, αν βρω κατι ενημερωνω.

Δημοσ.

Uninstall...

Καλό είναι, αλλά όχι για πολλά-πολλά...Ρηχό και γρήγορο, ό,τι πρέπει για ενοικίαση. Αγορά σε καμμιά περίπτωση.

Είναι απίστευτη η ομοιότητά του με το Star trek Legacy. Προέρχονται από διαφορετικές εταιρίες, αλλά είναι τόσο ίδια, που δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά στη βιομηχανία παιχνιδιών.

Δημοσ.

Οσοι τελειωσατε το single player μπορειτε να παιξετε online καθως ειναι εντελως δωρεαν ακομα και με back up ;-)

Χρειαζεστε μονο ενα Gamespy ID.

Τα γραφικα του δεν τα περιμενα τοσο ωραια και δεν μου φαινεται καθολου βαρυ παιχνιδι.

Τρεις εικονες, οπως το παιζω, με οτι μπορει να βγαλει το παιχνιδι: 1680x1050, 6x AA, ολα High και Enabled, Bloom.

Και νομιζω οτι οι εικονες το αδικουν λιγο το παιχνιδι, σε κινηση ειναι πιο ωραιο.

86090745qd9.jpg

T0_-1_1955037.JPG

15927550yp7.jpg

Δημοσ.

Oντως το pc μου δεν ειναι και τοσο δυνατο αλλα με ολα enable και στο high τρεχει νερο. Σε αυτο ομολογουμενως εχουν κανει καλη δουλεια. Οσο για παιχνιδι στο gamespy αστα καλυτερα γιατι μου εβγαλε τν παναγια, πιο αργο απ'την καθυστερηση... γι' αυτο το παιζω online στο XBOX 360 που και ευκολα συνδεεται και lag δεν ειχα. Το μειον βεβαια ειναι ο χειρισμος, δεν ειναι οτι καλυτερο, στο strategy μερος του βεβαια, το παιχνιδι με gamepad.

Δημοσ.
Τελεια, θα το δοκιμασω και online!

Παντως, τα side missions ειναι πιο δυσκολα απο το κυριως campaign!

Όντως οι extra είναι αρκετά πιο προκλητικές.

Δεν ξέρω, μ'άρεσε πολύ. Eίναι τελείως arcade, αλλά τα γραφικά σε συνδυασμό με την ταχύτητα έχουν τελικά το γούστο τους.

Δημοσ.

Αυτο ακριβως.Αλλωστε, ο χρονος ειναι πολυ πιεστικος σε ορισμενες αποστολες, οποτε το τελευταιο που θες ειναι ενα δυσχρηστο υποβρηχιο ή ενα αργο καταδρομικο!

Παντως, θα ειναι τελειο σε LAN.Το εχεις δοκιμασει online?

Δημοσ.

Αν σου πω ότι δεν έχω παίξει ποτέ κανένα online;

Και ούτε το βλέπω στο μέλλον... Internet έχω μόνο στο κατεβαστήρι.

Κοντεύω πια κατά το τέλος, και τελικά δύο είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα του παιχνιδιού. Η έλλειψη skirmish που ουσιαστικά σε αναγκάζει να παίξεις multiplayer αν θέλεις να συνεχίσεις και το κυριότερο, το πόσο υπερβολικά scripted είναι.

Έχω παίξει μερικές αποστολές 4-5 φορές, σε ΌΛΕΣ τις περιπτώσεις η κάθε μονάδα συμπεριφέρθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπό.

Και βέβαια το πόσο σύντομο είναι, ένας πορωμένος θα το έχει καθαρίσει σε 10-12 ώρες και πολύ λέω.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...