S2Katana Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Σημερα πηρα το παιχνιδακι στα χερια μου.Η αληθεια ειναι πως ειναι πολυ καλο, με ωραια γραφικα, φοβερα βιντεακια και καλο χειρισμο.Η αφηγηση των ιστορικων γεγονοτων ειναι αρκετα αληθοφανης. Εχει 5-6 campaigns, αναλογα με το τι θες να μαθεις να χειριζεσαι. Το μονο κακο ειναι πως το image του οriginal dvd μου ειναι περιπου 5.15GB και δεν ξερω πως να το γραψω σε dvd.Αναγκαστικα θα παω σε 8αρι dvd.
S2Katana Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Τωρα τελειωνω την πρωτη campaign και ειναι ΠΑΛΟΥΚΙ!
Wolfidis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Apo oti 3erw den exei serial, etsi den einai?
Voodooman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 τελικά περί τίνος πρόκειται; -Πόσο ανεπτυγμένο είναι το τμήμα στρατηγικής του παιχνιδιού; Δηλαδή αν κάνεις χάλια σχεδιασμό υπάρχει περίπτωση με ένα αεροπλάνο ελεγχόμενο από εσένα να βυθίσεις τρία αεροπλανοφόρα; -O χειρισμός των οχημάτων πώς είναι; Υπερβολικά απλός; Joysticks υποστηρίζει; Γενικά αξίζει;
S2Katana Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Το παιχνιδακι ειναι θεεικο. Φιλε Wolfidis δε μου ζητησε serial. Μεχρι τη μεση των αποστολων, δεν ελεγχεις πολλα units, οποτε δεν απαιτει πολλα strategy skills.Μετα ομως, αν δεν παιξεις σωστα, ειναι τοσοι πολλοι οι εχθροι που ειναι αδυνατον να νικησεις. Πχ, ειμαι στην προπροτελευταια αποστολη και ενω εκανα 20 καταρριψεις Japs, εχασα γιατι μου βυθισαν το αεροπλανοφορο μου με τορπιλες. Εκανα και τη βλακεια να μην ασχοληθω με το tutorial, αφου ετσι οπως τα ειχε φαινοντουσαν σαν αποστολες και οχι σαν mode εκπαιδευσης. Ο χειρισμος ειναι ευκολος αλλα οχι απλοικος.Στα αεροπλανα θελει καμποση συνηθεια. Για μενα αξιζει.Εχω κολλησει ασχημα, αν και απο τοτε που εχασα στην αποστολη απογοητευτηκα!Ολα τα λεφτα ειναι τα βιντεακια και τα πολυ καλα γραφικα.Πραγματικα μαθαινεις ιστορια μεσα απο αυτα. Το μονο θεμα ειναι πως το back up του παιχνιδιου ειναι 5.5GB και πρεπει να αγορασω 8αρι δισκακι για να το γραψω.
Voodooman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Τελικά το πήρα. Καταρχάς, 28 ευρώ στο Play, τζάμπα! Πάμε παρακάτω. Ο τεχνικός τομέας πολύ καλός. Δεν νομίζω να εξαντλεί το Xbox360 για το οποίο κυρίως φτιάχτηκε, αλλά γενικά γραφικά και ήχος είναι εξαιρετικά. Από gameplay, είναι φανερό ότι προέρχεται από Port. Είναι ό,τι πιο σύνθετο μπορεί να ανεχτεί ο μέσος κονσολάς, αλλά για PC δεν υπάρχει περίπτωση να το χαρακτηρίσει κανείς simulation. Το gamepad βοηθά πάρα πολύ αν έχετε, αλλά και ένα joystick θα την κάνει τη δουλειά. Γενικά θα το έλεγα action με στοιχεία simulation και strategy. Πρωτότυπο και ευχάριστο!!! Το πρόβλημά του για εμένα είναι ότι είναι πολύ "γρήγορο", δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς και να απολαύσεις του χειρισμούς σου ούτε σε τακτικό ούτε σε στρατηγικό επίπεδο ώστε να πεις "πω,πω, τί έκανα ρε ο Ναύαρχος!" Γενικά είναι όντως πολύ καλό.
S2Katana Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Το πρόβλημά του για εμένα είναι ότι είναι πολύ "γρήγορο", δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς και να απολαύσεις του χειρισμούς σου ούτε σε τακτικό ούτε σε στρατηγικό επίπεδο ώστε να πεις "πω,πω, τί έκανα ρε ο Ναύαρχος!" ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ. Ασε που εχει και λιγα missions.Το Αμερικανικο campaign που συνδυαζει αεροπλανα-πλοια κτλ το τερματιζεις μεσα σε 1 βδομαδα με 1 ωρα καθε μερα.Επισης, ειναι λιγο βλακεια που στο μενου σου εχει πρωτα το campaign και απο κατω το Practice.
Voodooman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Το μονο θεμα ειναι πως το back up του παιχνιδιου ειναι 5.5GB και πρεπει να αγορασω 8αρι δισκακι για να το γραψω. επλίζω να σε πρόλαβα! Με το alcohol πηγαίνεις στο "copy image", ορίζεις το μέγεθος του κάθε "κομματιού" σε 4 GB και δίνεις για αποθήκευση στον σκληρό. Έτσι το alcohol κόβει το παιχνίδι σε δύο καμμάτια, το ένα 4 GB και το άλλο τα ρέστα. Μετά τα καις κανονικά σε δύο απλά DVD.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Mount image ρε παιδιά,ακόμα καίτε cd/dvd για να εγκαταστήσετε games?
S2Katana Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Σε ευχαριστω Voodooman.Το προβλημα φιλε BASSstarlet δεν ειναι το πως να τρεξει το game αλλα το πως να το καψω σε dvd για back up.
xaros73 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Καλο αυτο! Αλλα δεν μπορω με τιποτα να το εντοπισω στον θειο! Who is θειος ρε παλικαρια, ολο αυτο διαβαζω αλλα δεν βλεπω φως... δωστε μας τα φωτα σας:idea:
xaros73 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Ααα επισης κοντευω να το τελειωσω στο pc, το εβαλα και στο xbox360 και επαιξα στο xbox live. Πορωση μιλαμε, επεσα και σε κατι Γιαπωνεζους original (τους ακουγα απο τα ακουστηκα) ευτυχως δεν κανανε τους καμικαζι!!! Ειχε πολυ γελιο παντως να παιζω και να ακουω τους ''κιτρινους'' να τσιριζουν...
greeneye Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 theios = o captain XOYK me to ena MATI pano sto BAPORI eleos!!!
xaros73 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Αυτο το καταλαβα, απλα νομιζα μηπως υπηρχε καποιος συγκεκριμενος ''θειος'' πιο καλος απο τους αλλους στο οποιο αναφερεστε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.