aspire1673 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Γεια σε ολους.Εχω εναν acer aspire p4 στα 3,2 ghz δηλαδη λογω επεξεργαστη πολυ βαρη γυρω στα 4,5 κιλα και λιγες μερες πριν μου επεσε κατω απο υψος γυρω στο 1 με 1,5 μετρο.Ο υπολογιστης εξακολουθει να λειτουργει αλλα μου εσπασε στο καπακι της οθονης οπως τον κοιταμε κλειστο η πανω δεξια γωνια οχι κατι σοβαρο αλλα χτυπαει ασχημα στο ματι και μου εκανε και ενα ''τσαμπουκα'' στην κατω αριστερη γωνια.Τα κομματια τα βρηκα και τα κολλησα μεταξυ τους και κατα καποιο τροπο εφταξα την γωνια και ψιλοεβαψα με μαρκαδορο τις ζημιες.Ετσι μπηκα στην διαδικασια να τον επισκευασω.Πηρα τφ σε εξουσιοδοτημενο σερβις της acer στην αθηνα και μου ειπαν τα εξης:Το καπακι κοστιζει γυρω στα 50 με 60 ευρω δεν θυμαμαι και ακριβως , και τωρα αρχιζουν τα δυσκολα.Χρειαζεται να κρατησουν τον υπολογιστη 2 μερες στο σερβις(για να δικαιολογησουν τα λεφτα τους-και αυτο ειναι λιγο) και χρειαζονται αλλα 100 ευρω για να αλλαξουν το καπακι.Οταν τους ρωτησα 50 ευρω το καπακι και 100 η εργασια τοσα πολλα?Απαντηση ουσιαστικη δεν πηρα κατι μ.......κιες μου ειπανε.Εχει ασχοληθει κανενας φιλος με τετοια αλλαγη - επισκευη και αν ναι πως γινεται?Φοβαμαι να τον ανοιξω γιατι ξερω οτι κατω απο το καπακι εχει ενα φυλλο αλουμινοχαρτο που ειναι η κεραια του wirless και δεν ξερω τι αλλο ακομα.Φοβαμαι μην κανω καμια ζημια και στο παρον χρονικο διαστημα μονο χρηματα για αλλαγη laptop δεν εχω. Εκ των προτερων ευχαριστω πολυ. :oops: :oops: :oops: :oops:
PATRINOS06 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 δωσε μας το ακριβες μοντελο του φορητου,να σου δωσω λινκ με οδηγο για το πως να τον ανοιξεις κλπ.οσο για εξαρτημα/ανταλακτικο ψαξε στο ιντερνετ,σιγουρα καπου θα βρεις
aspire1673 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Φιλε ευχαριστω να σαι καλα ACER ASPIRE 1673 WLMI
PATRINOS06 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 κοιτα αυτο,σου κανει σιγουρα κοιτα κι αυτο αν δεν εχεις προβλημα να δωσεις 4 ευρω.(ενναλακτικα το βρισκεις απ'τον θειο στο Αμερικα-standard καπου το εχει...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.