Προς το περιεχόμενο

Διαγραφη προγραμματος

ddagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε καλέ μου άνθρωπε...

Ένα delete (διαγραφή ελληνιστί) πρέπει να κάνεις, τι οδηγίες χρειάζεσαι?! Επέλεξε το αρχείο και πάτα το del.

Τόσο απλά...άμα ήταν επιστήμη, θα είχαν παραθέσει ήδη οδηγούς και tutorials.

Ποια σπουδή υπολογιστών και κουραφέξαλα...

Δημοσ.

Αφηστε το δεν χρειαζεται!Νομιζετε οτι ολοι ειναι εξυπνοι σαν και σας και καταλαβαινουν τα παντα.Θα βρω λυση

Δημοσ.

οκ,αν δεν χρειαζεται μπορεις να στειλεις ΡΜ σε καποιον moderator να σου κανει κι ενα μονιμο ban και να ησυχασουμε κι εμεις κι εσυ...

(εχεις σοβαρο προβλημα φιλε μου...)

Δημοσ.

Ας σου τα κάνω λίγο πιο λιανά:εκεί που λέει "ασφαλή εκκίνηση" την επιλέγεις πατώντας "Enter" και μετά από λίγο ξεκινάνε τα windows,αλλά με λίγο διαφορετική εμφάνιση (μη σε πειράζει).Αφού μπεις στα (αλλαγμένα) windows,πήγαινε στην τοποθεσία που υπάρχει το εν λόγω αρχείο (πχ.στο O Υπολογιστής μου C:\) και κάνε delete το αρχείο.

Δημοσ.

Αυτη ειναι μια σωστη απαντηση!Τωρα εβγαλα ακρη!

(εχεις σοβαρο προβλημα φιλε μου...)------> Οτι και να ειναι ειναι δικο μου.Εσενα δεν σε αφορα και ουτε ειναι σωστο να προσβαλλεις καποιους χωρις να ξερεις ποιοι και τι ειναι!

Και αν σε ενοχλουνε αυτα που λεω η ρωταω φιλε Patrinos06 πολυ απλα μην μπαινεις στον κοπο να απαντησεις καν!Δεν χρειαζεται να εισαι εμπαθης!

Δημοσ.

Σουρεάλ thread πραγματικά κι από τις προσωπικές επιλογές μου για το top ten των μεγάλων στιγμών του forum.

Έχεις κάποιον που γνωρίζει να μπαίνει στο σπίτι του και να βγάζει μια κραυγή όταν εισέλθει...γνωρίζει επίσης να μπαίνει στο σπίτι του διπλανού του, όπως δηλώνει, αλλά δεν ξέρει τι να κάνει μόλις μπει για να προκύψει η κραυγή.

Σουρεάλ εντελώς... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...