Προς το περιεχόμενο

Διαγραφη προγραμματος

ddagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω κατεβασει ενα προγραμματακι απο το ιντερνετ και σκαναροντας το με το Panda antivirus μου βρηκε οτι εχει hacking tools trojans και ενα ιο.Το θεμα ειναι προσπαθησα να το σβησω πριν τρεξω το exe για να εγκατασταθει αλλα δεν σβηνει με τιποτα.Ακομα και to unlocker δεν μπορει να το σβησει.Μου λεει μετα την επανεκκινηση αλλα ουτε τοτε το σβηνει απο τον σκληρο.Υπαρχει μηπως κατι αλλο να δοκιμασω για να το σβησω?

Δημοσ.
Καλα τα λες αλλα αν ηξερα και πως???????????????????????

πριν μπεις σε windows (πριν αρχισει να φορτωνει καν) πατας το F8.εκει σου βγαζει ενα μενου στο οποιο διαλεγεις ασφαλη εκκινηση/safe mode

Δημοσ.

αν δεν σε αφηνει να το σβησεις επειδη σου λεει οτι χρησιμοποιειται απο αλλο προγραμμα,τοτε φιλε μου ειναι ασχημα τα πραγματα.αλλα ακομα και τοτε κοιτα στο task manager μηπως βρεις το αν λογω exe να τρεχει.αν ναι σταματα τα processes του και σβηστο κανονικα.

αν αυτα μπορουν να γινουν,μπες σε safe mode και απλα σβησε το αρχειο

Δημοσ.

Δεν τρεχει τιποτα στο task manager δυστυχως.Το γαμωτο ειναι οτι και το Panda δεν μπορει να το σβησει και με προβληματιζει.Θα κανω reset και θα δοκιμασω μεσα απο safe mode να δω τι θα γινει

Δημοσ.

Από DOS πως πας;

Φτιάξε μια boot disk από WinXP, bootαρε με αυτήν και σβήστο με την εντολή DEL. Αν και πάλι δεν σε αφήνει χρησιμοποίησε και την attrib ωστε να αλλάξεις και τις ιδιότητες του αρχείου αν είναι προστατευμένο.

Πιστεύω όμως πως δεν θα κάταφέρεις και πολλά πράγματα. Μάλλον θα ξαναεμφανιστεί. Πρέπει να βρεις πιο ακριβώς trojan είναι και να το καθαρίσεις με κάτι σαν το stinger.

Δημοσ.

με τα ποστ σου δεν μας δινεις καμμια πληροφορια και ειναι δυσκολο να σε βοηθησουμε.τοσο δτσκολο ειναι να μπεις σε safe mode,να βρεις το αρχειακι .exe και να του κανεις ενα delete?

Δημοσ.

Ο vagpap πρότεινε: "Δοκίμασε μέσω SafeMode να το σβήσεις."

Από τη στιγμή που γνωρίζεις τι εστί SafeMode και πως το επισκέπτεται κάποιος και τα Ελληνικά σου είναι επιπέδου Δημοτικού, που έγκειται η δυσκολία στο να ακολουθήσεις το παραπάνω?!

Δημοσ.

Επειδη εσυ ενδεχομενως σπουδασες τους υπολογιστες δεν παει να πει οτι ολοι ξερουμε να δουλευουμε τον υπολογιστη σωστα σαν και σενα!Ειπα οτι δεν ξερω πως θα το κανω μεσα απο safe mode.Τι δεν καταλαβες δηλαδη?Ειπα οτι θελω βημα βημα βοηθεια γιατι εχω αγνοια.Μπηκα στο safe mode και απλα δεν ξερω που θα παω να κλικαρω.Εχω ΧΡ ελληνικα και ολα τα εχει στα ελληνικα οποτε οι οροι που χρησιμοποιητε δεν ισχυουν,π.χ το safe mode το αναφερει σαν ασφαλη εκκινηση..............!Απο κει και μετα ΤΙ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...