Προς το περιεχόμενο

Ελληνικοί υπότιτλοι σε Mustek MP100 DVD player

taleporos2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re paidia boithia xtes agorasa to mustek dvixplayer mp100 (forhto) kai dokimasa na dw an paizei ontos divx kai suneiditopoihsa oti anti gia ellhnika bgazei kinezika:confused: .plz help.yparxei periptosh na vrw firmwire(shmera ematha ti einai:oops: ) mhpws kapoios mporei na voithisei

p.s. peite moy sas parakalw pws leitoyrgei ayto to firmwire

efxaristw prokatavolika :mrgreen:

plz HELP:(

Δημοσ.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά αυτό είναι συνηθισμένο πρόβλημα, γιατί πολλοί εξωτερικοί divX players δεν υποστηρίζουν ελληνικό script σε εξωτερικό αρχείο υποτίτλων (για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω κάποιον που να υποστηρίζει...) και οι εταιρείες είναι εξαιρετικά απρόθυμες στην αναβάθμιση του firmware, μόνο και μόνο για να υποστηρίξουν λιγότερο δημοφιλείς γλώσσες όπως η δικιά μας... Το firmware είναι ένα αρχειάκι, διαφορετικού τύπου για κάθε συσκευή, που όμως απαραίτητη προϋπόθεση για να περαστεί στη συσκευή (απ' όσο τουλάχιστον ξέρω) είναι να συνδεθεί η συσκευή με το PC (mp3 players συνήθως). Αν δεν συνδέεται, δεν ξέρω αν περνιέται, ούτε αν βγαίνει καν νέο firmware...

Εγώ με το φορητό DVD player έχω το ίδιο πρόβλημα και αναγκάζομαι, όποτε είναι ανάγκη και θέλω ντε και καλά να παίξω xvid και δεν έχω το dvd, να ξανακάνω encode το avi, ενσωματώνοντας πλέον τους υποτίτλους σαν εικόνα... (αν και εδώ είδα ότι αυτή η δουλειά γίνεται και χωρίς re-encoding με το AviSub, κάποιοι όμως αντιμετωπίζουν προβλήματα. Με Virtual dub + subtitles plugin δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά γίνεται re-encoding...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...