hammel74 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Kalispera... 8elw tin voi8eia sas se kati polyploko. o aderfos mou <<paizei>> mousiki se kapoia katastimata kai 8elei na vrei ena tropo pou ta prwina pou den einai autos sta magazia kai exei etoimasei mia playlist me tragoudia na min mporei o allos oute na peirajei tin playlist alla oute na mporei na antigrapsei h' na svisei ta arxeia mousikis (exei dika tou remix). me thn playlist ta katafera. vrika ena plugin gia to winamp. gia ta arxeia omws dokimasa me kapoia programmata pou kleidwnoun fakelous alla den mporei oute to winamp na exei prosvasi. mipws jerete kapoio programma pou na to kanei? na kleidwnei diladi men ton fakelo alla na afinei prosvasi se kapoia programmata. h' an exete na protinete kati allo... eyxaristw prokatavolika!!!
gagarin Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 FOLDER LOCK http://www.newsoftwares.net/folderlock/ Αλλα δεν ξερω αν μπορει να εχει προσβαση το winamp...
hammel74 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 eyxaristw. 8a to dokimasw an kai den nomizw apo oti diavasa sto site na exei apotelesma.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.