Luxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 μηπως ειναι τοτε το διμηνο; Εσυ πληρωνεις 30 τον μηνα για 1mbit;
kleidokratwr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Εμένα μπορείτε να μου πείτε πόσο 8α βγαίνει ο μήνας μου με 1)Πάγια συνδεσης στον οτε [pstn.. είμαι φτοχομπινές τι να κάνουμε; ] 2)Παγιο adsl γραμμής [768kbps] 3)adsl συνδεση [768kbps] 4)τηλέφωνα [Κάθε μέρα μιλάω χίο-σύδνευ με τη γκόμενα μου για κάνα 2ωρο.. αγαπάμε, πως να το κάνουμε δηλαδίς;] 5)συσκευή τηλεφώνου [πήρα μια νέα που υποστηρίζει και sms, άααν ποτέ αξιωθεί ο Ποτέ να τα βάλει..] 6)Πάγιο κινητής [cosmote 100] 7)τηλεφωνήματα στο κινητό [Κι εδώ δίνω ρέστα.. ] 8.)sms [ μοτεράκι είμαι ο άτιμος. 50/ημέρα] 9)mms [ε καλά τώρα.. μια 5άρα την στέλνω ανα ημέρα.. ] 10)internet mobile [κατεβάζου κι τζάβα γκέιμζ.. 5e/game.. ε, υπολογίστε κάνα δυο το μήνα] 11) βάλτε και τα τσιγάρα απο τον καημό μου. 1 πακέτο marlboro κάθε μέρα. Υπολογίστε μου πόσο θα μου πηγαίνει ο μήνας. :razz: Λάζαρε: Dude Μου λειψες ρε.. :razz: btw: και γω το σκέφτομαι για 2mbit. Μου παν αν μείνω στο inabox απλά θα έρχεται στα 45ε/Μήνα.. Αλλα είναι πολλά ρε γαμώτο. Ακούω πολύ καλύτερες προσφορές.. Αλλα σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να περιμένω.
PATRINOS06 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 απλα δεν κανεις καλη διαχειριση των εξοδων σου.δεν σου φταιει κανενας... internet mobile????? 2ωρο την ημερα χιος συδνευ χωρις skype?? also,sms απο σταθερο τι να τα κανεις??στειλε μεσω ιντερνετ τσαμπε με συγχωρεις my friend αλλα δεν ξερεις να κανεις ερευνα αγορας....
Melinbonian Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Oxi de plirwnw 30 gia 1mbit,22.5 plirwnw to mina + 30 evrw to dimino (diladi peripou 15 to mina0to pagio ote.Mi ksexnas oti o logariasmos tou ote erxetai ana dimino,emena erxetai diladi opws eipa girw sta 75 evrw ola mazi(45 adsl gia 2 mines 30 pagio gia 2 mines). Sorry gia ta greeklish alla eimai se pc xwris greek.
polaki Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 +1 απο μένα! Αλλά ξέχασες να συμπεριλάβεις τη Nova μέσα, πώς θα βλέπεις τον Βάζελο? Εμένα μπορείτε να μου πείτε πόσο 8α βγαίνει ο μήνας μου με 1)Πάγια συνδεσης στον οτε [pstn.. είμαι φτοχομπινές τι να κάνουμε; ] 2)Παγιο adsl γραμμής [768kbps] 3)adsl συνδεση [768kbps] 4)τηλέφωνα [Κάθε μέρα μιλάω χίο-σύδνευ με τη γκόμενα μου για κάνα 2ωρο.. αγαπάμε, πως να το κάνουμε δηλαδίς;] 5)συσκευή τηλεφώνου [πήρα μια νέα που υποστηρίζει και sms, άααν ποτέ αξιωθεί ο Ποτέ να τα βάλει..] 6)Πάγιο κινητής [cosmote 100] 7)τηλεφωνήματα στο κινητό [Κι εδώ δίνω ρέστα.. ] 8.)sms [ μοτεράκι είμαι ο άτιμος. 50/ημέρα] 9)mms [ε καλά τώρα.. μια 5άρα την στέλνω ανα ημέρα.. ] 10)internet mobile [κατεβάζου κι τζάβα γκέιμζ.. 5e/game.. ε, υπολογίστε κάνα δυο το μήνα] 11) βάλτε και τα τσιγάρα απο τον καημό μου. 1 πακέτο marlboro κάθε μέρα. Υπολογίστε μου πόσο θα μου πηγαίνει ο μήνας. :razz: Λάζαρε: Dude Μου λειψες ρε.. :razz: btw: και γω το σκέφτομαι για 2mbit. Μου παν αν μείνω στο inabox απλά θα έρχεται στα 45ε/Μήνα.. Αλλα είναι πολλά ρε γαμώτο. Ακούω πολύ καλύτερες προσφορές.. Αλλα σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να περιμένω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.