Προς το περιεχόμενο

2mbit = 90ευρω τον μηνα;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-offtopic- simera mou elikse to eksamino paketo conn-x pou eixa...1) ta 2mbit posa lefta einai giati thymamai mia prosfora 26 eyro to mina! 2) an kano ananeosi stin otenet de tha meino katholou xoris internet, an balo forthnet poses meres tha meino xoris internet? thanks :)

Δημοσ.

Για Forthnet :Εξαρτάται από την περιοχή και το πόσο δουλευταράδες είναι στον Ποτε της περιοχής σου.Στη κοζάνη μου έκανε ενεργοποίηση ο οτε σε 3 μερούλες!!!και μετά από καμια βδομαδα ειχα internet!!Aυτά!!!!

Δημοσ.
Εγω παντως πληρωνω 60ευρω τον μηνα με 1mbit και isdn..

Πολύ ακριβά!! τί εταιρία έχεις? γιατί δεν παίρνεις hol στα 8ΜΒΙΤ?

Ά! και στην μισή(σχεδόν) τιμή!

Δημοσ.

forthnet ειμαι. γιατι ακριβα; μονο τα παγια απο την ιsdn ειναι 15 ευρω. 30 ευρω στηνforthnet και τα αλλα 15 ευρω στον οτε για την γραμμη.

πως γινεται 8mbit στα 30 ευρω; με δουλευετε;

Δημοσ.

Wait γιατι μπερδευτηκα. Δεν ρωταω ποσο σας βγαινει ο παροχεας μονο, αλλα ολο το internet+τηλεφωνο+παγια απο isdn ή pstn+οτε γραμμη.

Δημοσ.

26? το μήνα με την προσφορά του Καλοκαιριού της Otenet για ένα χρόνο σύμβαση. Πολύ ικανοποιημένος από τα λεφτά, όχι πάντα από την ταχύτητα που είναι και ζήτημα dslam.

Δημοσ.

22,5 ευρω το μήνα με connx αυγουστου Χ2 γιατι ερχεται ανα διμηνο ο λογαριασμός+30περιπου ευρώ το πάγιο Pstn γραμμής.Σύνολο 75 ευρώ το δίμηνο ή 30 κάτι το μήνα.Λογικά κάτι μέτρησες 2 φορές,σου βγαίνουν πολλά.1mbit πάντα μιλάω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...