Marcos_Aurilius Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Αισιοδοξία κι ένα μπιτονάκι αμόλυβδη...
PATRINOS06 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 kostasplak1986 αυτο που δειχνει η φωτο ακριβως
Harkon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 ahahahahaah έχετε πολύ πλάκα! οεοεοεεο --- ένα καινούργιο μαμάτο rack να βάλεις τα ψ-ια + σερβερς που χεις στη φωτό
parsifal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 *** Χωρίς να συνεχίζω την αλυσίδα... Παρατήρησε κανείς (εκτός του Lucifer) ότι η paschalia που ξεκίνησε το thread δεν έχει ούτε avatar ούτε υπογραφή? Seems a bit ironic... Αν συμμετείχαν στο thread μόνο άτομα ομοίως χωρίς avatar/sig, θα είχαμε ένα ωραιότατο infinite loop από posts με περιεχόμενο "Τίποτα" ***
Harkon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 σωστός ο γατος-crusader βγάζει την πασχαλινή ουρά της απ έξω ! σε σένα από πάνω δίνω τον ΧΟΧΟ που πάει πακέτο με την.. Σελήνη-πάει-άσυλο
parsifal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Harkon, δεν είναι γάτος στο avatar, ο Tux ο πιγκουίνος είναι!!! Άντε, λόγω του λογοπαιγνίου στην υπογραφή σου, σου δίνω ένα pm με ένα φορουμάκι της παρέας μου όπου θα βρεις πολλά παρόμοια στα ελληνικά!
MagicaDeSpell Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 τον ολοκαινουργιο δρακο μου, και το πιστο μου σπαθι...
Harkon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 ΛΟΛ μεταμφιεσμένος Tux! σορρυ για το μπερδεμα γάτ..εεεε πινγκουινε! ένα χαμόγελο για την kattist, happy tears rule!
ultralisk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 σε πέτυχα....θα στείλεις Marines ε;...και εγώ λίγο κάφρικο metal παλιοράπερ
Sellers Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μια Amstel και λίγο Dream Theater και είσαι καλά... (τουλάχιστον εγώ θα ήμουνα)
mitsikas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Θα σου χαριζα τον Road Runner (αυτον που τον κυνηγαει το κογιοτ και ποτε δεν πιανει) για να σου κανει συνεχεια ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ
Harkon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 χααχχαχχχαχααχαχαχαχ ρε pathetic-excuse-of-zergs κι εγώ μεταλ ακούω δεν είμαι ραπερ απλα πωρωθηκα με αλι-τζ αυτη τη περιοδο πάρε κρασι και κλαρινα για να σέβεσαι! ooops!! sorry για τον ουλτραλισκ πηγαινε! εσυ καναδόφυλλε, πάρε έναν...Uncle F*cker απ το Southpark
Sellers Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Sorry ρε Harkon δεν μπορώ να βρω κάτι κάλο για σένα, για αυτό χαρίζω στον Μιτσίκα το 3,1415926535897932... κ.λ.π κ.λ.π
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.