MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 300 λίτρα βενζίνη αγορασμένη από το παρελθόν...
Lucifer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μα ένα δώρο βάσει της υπογραφής ή του νικ μου, μόνο ένας ως τώρα?
Socratis_g Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Ενα κεφάλι τράγου. ΥΓ : που τα βρήσκει πάντως η πασχαλια και ανοίγει τα πιο πιασιάρικα θέματα.... Τα σκέφτεσαι πρώτα ή λειτουργεί μόνο η γυναικεία φύση?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Luci θα σου εκανα δωρο ενα σαρανταπενταρι το γνωστο !! Οσο για εσενα sokratis_g εναν αιθιοπα να σε μαστιγώνει καθε πρωι που θα ξυπνας!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Εναν αυτοκινητοδρομμο με την ονομασια kx5 και κατα μηκος του πρατηρια που θα σου ανηκουν, ωχ για δες δεν ειναι το σηματακι αυτοκινητοδρομμου ειναι ενα παραθυρο, τοτε αλλαζουν τα πραγματα, παρε ενα μεγαλο κουρτινοξυλο για να κρεμασεις μεγαλυτερες κουρτινες, υπαρχουν και ματακιδες...!!
Socratis_g Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Οσο για εσενα sokratis_g εναν αιθιοπα να σε μαστιγώνει καθε πρωι που θα ξυπνας!!! Τόσο πρωί που ξυπνάω δεν θα προλαβαίνει!!:twisted: :twisted: Ενα πυροσβεστήρα για σένα.
Sellers Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Το επόμενο εισητήριο για συναυλία των εργαλείων...
Socratis_g Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Το επόμενο εισητήριο για συναυλία των εργαλείων... ThanX m8!!!!! Eγω ένα ασθενοφόρο. Δεν ξέρω κάτι σε τροχαίο μου θυμίζει το avatar σου.:oops: , που έχουν αρπαξει κ φωτιές.
t.chris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Να εγκαινιάσεις την πίστα F1 όταν γίνει στην Ελλάδα
anthony_88 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Ή ενα πρωταθλημα στον Παναθηναικο ή ενα παγκοσμιο στην Αργεντινη!! (Ποιο καλο παιδι θα μου χαρισει 2 εισιτηρια για το Final 4?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.