Προς το περιεχόμενο

Υπογραφές , αβατάρ και αφιερώσεις

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν μπενουμε στο forum gia να βρισουμε τους αλλους ουτε να κανουμε κυρηγμα.και ηταν να στην πω για την υπογραφη σου τοτε πολκυ απλα 8α στην ελεγα οπουδηποτ εκτος απο αυτο το τοπικ.ουτε καν παρατηρηση ηταν.απλα σχολιαζουμε ο ενας την υπογραφη του αλλου και εγω ειπα κατι για την υπογραφη και κατι για την εικονα.ουτε η λουκα ειμαι να στην πω ουτε κανεις αλλος για να σου κανω κυρηγμα.εσυ εισαι α8εος και καλα κανεις εγω την βρισκω με το 8ανατο και για αυτο η υπογραφη μου ηταν λιγο διαφορετικη τοσο καιρο.γουστα ειναι ολα αυτα και καλοπροεραιτα σχολια.ολα χιουμοριστικα τα λεω.ουτε μα8ημα 8α σου κανω.ο κα8ενας εχει δικα του χομπι.ηδη το 8εμα απο μονο του ειναι σαν να λεει πειτε οτι βλακεια 8ελετε ο ενας για τον αλλον για να γελασουμε.και οχι καντε παρατηρησεις.απλα ηταν και μια απορια δικια μου γιατι οταν καποιος ειναι α8εος λεει οτι δεν πιστευει στον χριστιανισμο και καποιοι πιστευουν πχ σε black magic ktl.σαν αστειο το ειπα μεταξυ γελιου και αποριας.σορρυ αν σου φανηκε καπως.και μενα καποιος 8α μπορουσε να με ρωτησει που κολλανε τα αρκουδακια με τα πακοτινια και το 8ανατο.

οκ κατανοητο. απλα μου εκανε εντυπωση γιατι γενικα σε εχω σε εκτιμηση και μου σκασε αποτομο γιαυτο αντεδρασα ετσι. δεν υπαρχει προβλημα. απλα αυτο που εγραψες για τον στρατο δεν μου εβγαλε νοημα και εκει καπου στραβωσα.τεσπα καθομαστε και χαλιομαστε για μαλακιες. εγω δηλαδη.

• Απαντ. 733
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για τον σταυρο εννοεις οχι στρατο :P απλα εγραψα οτι υποτι8εται οτι ενας α8εος δεν πιστευει σε καμια 8ρησκεια ουτε 8εο ουθτε βουδα ουτε δεν ξερω τι.γιατι ομως πολοι α8εοι πιστευουν στον devil και εχουν να το πω ενα μισος για τον χριστιανισμο και οχι πχ για τον βουδισμο.anyway aθτο ειναι αλλο τοπικ.απλα ετσι μου ηρ8ε και το ρωτησα μεταξυ αστειου και σοβαρου.επισης στον 1980 ενα σπιτι για να φυγει απο το κεντρο της πολης

Δημοσ.
για τον σταυρο εννοεις οχι στρατο :P απλα εγραψα οτι υποτι8εται οτι ενας α8εος δεν πιστευει σε καμια 8ρησκεια ουτε 8εο ουθτε βουδα ουτε δεν ξερω τι.γιατι ομως πολοι α8εοι πιστευουν στον devil και εχουν να το πω ενα μισος για τον χριστιανισμο και οχι πχ για τον βουδισμο.anyway aθτο ειναι αλλο τοπικ.απλα ετσι μου ηρ8ε και το ρωτησα μεταξυ αστειου και σοβαρου.επισης στον 1980 ενα σπιτι για να φυγει απο το κεντρο της πολης

εγω παλι στρατο διαβασα..... ναι οντως στρατο γραφεις γιαυτο δεν καταλαβα τιποτα.οχι σε καμια θρησκεια και κανεναν θεο δεν πιστευω απλα αυτο βρηκα και εβαλα. ευχαριστω για το σπιτι αλλα γουσταρω τρελα εδω ειμαστε απο το γκυζη και κανεις δεν μας αγκιζει που λεει και το μοτο.

Δημοσ.
ένα παλικάρι που είχε ποστάρει φώτο και μοιάζει με τον Ρος!

(No offence dude έτσι;)

Το topic δεν το παρακολουθησα για πολυ αλλα ειμαι βεβαιος οτι για μενα μιλας.

Οποτε για σενα μια συναυλια για παρτη σου μαζι με φιλους σου, των Iced Earth.

Δημοσ.
εγω παλι στρατο διαβασα..... ναι οντως στρατο γραφεις γιαυτο δεν καταλαβα τιποτα.οχι σε καμια θρησκεια και κανεναν θεο δεν πιστευω απλα αυτο βρηκα και εβαλα. ευχαριστω για το σπιτι αλλα γουσταρω τρελα εδω ειμαστε απο το γκυζη και κανεις δεν μας αγκιζει που λεει και το μοτο.

εχω μεινει γκυζη δυο δρομους πιο μεσα απο την αλεξανδρας.

για τον φιλο απο πανω μια που λεει λαμια ενα εισητηριο διαρκειας για αλματα με αλεξιπτωτο που γινονται διπλα στα τει.

Δημοσ.

μα καλα εσυ που το ξερεις για τα αλεξιπτωτα. Εδω εγω τοσα χρονια δεν εχω παρει χαμπαρι τπτ.

Για σενα αλλο ενα αρκουδακι για φιλια να τα κανεις 6 στην υπογραφη,

Δημοσ.

γιατι απο οτι 8υμάμαι ο poulinos κάνει σάλτους :D δεν ξέρω τι να σου δώσω εσένα νιna την λέγαν την γκόμενα απο το morltal combact ? ( αν είναι απο αυτό το avantar σου ) να κάνετε παρέα και να σε προσέχει στον δρόμο :D

no offence :D

Δημοσ.

για τον vatos μια πισινα ολυμπιακον προδιαγραφων και στο lucifer ενα φακο για να μας εντοπιζει και να μας ελεγχει στα πιο σκοτεινα-κρυμενα topic του forum .

Δημοσ.

soulis για σενα μια γιαγια soulena και red μια ανοδο στο παγκρατι για την Α-εθνικη.

PS: το παρον topic μου θυμιζει πολυ συζητηση με τη γκομενα.

Αυτη"Μωρο μου σε αγαπω"

Εσυ " Και εγω σε αγαπω"

Αυτη "Σε αγαπω τρελα"

Εσυ "Και εγω παντοτινα"

...

...

...

Δημοσ.
I would give you a picture of her smile...

:oops:

PS: το παρον topic μου θυμιζει πολυ συζητηση με τη γκομενα.

Αυτη"Μωρο μου σε αγαπω"

Εσυ " Και εγω σε αγαπω"

Αυτη "Σε αγαπω τρελα"

Εσυ "Και εγω παντοτινα"

...

Καλό! :lol:

Λοιπόν,εσένα dalton θα σου έλεγα οτι πρέπει να πάμε the other way! :twisted: :twisted: :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...